- Reaction score
- 91.762
Τίποτα ηλίθιοι υποστηρικτές των κουνουπιών δεν έχουν βρεθεί ακόμα;
Τίποτα ηλίθιοι υποστηρικτές των κουνουπιών δεν έχουν βρεθεί ακόμα;
- γμτ , μου πρόλαβες την έκπληξη . . . - όλοι στο Σύνταγμα το βράδυ κατά της επερχομενης ναζιστικής αποτρόπαιας και εγκληματικής γενοκτονίας των κουνουπιών . . . - τι ? . . . οι γύρω δρόμοι ? . . . να έρθουν και αυτοί οι εντομοφασίστες στην συγκέντρωσηΤίποτα ηλίθιοι υποστηρικτές των κουνουπιών δεν έχουν βρεθεί ακόμα;
Κουνούπια και τον χειμώνα; Ερχονται από την Κορέα και θα μπορούσαν να «αποικίσουν» και την Ελλάδα
Κορεάτικο κουνούπι ανθεκτικό στο κρύο εντοπίστηκε στην Ιταλίαwww.protothema.gr
View attachment 226812
α εμείς εδώ πάνω τα βάζουμε ταίστρες... Είπα κι εγώ, με 20 πόντους χιόνι Αττική, ποιος τρελός έχει θέμα με κουνούπια
Ελπίζω να εννοείς τα κουνούπια και όχι τα παιδιά!Μέχρι τώρα δεν ψέκαζα γιατί ήταν τα παιδιά μικρά και καλά και υπήρχε μια φοβία. Μπούρδες νομίζω πλέον. Θα τα πλακώσω στο ψέκασμα με κάθε προφύλαξη βέβαια.
Δοκιμασμένη λύση το καλοκαίρι που πέρασε. Λόγω ύπαρξης ανοιχτής γούρνας σε παρακείμενο οικόπεδο, υποφέρουμε τραγικά, ειδικά μετά από βροχή. Ψεκασμός με K-Othrine σε όλους τους εξωτερικούς τοίχους και επιτέλους καταφέρνουμε να καθίσουμε έξω.Ψεκασμα σε ολες τις εξωτερικες επιφανειες μια φορα τον μηνα απο τωρα.
αφήνει σημάδια, λεκέδες, το καοθριν στους τοίχους;Δοκιμασμένη λύση το καλοκαίρι που πέρασε. Λόγω ύπαρξης ανοιχτής γούρνας σε παρακείμενο οικόπεδο, υποφέρουμε τραγικά, ειδικά μετά από βροχή. Ψεκασμός με K-Othrine σε όλους τους εξωτερικούς τοίχους και επιτέλους καταφέρνουμε να καθίσουμε έξω.
Θα το δεις μόνο αν πέσει επάνω σε τζάμια σαν υπόλευκη σταγόνα. Στους τοίχους δεν φαίνεται τίποτα.αφήνει σημάδια, λεκέδες, το καοθριν στους τοίχους;