- Reaction score
- 11.267
Α, τί ωραίο! Μεγειά!Πηρα αυτο το νεο smartwatch Kronaby, Έχω ήδη ένα ακόμα τις ίδιες εταιρείας, αν και δεν ήμουν σίγουρος αν έπρεπε να το πάρω για ένα πολύ προφανή λόγο...
Α, τί ωραίο! Μεγειά!Πηρα αυτο το νεο smartwatch Kronaby, Έχω ήδη ένα ακόμα τις ίδιες εταιρείας, αν και δεν ήμουν σίγουρος αν έπρεπε να το πάρω για ένα πολύ προφανή λόγο...
Πανέμορφο! Δυστυχώς οτιδήποτε με δερμάτινο λουράκι, με τον πολύ όξινο ιδρώτα που έχω στους καρπούς, το καλοκαίρι λιώνει σαν χαρτί μέσα σε 1 μήνα...Πολυ ωραιο, πηρα ενα αλλο αν δεις παραπανω seiko pressage, japanese garden sakura
Είδα πως παίρνει μπαταρία που κρατάει γύρω στα 2 χρόνια σύμφωνα με τον κατασκευαστή. Πιστεύω να αλλάζει εύκολα δίχως προβλήματαΠηρα αυτο το νεο smartwatch Kronaby, Έχω ήδη ένα ακόμα τις ίδιες εταιρείας, αν και δεν ήμουν σίγουρος αν έπρεπε να το πάρω για ένα πολύ προφανή λόγο...
View attachment 228599 View attachment 228600
Εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα . Καλά όχι ένα μήνα , αλλά κάθε χρόνο αλλάζω λουρί στο TW STEEL και είναι πλέον πολύ ακριβά . Εχεις καμία ιδέα ?Πανέμορφο! Δυστυχώς οτιδήποτε με δερμάτινο λουράκι, με τον πολύ όξινο ιδρώτα που έχω στους καρπούς, το καλοκαίρι λιώνει σαν χαρτί μέσα σε 1 μήνα...
Να τυλίγεις τον καρπό σου με σακούλα ψησίματος και να το φοράς από πάνωΕχεις καμία ιδέα ?
Δεν το ξερω αυτο, οντως ετσι ειναι, αλλα ο ρολογας που τα παω που ναι εμπειρος , φοβαται λεει να τ ανοιξει, δε τ αναλαμβανει ν αλλαξει μπαταρια , δε ξερω γιατι λεει ( και καλα) πως μεσα ειναι σαν υπολπγιστης , στειλτο λεει αντιπροσωπεια. Δεν εχω αλλαξει ακομάΕίδα πως παίρνει μπαταρία που κρατάει γύρω στα 2 χρόνια σύμφωνα με τον κατασκευαστή. Πιστεύω να αλλάζει εύκολα δίχως προβλήματα
Μπορείς να δοκιμάσεις υφασμάτινα λουριά ή nato.Εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα . Καλά όχι ένα μήνα , αλλά κάθε χρόνο αλλάζω λουρί στο TW STEEL και είναι πλέον πολύ ακριβά . Εχεις καμία ιδέα ?
Θέλει ψάξιμο φίλε. Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές, όρεξη για έρευνα να έχεις - έχεις;Ναι , το κακό είναι ότι δεν ταιριάζουν με το Ρολόϊ οπτικά.
Για πες.Θέλει ψάξιμο φίλε. Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές, όρεξη για έρευνα να έχεις - έχεις;
Yπάρχουν αμέτρητοι τεχνίτες που βγάζουν λουράκια για ρολόγια. Μια καλή αρχή είναι το ebay.Για πες.
Όχι. Γι' αυτό παίρνω πλέον μόνο ρολόγια με ατσάλινο μπρασελέ.Εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα . Καλά όχι ένα μήνα , αλλά κάθε χρόνο αλλάζω λουρί στο TW STEEL και είναι πλέον πολύ ακριβά . Εχεις καμία ιδέα ?
Οχι , αυτο δεν εχει οθονη, ειναι αναλογικο, κανονικο, αν δε στο πουν δηλαδη δεν καταλαβαινεις πως ειναι smartwatch.
Ειναι σουηδικη φιλοσοφια και καλα της εταιριας αυτης , να ναι λιτα και αθορυβα, λειτουργει με διαφορους τροπους και δονησεις για να καταλαβαινεις ειδοποιησεις, και με κινηση των δεικτων επισης, σκεπαζεις την οθονη και αλλες χειρονομιες για αναλογες χρησεις, βγαζεις φωτο, ακους κ χειριζεσαι τη μουσικη, και πολλα ακομα, αλλα μονο με δονηση οπως τα κινητα και κινηση, δεν εχει οθονη , ειναι αναλογικα ολα και πανομορφα, νομιζω. Αν θελετε ψαξτε τα αν σας αρεσουν