Γιατί το πικάπ μου αρέσει πιο πολύ από τις υπόλοιπες πηγές μου?

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.523
οι δισκοι που βαζεις στο πικα απ ειναι επενδυση ομως;);)
Συμφωνώ εν μέρει...Η πλέον σοβαρή επένδυση θα συνεπαγόταν ανάγνωση των βινυλιακών δίσκων με κεφαλή Shure M97 που έχει χαρακτηριστικό βουρτσάκι μπροστά από την ακίδα,κατά τρόπον ώστε να πραγματωνόταν η παράφραση ενός περίφημου γνωμικού : ΄΄Εδώ ο κόσμος καίγεται και το...LP χτενίζεται΄΄
1628405257658.png

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.523
Ke Gamo tis ependiseis!
Vinyl lovers investments ltd
Είναι γεγονός ότι αντίτυπα προερχόμενα από αρκετές αυθεντικές σειρές έργων πετυχαίνουν διόλου ευκαταφρόνητες τιμές και σαφώς ανώτερες από το κόστος απόκτησης στην εποχή που είχαν πρωτοκυκλοφορήσει...Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας όμως,η συλλεκτική αξία δεν έχει συνήθως αντίκρυσμα για τον εκάστοτε τρέχοντα κάτοχο,αλλά για τους κληρονόμους του.Οπότε μια καλή ιδέα θα ήταν όποιος έχει πολύτιμους τίτλους βινυλίων στην κατοχή του να φτιάξει ένα αρχείο όπου θα καταχωρούσε την αξία τους στο συλλεκτικό χρηματιστήριο,ούτως ώστε οι κληρονόμοι να μην ξεγελαστούν - λόγω δικής τους άγνοιας - από επιτηδείους. :sneaky:

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.752
Ξέρω μωρέ ότι συνηθίζεται η έκφραση "να επενδύσεις σε πχ κόντο καβλώδια" αλλά βγάζω σπυργιά όποτε την ακούω.

Και βεβαίως είτε 200 ευρώ είτε 20.000 ευρώ σε χαλιεντάδικα καβλώδια, μόνο επένδυση δεν είναι.
Οτιδήποτε άλλο θες είναι, αλλά όχι επένδυση ρε φίλε. Όχι.
δεν είναι αυτό το ...κόσμημα, επένδυση;;;; :p

1628483562995.png

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.021
Δεν υπάρχει μόνο οικονομική επένδυση, όπως πολύ σωστά αναφέρατε, ερμηνεύοντας την λέξη ετυμολογικά!
Υπάρχουν και άλλου είδους επενδύσεις! Αυτές που μας ευχαριστούν! Προσπάθησα λοιπόν να μην μπω σε αντιπαραθέσεις διότι θεωρώ ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουν καλοπροαίρετη διάθεση και ειδικά ο Κώστας.
Έτσι απλά για διευκρίνιση, προσωπικά, επένδυση για μένα είναι ότι με ευχαριστεί και ας χάνω κάποια ευρώ!
Τα ευρουδάκια λίγο πολύ τα βρίσκουμε! Αυτό που μας ανεβάζει ψυχολογικά είναι δύσκολο να βρεθεί!

Οποιαδήποτε λοιπόν επέμβαση στο σύστημά μου, λόγω του ότι είναι το μοναδικό μου χόμπι, την θεωρώ ψυχολογική επένδυση, και το πικάπ φυσικά είναι ακριβώς τέτοια επένδυση!

επένδυση στην ψυχική υγεία

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.274
Γιατι ρε, Κι εμένα άλλωστε μαρέσει να το βλέπω να το πιάνο να το μυρίζω και να το χαζεύω, μου φτιάχνει το κέφι κακό είναι; Να το βλέπω να γυρνάει !

Reaction score
19.592
Καπνιστο μπεικον, κασερι καπνιστο, κοπανιστη, ψητη πιπερια και ψητα μανιταρια
Μη του δίνεις θάρρος. Θα αρχίσει να το λέει φωτορυθμικό, platter σε τραπέζι για ξηρούς καρπούς περιστρεφόμενο και ποιος ξέρει τι άλλο.

Αυτό το cd Twelve της Patti Smith που ακούω πρωινιάτικα, πολύ compressed ρε γμτ. Καλούς μουσικούς έχει όμως η άτιμη.

Last edited:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.747
Αυτό το cd Twelve της Patti Smith που ακούω πρωινιάτικα, πολύ compressed ρε γμτ. Καλούς μουσικούς έχει όμως η άτιμη.
Για ρίξε μια ματιά εδώ. ;) 😊

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.984
Επένδυση στην ψυχική υγεία μέσω του πικαπ.
Έτσι εξηγούνται όλα!
(Για εμένα μιλάω που θέλω πάλι πικαπ)
Εγώ θέλω ένα Τέκνικς με βραχίονα ΤΤ και κεφαλή DS 0003. Ζητάω πολλά?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.166
Members
38.297
Νεότερο μέλος
kostas-rj