christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 14.671
Last edited:
Η αλήθεια είναι ότι για όποιον είναι φίλος της μελωδίας και του λυρισμού, πολύ καλύτερο να ακούει μέταλ απο ρόκ και χάρντ ρόκ. Εμένα πάντα μου άρεσε η μέταλ περισσότερο απο την ρόκ (ή χάρντ ρόκ τουλάχιστον).metal λυρισμός...
metal λυρισμός...
Ναι φωναρα ωραιο δερματινο με ουριτσα για να σηκωνεται η ουριτσα οταν χρειαζεταιΑυτή πάλι τι Key χτυπάει στο τέλος χα χα
ε, εντάξει, ξέρετε τώρα, η θεατρικότητα που απαιτεί .... το συγκεκριμένο κοινό του μέταλ. Λιγο πολύ, σε όλα τα είδη έτσι είναι. Καλλιτέχνες τι να κάνουμε ... (ένα G# Ab όμως, πρέπει να το χτύπησε)Ναι φωναρα ωραιο δερματινο με ουριτσα για να σηκωνεται η ουριτσα οταν χρειαζεται
Χα χα τι να κάνουν και οι σοπράνο ... πρέπει να βρούν δουλειά.Πως τα ακουτε μρε ακροαματοφιλοι εστω και σινεματζιδες τα ανωτερω μουσικα τεμαχια;; πεζνε καλα;;;
thva: ετυχε να διαβαζω το χαι φαι νιους και ο δοκιμαστης εκανε αναφορα στο μουσικον τεμαχιον και ειπα να το ακουσω με τσιτα τα γκαζια με τα χεντρουμ του και τα κοαλα μεσαΜια χαρά πληροφορημένο σε βρίσκω (σε έχουν χαλάσει εδω, αυτοί όλοι χα χα).
Α, οι περιβόητοι δοκιμαστές και η επιλογή μουσικής για να κρίνουν μηχανήματα χα χα. Μεγάλη πλάκα.thva: ετυχε να διαβαζω το χαι φαι νιους και ο δοκιμαστης εκανε αναφορα στο μουσικον τεμαχιον και ειπα να το ακουσω με τσιτα τα γκαζια με τα χεντρουμ του και τα κοαλα μεσα
Βεβαια ολα αυτα ελαβαν χωρα ελλειψη παντοφλοκρατουσας 112 ντεμπια η κολαση των υποβαθυφωνων
Δεν ξερς τι χανς!!Ξέχασα να πω ότι ακούω τα πάντα εκτός απο αυτά τα EDM ξέρω γω τι είναι όλα αυτά που ακούνε οι νέοι. Εγω σε όλα αυτά έχω μείνει στο 1997 μαξιμουμ. Τι έτος έχουμε τώρα ?
Δεν υπάρχει δίλημμα.Αλήθεια, στο θέμα Τάρα versus Φλόρα έχεις πάρει θέση ?
Ξέρω .... αλλά για πες γιατί εγω θα τα κάνω λίγο μαντάρα μάλλον .Δεν υπάρχει δίλημμα.
Α, όλα φυσικά όργανα χα χα.Δεν ξερς τι χανς!!
και μεις νέοι είμαστε!
Χα χα , εντάξει όχι και όλη η μέταλ σκηνή Κε Χρήστο ... αυτοί που κινούνται σε αυτά τα πλαίσια και όταν θέλουν....
Υ.Γ: Η πιο πάνω mezzo soprano είναι η Καρολίνα Πηλού.
Αυτή πάλι τι Key χτυπάει στο τέλος χα χα
βασικα δεν ψαχνω τα ιμοτζι, πατάω : και pΞέρεις σαν το "χά χά" αντι ιμότζι. Το βρισκω πιο κατάλληλο για την ηλικία μου. Πειράζει λές και αυτό ? ... να το σταματήσω
ε νέοι, εγώ τι λέω;εδιτ : Τι νέοι εγω νόμιζα είσαι 50 συν χα χα
Ναι βρε τα ξέρω όλα, είμαι φάν, της έχω μιλήσει και δυο φορές. Η Tarja είναι πιο οπερατική φωνή με καλύτερη προβολή και δύναμη, καθαρή κατάλληλη για όπερα. Η Floor είναι πιο κλασικού ρεπερτορίου αλλά ανεβοκατεβαίνει πιο εύκολα και με πιο συναίσθημα να πω την αλήθεια.Nightwish χωρίς Tarja δεν υπάρχουν...
Ε, αλλάξαν και άλλες ενδιάμεσα.Προσωπικά απογοητευτηκα όταν έφυγε η Tarja και δεν τους άκουσα ξανά...