- Reaction score
- 26.237
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ!
ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΒΡΟΧΗ!
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕ ΠΜ.
ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ!
ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΒΡΟΧΗ!
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕ ΠΜ.
Καλές ακροάσεις!Τρίτη και 13 έλεγα, αλλά εντάξει ήρθαν τα καλώδια ηχείων...
Ευχαριστώ πολύ τον @wizzy (και τον @tigergreg για την αποστολή).![]()
Έβαλα links με τις περιλήψεις των βιβλίων, Conan, διάβασέ τις.Οι τόμοι αναφέρονται σε δικάναλο σύστημα; Αν ναι, ξέρω δυο γιατρούς που έχουν κάνει κόσκινο το εν λόγω σύγγραμμα...
Σε δικαναλο σύστημα η σε ακρόαση πικάπ;Οι τόμοι αναφέρονται σε δικάναλο σύστημα; Αν ναι, ξέρω δυο γιατρούς που έχουν κάνει κόσκινο το εν λόγω σύγγραμμα...
Μ'ενδιαφέρουν,ευχαριστώ(καιρό είχα να γράψω εδώ...)
Χαρίζω δύο (2) βιβλία, τα "Πολεμήστε το σύστημα (τόμος 1)" και "Πολεμήστε το σύστημα (τόμος 2)".
Τελείωσα προχτές την ανάγνωση του δεύτερου. Προσωπικά, δεν μου πρόσφεραν κάτι, οπότε δεν θέλω να καταλαμβάνουν χώρο στη βιβλιοθήκη μου. Τα βιβλία είναι σε άριστη κατάσταση.
Όποιος τα θέλει, ας εκδηλώσει ενδιαφέρον εδώ, μέχρι αύριο στις 15:00. Εάν υπάρξουν περισσότερες της μίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος, θα γίνει κλήρωση. Θα αναλάβω τα έξοδα αποστολής (συστημένο ταχυδρομείο), σκοπός μου είναι να κάνω την αποστολή εντός της εβδομάδας που ξεκινάει αύριο.
Μπορω για να σε εξυπηρετησω να τις κρατησω ως και τις 15/08 το βραδυ και να συναντηθουμε την Κυριακη 15/08 αργα το απογευμα ή βραδυ μεχρι και τις 22:00. ΠΜ για τα υπολοιπα.Ενδιαφέρομαι για τις θήκες CD αλλά θα είμαι Λαγονήσι είτε Κυριακή 15/08 είτε το επόμενο Σαββατοκύριακο (21-22/08). Μόνο αν δεν ενδιαφερθεί κάποιος άλλος που να σε εξυπηρετεί καλύτερα και αν μπορείς να τα κρατήσεις μέχρι τότε.