- Reaction score
- 11.118
Συγνώμη, δεν έχεις παίξει με PlayStation vr, ας πούμε Gran Turismo sport;θέλω να τα δω όλα αυτά προσαρμοσμένα σε κράνος...
Συγνώμη, δεν έχεις παίξει με PlayStation vr, ας πούμε Gran Turismo sport;θέλω να τα δω όλα αυτά προσαρμοσμένα σε κράνος...
Συνέδεσα 4 ενεργά, τα L,R με rca->rca, τα SL, SR με jack->rca και ένα sub. Κεντρικό δεν έβαλα γιατί δεν είχα αλλά το δήλωσα στην κάρτα ήχου από το control panel της. Δεν έκανα κανένα mapping σε Player, ήξερε η κάρτα τι να κάνει αρκεί να την τάιζες με 5.1 πρόγραμμα. Σε demo 5.1 βιντεάκια (ξέρεις, που ακούγεται ο ήχος με τη σειρά σε διάφορες θέσεις) παίζανε όλα όπως έπρεπε (και το phantom κεντρικό).Δηλαδή - για να έχουμε καλό ρώτημα όπως λένε - συνέδεσες αυτόνομα τεμάχια ενεργών monitor & sub στις jack εξόδους με καλώδια jack -> RCA ή jack ->TRS/XLR,έκανες κατόπιν mapping μέσω ψηφιακού αναπαραγωγού και λειτούργησε ικανοποιητικά στο 5.1 πρόγραμμα ;
στο πρωτο καλα τα παςΘα μιλήσω καθαρά για την μουσική, όπως το λες. Για το CINEMA είναι διαφορετικό.
Στην ουσία "απεριόριστες" δυνατότητες έχει το Auro3D.
Ο Wilfried μπορεί να λέει διάφορα υπέρ του Auro3D αλλά επειδή αυτά μου φάνηκαν αρκετά περίεργα έψαξα αρκετά και είδα ότι αρκετά από αυτά δεν ισχύουν.
Μπαρμπούτσαλα να του πεις.στο πρωτο καλα τα πας
το δευτερο μην το λες γιατι αν το δει θα σε κρεμασει στις 45 μοιρες
Ακριβως..επιπλεν 2 καναλια στην ποιοτητα πχ 5000 ευρω ητοι 2500 ευρω ανα καναλι, τα 6 καναλια απαιτουν 15.000 ευρωΟ άνθρωπος το λέει ξεκάθαρα... πως "επεισα τον εαυτο μου με το απλοικο επιχειρημα" "ησυχασα δια παντος"
πως κατανοεί πως δεν είναι σωστό αυτό αλλά οκ ας το δεχθούμε ως σωστό για να ησυχάσουμε και να συνεχίσουμε να ακούμε τις μουσικές μας χωρίς ψυχολογικά προβλήματα, χωρίς 20k δάνειο και χωρίς να μπουν 20 συνεργεία στο σπίτι... και σεις κάθεστε και λέτε για τα ...objects και τα πόσα χέρια έχουμε...
Αφτα τα Νιούμαν σα φιστίκια πουλάνε τα γμίδγια, μτσκη γσαι ρε..
Σωστοτατος..το τεραστιο προβλημα λοιπον που εχω ειναι..εχω 5000 ευρω..αυτα ολα κ ολα..τι αγοραζω-σε σετ ενισχυτου ηχειου..1 καναλι των 5χ, 2 καναλια των 2500,,,,,6 καναλια των 830 η 10 καναλια των 500 ευρωΜε ένα κανάλι ειναι 5000€ ανά κανάλι
Καλη ιδεα...αν χωρουσαν ομως κ 8ιντσα η 10ιντσα θαταν τελειες.υγ γι αυτο υπαχρουν κ τα υπογουφερ,χαχαΗχομπαρα ντολμπι άτμος των 5χ.
Το αρχείο έχει μέσα ένα 7.1 και τα objects. Αν είναι Atmos έχει μέχρι 20.Στο ΒR που αγοράζουμε τα αρχεία του ήχου σε τι φορμάτ είναι αποθηκευμένα? μπορώ εγώ ο end user να πάρω τα objects και να φτιάξω το δικό μου mastering σε κάποια που δεν μου αρέσει?
ΠριτςΌχι, δεν μπορείς ούτε να τα δεις.
Δεν εννοώ τον object viewer. Εννοώ να δεις τα objects ένα προς ένα ως data με τις συντεταγμένες.Πριτς
Τουλάχιστον αυτό το έκανε σωστά.O συγκεκριμένος YouTuber έχει σύστημα immersive με Trinnov και Genelec.