- Reaction score
- 103.048
Ενώ τα υπόλοιπα είναι εντός πάντα!πότε έμεινε εντός θέματος θέμα αυτοκινήτου με τον κωσταυτια;
![Biggrin :biggrin: :biggrin:](/forum/images/smilies/basic/biggrin.png)
Ενώ τα υπόλοιπα είναι εντός πάντα!πότε έμεινε εντός θέματος θέμα αυτοκινήτου με τον κωσταυτια;
Εαν τυχόν ενδιαφερθείς ποτέ για κάτι τέτοιο μπορώ να σε βοηθήσω σε όλα. Από την αρχή μέχρι το τέλος , να φιάξεις ένα δικό σου ηχείο με την δική σου ηχητική υπογραφή.
αφού είσαι με τον ΜάρκουΕγώ είμαι με τον μαρκου ...
Ο αλλος, γνωστός δάκτυλος των μονολιθων στην Ελλάδα ασκεί συνεχώς μπουλινγκ στα μέλη του φόρουμ που δεν αγοραζουν (ή πουλάνε) τα σαπιοσαμπγουφερ του...
Ειδικά ο Μάρκου τον έχει καταγγείλει από το 1ο λεπτό ! Αισχρός και πάλι αισχρός![]()
και τα 2 είναι για ηλικιωμένους παίκτεςΨοραλ και Μπαοκ λέμε ...
πες μου τι πρέπει να μάθω για να κρίνω τα ψοράλ σου και θα το μάθωΚοίτα να δείς χαμένε αρχίβλακα , δεν είσαι σε θέση να κρίνεις ούτε εμένα ούτε τα Ψωράλ , μάθε π΄ρωτα τίποτα και μετά μίλα.
Τι να σου πω ρε κακομοίρη ? τα ψοραλ θα συνεχίσουν να είναι γαμώ τα μεγάφωνα , εσύ τι θα λές ?πες μου τι πρέπει να μάθω για να κρίνω τα ψοράλ σου και θα το μάθω![]()
παρτο από την αρχήΑστο πρέπει να μάθεις τόσα πολλά για το πως συνδυάζουμε μεγάφωνα που είσαι απλά ανίκανος
όχι καλέ....ο Μάρκου τα λέει σοβαράΠλακιτσα κανουμε ρε μην το ξεχνάμε,