Timaras
- Reaction score
- 2.136
Ναι,με την πρώτη ευκαιρία θα το κάνω.
Σπασμωδική κίνηση, οφειλόμενη στην αγανάκτηση από την έλλειψη υγρών καυσίμων. Μόλις ξαναγεμίσουν τα πρατήρια θα προσγειωθούν! Επίσης μια λεπτομέρεια: η τιμή MW/h στην ΕΕ αυξήθηκε περίπου, από τα 100 ευρώ στα 170 ευρώ. Στην Μ.Βρεττανία όμως η τιμή MW/h πήγε στα >600 ευρώ!Βενζίνη γιοκ; δε γμεις, θα πάρω, 'λεκτρικό.
Βρετανία: Στροφή στην ηλεκτροκίνηση λόγω έλλειψης καυσίμων - Cars Electric
Οι διαδικτυακές αναζητήσεις στη Google για ηλεκτρικά αυτοκίνητα στη Βρετανία αυξήθηκαν 1,600% στις 24 Σεπτεμβρίου.carselectric.gr
Αν κρίνω από το πόσο αθόρυβο είναι το Τ3 στο δρόμο (παρ'ότι τρικύλινδρο), δε θέλω να φανταστώ πώς θα είναι το P8. Βγαίνει και σε αυτό το σέξι χακί...(κάποια στιγμή του είχε φέρει xc40 t3 και το βρήκε ενδιαφέρον για ψηλό)
θα πάω λέει γιατί ή σήμερα ή αύριο θα φέρει ένα xc40 b8 που το έχει μέχρι την δευτέρα.
Παρκάρεις μπροστά τους, το βάζεις στην πρίζα, και περιμένεις να σε φωνάξουν από τα μεγάφωνα.
έχει τα πάντα από όσα ζητάω από ένα όχημα εκτός της καταγωγής (δεν είναι απωνέζικο)Αν κρίνω από το πόσο αθόρυβο είναι το Τ3 στο δρόμο (παρ'ότι τρικύλινδρο), δε θέλω να φανταστώ πώς θα είναι το P8. Βγαίνει και σε αυτό το σέξι χακί...
View attachment 224697
Βρίσκεις σέξυ το χακί αντιεθνικιστής άνθρωπος;Αν κρίνω από το πόσο αθόρυβο είναι το Τ3 στο δρόμο (παρ'ότι τρικύλινδρο), δε θέλω να φανταστώ πώς θα είναι το P8. Βγαίνει και σε αυτό το σέξι χακί...
View attachment 224697
Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι μόλις ανοίξει ο ελληνάρας ο μπάρμπας την πόρτα από το ρημάδι του θα κάνει και ζημιά
Καλό και το ηχοσύστημα, ναι (για εργοστασιακό).(έχει και dirac )
Μου θύμισες κάτι μπαρμπάδες που αγόραζαν πράσινο αυτοκίνητο γιατί ψήφιζαν ΠΑΣΟΚάρα.Βρίσκεις σέξυ το χακί αντιεθνικιστής άνθρωπος;