- Reaction score
- 30.001
Ψέκασα πριν 10 μέρες, δεν μύριζε καθόλου. Ίσως γιατίΥπόψιν μυρίζει λιγάκι (απ οσο θυμάμαι ) για μερικές ώρες..
στα σχόλια διαβάζω ότι δεν έχει πλέον καμία σχέση με το παλιό που έβγαζαν..γιατί έχουν μειώσει κατά πολύ την δραστική ουσία
Παίζει ρόλο αν είναι sealed η ported;Σαμπ πάρε. Δυο τεμάχια.
Με τι ψ´εκασες ?Εγω φετος δεν εχω κανενα κουνουπι και τις τελευταιες μερες με τον καυσωνα αλλα και ακομα εχω σιτες και παραθυρα τερμα ανοιχτα καθε βραδυ ! Το μονο που κανω ειναι ενας ψεκασμος το μηνα σε ολες τις επιφανειες στο μπαλκονι (3 οροφος)
Σταθερα με K-Othrine μια φορα τον μηνα. Φετος μολις εγινε ο τριτος ψεκασμος και για πρωτη φορα ψεκασα και τις σιτες ( και καθαρισα μετα τα τζαμια που γιναν χαλια)Πριν λιγες μερες εκανα τον πεμπτο ψεκασμο για φετος με K-Othrine . Τα κουνουπια φετος ηταν ελαχιστα και παστιλια στο υπνοδωματιο βαλαμε 5-6 φορες. Η παγιδα πιανει κουνουπια αλλα νομιζω την μεγαλη διαφορα κανει το καταβρεγμα ολων των εξωτερικων επιφανειων με το K-othrine.
Υπαρχουν και μικρα οτι πρεπει για ερασιτεχνικη χρηση σε κηπους.Η χρήση τους έχει περισσότερο νόημα σε ομάδες που καλύπτουν μεγάλες περιοχές. Είναι συσκευές μεγάλου μεγέθους και κόστους, γι'αυτό συνήθως χρησιμοποιούνται από δήμους ή άλλους φορείς. Απ'όσο έχω διαβάσει, είναι πολύ αποτελεσματικές στο να μειώνουν δραματικά τον πληθυσμό των κουνουπιών σε περιοχές που μαστίζονται από αυτά λόγω τοπικών συνθηκών.
Υπάρχουν πάντως και μικρότερες, "οικιακής" χρήσης, αλλά δε γνωρίζω την αποτελεσματικότητά τους όταν χρησιμοποιούνται μεμονωμένα.
Nuclear mosquito-spy?Κουνούπια και τον χειμώνα; Ερχονται από την Κορέα και θα μπορούσαν να «αποικίσουν» και την Ελλάδα
Κορεάτικο κουνούπι ανθεκτικό στο κρύο εντοπίστηκε στην Ιταλίαwww.protothema.gr
View attachment 226812