melina
Cargo 200
- Reaction score
- 43.066
Δίπλα από το κεντρικό θα σε έχωΝα με κάψεις
Δίπλα από το κεντρικό θα σε έχωΝα με κάψεις
Αμα κατσουν πανω ψοφανε . Ιδιως τους ασπρους τοιχους , αλλα βασικα ολες τις επιφανειες και τα φυτα. Τεντες απο την μεσα πλευρα τουλαχιστον.Η αλήθεια είναι αυτό που λέτε να ψεκάζουμε στους τοίχους δεν το πολυκαταλαβαίνω
Έχεις δοκιμάσει κάποια; Βάλε κάνα λινκ αν θες...Δεν είναι προτιμότερες αυτές οι μωβ λάμπες με το ηλεκτρικό δίχτυ μέσα που σκοτώνει ότι μύγα, ή κουνούπι το ακουμπήσει;
Είναι πολύ φτηνές, με μικρή κατανάλωση.
Εχω ενα ασχημο προαισθημα για τα κουνουπια φετος....
Έχω δύο τέτοια διαφορετικές μάρκες.Έχεις δοκιμάσει κάποια; Βάλε κάνα λινκ αν θες...
Έχω δύο τέτοια διαφορετικές μάρκες.
Γενικά δεν έχω κουνούπια και μύγες στο σπίτι μου τα τελευταία χρόνια.
Ίσως επειδή δεν είναι ανοιχτά πόρτες - παράθυρα, τις περισσότερες ώρες λείπω.
Αν αντιληφθώ κανένα λαθραίο κουνούπι, βάζω την παγίδα στην πρίζα και μετά κάποια στιγμή ακούγεται το "σπατ" και πάπαλα το κουνούπι.
Το θεωρώ πολύ πιο καλό και απλό, από ψεκασμούς και άλλες διαδικασίες.
Ωραία, αν δε σου κάνει κόπο βάλε καμιά μάρκα γιατί στο σκρουτζ βλέπω ορισμένα για τα οποία γράφουν πως δεν κάνουν τίποτε.Έχω δύο τέτοια διαφορετικές μάρκες.
Γενικά δεν έχω κουνούπια και μύγες στο σπίτι μου τα τελευταία χρόνια.
Ίσως επειδή δεν είναι ανοιχτά πόρτες - παράθυρα, τις περισσότερες ώρες λείπω.
Αν αντιληφθώ κανένα λαθραίο κουνούπι, βάζω την παγίδα στην πρίζα και μετά κάποια στιγμή ακούγεται το "σπατ" και πάπαλα το κουνούπι.
Το θεωρώ πολύ πιο καλό και απλό, από ψεκασμούς και άλλες διαδικασίες.
Κι εγώ ένα που έχω δεν πάει το γμμνο το κουνούπι!Θα δω και θα σου πω.
Κόπι πάστα-> η ζημιά που προκαλείται στους πνεύμονες από ένα πηνίο κουνουπιών είναι ισοδύναμη με την ζημία που γίνεται από 100 τσιγάρα.Το κακό είναι η μάνα μου που την πιάνουν τα τρελά της και δεν θέλει φιδάκι. Της μυρίζουν όλα από χιλιόμετρα. Οπότε δεν βάζουμε στα μπαλκόνια που θα ήταν το ιδανικό.