JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.700
Η μπάρα η κενή στα δεξιά γιατί είναι κενή?γατάκι...
View attachment 226630
Για την γείωση όταν θα βάλετε αστέρα?
Η μπάρα η κενή στα δεξιά γιατί είναι κενή?γατάκι...
View attachment 226630
Υποσταθμός της ΔΕΗ για να βάλεις λίγο ...Μαντσιόνε....3kva που θέλω για έναρξη σηκώνει ανέτως.
Τα άλλα μπαίνουν μετά μέσω τηλεχειρισμού.
Και είναι άλλα 2,5 .
Ο δικός μου χά χά :δεικσε μου τον πινακα σου...να σου πω...πχοιος εισαι...![]()
Κάτσε να δεί ο Ντάχαρης που έχεις ετικέτες χά χά .... θα σου λέει ότι τις χρειάζεσαι γιατί δε θυμάσαι πράγματαΤι δγιάλο στο εργοστάσιο κοιμάσαι?
έλα ο επόμενοςΗ μπάρα η κενή στα δεξιά γιατί είναι κενή?
Για την γείωση όταν θα βάλετε αστέρα?
Τι το σοβαρεύεις τώρα χά χα΄. ¨Ασε μας να γελάσουμε και λίγο.Άμα φωνάζεις ηλεκτρολόγο να σου κάνει πίνακα με κατό ευρώ, σου φτιάχνει ένα σα του ζιζικου.
Άμα θες σοβαρό πίνακα, είναι πιο ακριβός από τα ακριβά καλώδια που ψάχνουν οι χαϊενταδες, αντί να κάνουν ένα πίνακα της προκοπής..
Τα δικά μου όπως τα βλέπεις είναι από το 2003. Υπόψην το ρεύμα εδώ ήταν άγριο μέχρι και το καλοκαίρι που μας πέρασε.τα υλικά της schneider (σνεντέγ , γαλλική εταιρία) είναι ανώτερα της hager (χωρίς πλάκα).
είχα κάτι "καταπληκτικούς" ρελέδες φορτίου της hager που δεν βγάζανε 3 χρόνια (για αυτό και το plc στον δεύτερο πίνακα , για να χειρίζομαι τα φώτα με μπουτόν συν διάφορα καβατζιλίκια που μπορώ να κάνω επιπλέον πχ δυο μπουτόν μαζί στην πόρτα δίπλα σβήνουν όλα τα φώτα κλπ)
η schneider έχει πλήρη γκάμα προϊόντων από χαμηλή μέχρι υψηλή τάση , plc , αυτοματισμούς κλπ
η hager από την άλλη είναι μέχρι κτηριακά έργα χαμηλής τάσης (τουλάχιστον δεν θα την βρείς αλλού εύκολα)