Σταύρος Λαγκαδιανός
Το αγοράκι με τα σπίρτα
- Reaction score
- 30.557
... και όχι μόνο αυτόν.παρεξηγώ καμιά φορά και τον γκουρού μας
Τεσπα unplayable ?
χμμμ, το μετέγραψαν κάπως πιο playable
... και όχι μόνο αυτόν.παρεξηγώ καμιά φορά και τον γκουρού μας
Αυτό είναι μια δικιά του version. Το κανονικό δεν είναι δυνατόν να παιχτεί απο άνθρωπο αλλά ηλεκτρονικά. (Το ξέρεις έτσι ?)- Θείε Asher, θα παίξεις κάτι για τα παιδιά πριν κόψουμε την τούρτα; Έτσι, κάτι ζωηρό;;;
- Βέβαια , κράτα λίγο τη μπύρα μου...
Κλαίω με τη χαλαρότητα του τύπου, τα δάχτυλα και τον κόσμο τριγύρω που είναι στην κοσμάρα του, σα να τους παίζει "Χιόνια στο καμπαναριό" ή κάτι τέτοιο...
Δείτε μέχρι τέλους ή έστω μόνο το τέλος
Bonus η κοπέλα στα 3''', πριν ξεκινήσει ο τύπος:
"Record it and we can put it on facebook"
++ ... και όχι μόνο αυτόν ++... και όχι μόνο αυτόν.
Τεσπα unplayable ?
Καλά σού λέω λοιπόν, "άσε κάτω το λαϊκόμετρο", προσπαθείς να κατανοήσεις τον Τρινόβ μελετώντας τον γραφικό ισοσταθμιστή των 70'ς++ ... και όχι μόνο αυτόν ++
Σε εσένα είχα λίγο δίκιο χά χά. Σου είχα ακυρώσει ολοκληρο Νομπελίστα (που ήταν και δουλειά που μου πήρε και ώρα) για να μη σε επηρρεάζουν οι διαφορες επιστημολογίες του καθένα και εσυ έβαζες λάικ σε κάτι πόστ που έμεναν σε bias σημειολογίες που και δεν με αντιπροσωπεύουν κιόλας.
Εγω δεν κρατάω κακίες, πάντως αλλά τότε με "απογοήτευσες" λίγο καθώς όχι μόνο δε σχολιάσες αλλά ούτε και ενα λάικ για την προσπάθεια δε μου έβαλες νομιζω (απο ότι θυμάμαι), άσχετα με το εαν συμφωνούσες ή όχι. Και δε κατάλαβες κιόλας τι είπα μετά, για τα λάικ.
ϊσως είχα πολλές απαιτήσεις απο εσένα. Συνεχίζω πάντως να θρέφω μεγάλη εκτίμηση, όπως βλέπεις εκ των υστέρων.
Μικρό τεστάκι : Σου αρέσει πιο πολύ ο Μάλμστιν ή ο Μπλάκμουρ ?... και όχι μόνο αυτόν.
Τεσπα unplayable ?
Σόρρυ πάλι δε καταλαβαίνω. Τι σχέση έχει ο Τρινόφ και τι είναι το λαικόμετρο ?Καλά σού λέω λοιπόν, "άσε κάτω το λαϊκόμετρο", προσπαθείς να κατανοήσεις τον Τρινόβ μελετώντας τον γραφικό ισοσταθμιστή των 70'ς
Εδιτ : Επειδή σε είχα ξαναρωτησει τι είναι το λαικόμετρο και μου είχες πεί οτι δε το λές για κακό (ή κάτι τέτοιο) αλλά εάν εννοείς ότι είμαι αυτά τα πράγματα δηλαδη με κατηγορέις για λαικισμό , τότε η συζήτηση τελείωσε (όχι οτι άρχισε ποτέ). Εαν με χαρακτηρίζεις λαικιστή σου επιστρέφω τον χαρακτηρισμό πάντως. Δε ξέρω απο κανέναν τρινόφ και αρα δεν είναι δυνατον να λαικίσω, ούτε εξέφρασα καμμια απόψη ποτέ για αυτό. Εγω λέω μόνο αυτά που έχω παρατηρήσει εγω. Εαν είναι του 70 του 40 ή του 30 τόσο ξέρω, τόσα λέω. Εσύ που ξέρεις πες μου. Μήπως εσυ βλεπεις θεωρίες συνωμοσίας και μου προσδίδεις ιδιότητες και προθέσεις που δεν έχω και ούτε μπορώ να έχω δηλαδή στο θέμα αυτό.Μικρό τεστάκι : Σου αρέσει πιο πολύ ο Μάλμστιν ή ο Μπλάκμουρ ?
Σόρρυ πάλι δε καταλαβαίνω. Τι σχέση έχει ο Τρινόφ και τι είναι το λαικόμετρο ?
Με αρεσει...να δω τι θα πει και η μαιμου μου
Ε βέβαια, τι πράματα είναι αυτά...στης παρυφες της WNETτιας
Αισθητικης περι των ηχων,
OMG!! OMG!!! OMG!!!!!δηλαδη με κατηγορέις για λαικισμό
Βέβαιον είναι ότι μοιάζεις αρκετά του...Yngwie Malmsteen,ως προς το μήκος των solo που εκτελεί live....Μάλμστιν ή ο Μπλάκμουρ ?
...
Δε θέλω να δώσω την εντύπωση ότι το "συνεχίζω" απλώς επειδή μιλάς "κρυπτογραφικά" που εγω όπως είπα παραπάνω εγγενώς ως αδωναμία (δεν αστειεύομιαι) δεν καταλαβαίνω ούτε παραβολές , ούτε παροιμίες, και μιας και ασχοληθήκαμε ήδη με την "παρεξήγησή" μας μπορείς να μου εξηγήσεις και το "κατανοήσεις τον Τρινόφ" τι σημαίνει ? Εγω δεν ασχολήθηκα ποτέ με τον Τρινόφ, ούτε καν προσπάθησα ποτέ να τον κατανοήσω, ούτε μπορώ, ούτε ξέρω τι είναι και τι κάνει, ούτε καν έχω γράψει την λέξη ποτέ νομίζω .... εκτός εαν ήταν να πειράξω καμμια φορά τον Κώστα θέλοντας να καταδείξω κάτι άλλο ? δε θυμάμαι, αλλά σίγουρα ποτέ σοβαρά να γράψω κάτι. Ενα αστείο είχα κάνει μόνο κάποτε με τον Μπούτια για τον Dirac (τον επιστήμονα).OMG!! OMG!!! OMG!!!!!
Καμία σχέση.
Likeόμετρο, όργανο μέτρησης και παρακολούθησης των likes.
Δεν ήταν τρολιά, ούτε ξέρω τι είναι τρολιά. Ήταν καθαρό νόμιμο ερώτημα για να καταλάβω το γούστο του. Επίσης καλά θα ήταν να μην απαντάς αντί του Σταύρου και να τον αφήσεις να μου απαντήσει, εαν κρίνει αυτός οτι πρεπει να μου απαντήσει.Βέβαιον είναι ότι μοιάζεις αρκετά του...Yngwie Malmsteen,ως προς το μήκος των solo που εκτελεί live.
Τέρμα οι τρολιές..Καιρός να μπει κάποιο σύνολο με ΄΄καθώς πρέπει΄΄ κλασσική μουσική παιδεία...
Δε θέλω να δώσω την εντύπωση ότι το "συνεχίζω" απλώς επειδή μιλάς "κρυπτογραφικά" που εγω όπως είπα παραπάνω εγγενώς ως αδωναμία (δεν αστειεύομιαι) δεν καταλαβαίνω ούτε παραβολές , ούτε παροιμίες, και μιας και ασχοληθήκαμε ήδη με την "παρεξήγησή" μας μπορείς να μου εξηγήσεις και το "κατανοήσεις τον Τρινόφ" τι σημαίνει ? Εγω δεν ασχολήθηκα ποτέ με τον Τρινόφ, ούτε καν προσπάθησα ποτέ να τον κατανοήσω, ούτε μπορώ, ούτε ξέρω τι είναι και τι κάνει, ούτε καν έχω γράψει την λέξη ποτέ νομίζω .... εκτός εαν ήταν να πειράξω καμμια φορά τον Κώστα θέλοντας να καταδείξω κάτι άλλο ? δε θυμάμαι, αλλά σίγουρα ποτέ σοβαρά να γράψω κάτι. Ενα αστείο είχα κάνει μόνο κάποτε με τον Μπούτια για τον Dirac (τον επιστήμονα).
Πρέπει να καταλάβουμε το εξής : Οι δηλώσεις των επιστημόνων, δεν είναι επιστήμη. Μάλιστα πολύ εύκολα και συχνά είναι αντιεπιστημονικές. Επίσης ότι όλοι μας, έξω απο το αντικείμενο μας είμαστε το ίδιο άσχετοι με τον απλό άνθρωπο που δεν έχει τελειώσει ούτε καν δημοτικό.
Δεν ήταν τρολιά, ούτε ξέρω τι είναι τρολιά. Ήταν καθαρό νόμιμο ερώτημα για να καταλάβω το γούστο του. Επίσης καλά θα ήταν να μην απαντάς αντί του Σταύρου και να τον αφήσεις να μου απαντήσει, εαν κρίνει αυτός οτι πρεπει να μου απαντήσει.
Κοίτα τα δικά σου σολαρίσματα και άσε τα δικά μου. Και σε παρακαλώ μην ξανααναφερθείς σε εμένα με τέτοιες εκφράσεις. Ακόμα καλύτερα μην ξαναναφερθείς σε εμένα καθόλου, το ίδιο θα κάνω απο εδω και εμπρός και εγω για σένα.
Διστάζω πλέον μέχρι και να συμφωνήσω,για το ενδεχόμενο παρεξήγησης...++ Να γραφεις οτι θελεις το νημα ειναι της ελευθερης σκεψης ++
Μπά το αγαπάω πολύ για να του κάνω τέτοιο κακό χά χά. Κρυπτογραφικά ΟΚ κάτι θα κάνω, εαν και δεν είναι το ατού μου (και λίγα λέω) . Να φανταστείς παραβολές και παροιμίες τις καταλαβάινω με την 5η και αφού μου τις εξηγήσει κανένας υπομονετικός και σοφός άνθρωπος. Άσε, μεγάλη αδυναμία μου. Για αυτό και παρεξηγώ καμιά φορά και τον γκουρού μας.
...
Γιατί να μη το χάσουμε;δεν πρεπει να χανουμε τουλαχιστον , το χιουμορ μας
Τρολιά είναι να μιλάς για ιμερσιβ ήχο, δηλαδή (εννοείται) για dolby atmos, και κάποιοι κεφάλες να απαντούν για Auro, όρο το πεθαμένο.ούτε ξέρω τι είναι τρολιά