- Reaction score
- 37
Αγαπητοί, γεια σας!
Μόλις μετακόμισα στο νέο σπίτι και θέλω να δω τι θα ήταν Καλο να κάνω από άποψη ρεύματος για το σύστημα.
Δεν γνωρίζω πολλα περί του θέματος, και θα ήθελα τις γνώσεις σας.
Σκεφτόμουν αλλαγή ασφαλείας, με ασφαλειοθηκη φυσικά, και αλλαγή καλωδίου που θα μεταφέρει το ρεύμα στην πρόζα από την οποία θα παίρνει ρεύμα το σύστημα.
Εχω ένα πολυπριζο της dynavox το οποίο λέω να το αλλάξω αφού φτιάξω όλο το προηγούμενο κομμάτι (μέχρι τον πίνακα δλδ).
Τι θα προτείνατε σε ασφάλεια και καλώδιο;
Μάρκες, χαρακτηριστικά;
Μάλλον είναι σημαντικό να αναφέρω πως η απόσταση από τον πίνακα είναι αρκετά μεγάλη, περίπου στα 11-12
Θεωρείται ότι χρειάζεται κάτι άλλο;
Αν έχει σημασία, το σύστημα είναι:
- Λαμπατος ενισχυτης
- Πικαπ
Και φυσικά όλα τα υπολοιπα οπως cd, dac, klp.
Τα ηχεια, αν επίσης παίζει ρόλο, είναι της αμερικανικής ωμέγα.
Εχει ένα προσανατολισμό το σύστημα προς τον αναλογικό ηχο.
Γενικά όπως οι περισσότεροι φαντάζομαι, θα ήθελα το καλύτερο value for money, μιας και δεν εχω χιλιάδες ευρώ να διαθέσω για αυτα.
Ένα μέγιστο budget νομίζω ότι θα ήταν στα 400-500€, εκτός αν μπορώ να πάρω κάτι 10 φορές καλύτερο με μια σχετικά μικρή διαφορα
Περιμενω τις προτάσεις σας
Ευχαριστώ!
Μόλις μετακόμισα στο νέο σπίτι και θέλω να δω τι θα ήταν Καλο να κάνω από άποψη ρεύματος για το σύστημα.
Δεν γνωρίζω πολλα περί του θέματος, και θα ήθελα τις γνώσεις σας.
Σκεφτόμουν αλλαγή ασφαλείας, με ασφαλειοθηκη φυσικά, και αλλαγή καλωδίου που θα μεταφέρει το ρεύμα στην πρόζα από την οποία θα παίρνει ρεύμα το σύστημα.
Εχω ένα πολυπριζο της dynavox το οποίο λέω να το αλλάξω αφού φτιάξω όλο το προηγούμενο κομμάτι (μέχρι τον πίνακα δλδ).
Τι θα προτείνατε σε ασφάλεια και καλώδιο;
Μάρκες, χαρακτηριστικά;
Μάλλον είναι σημαντικό να αναφέρω πως η απόσταση από τον πίνακα είναι αρκετά μεγάλη, περίπου στα 11-12
Θεωρείται ότι χρειάζεται κάτι άλλο;
Αν έχει σημασία, το σύστημα είναι:
- Λαμπατος ενισχυτης
- Πικαπ
Και φυσικά όλα τα υπολοιπα οπως cd, dac, klp.
Τα ηχεια, αν επίσης παίζει ρόλο, είναι της αμερικανικής ωμέγα.
Εχει ένα προσανατολισμό το σύστημα προς τον αναλογικό ηχο.
Γενικά όπως οι περισσότεροι φαντάζομαι, θα ήθελα το καλύτερο value for money, μιας και δεν εχω χιλιάδες ευρώ να διαθέσω για αυτα.
Ένα μέγιστο budget νομίζω ότι θα ήταν στα 400-500€, εκτός αν μπορώ να πάρω κάτι 10 φορές καλύτερο με μια σχετικά μικρή διαφορα
Περιμενω τις προτάσεις σας
Ευχαριστώ!