wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 21.762
Καλά λέω ότι είσαι εξωγήινη μπάμια!Οχι, απλά δεν είμαι κοινός θνητός...
Υ.Γ.: Με γεια το καινούριο ρολόι!
Καλά λέω ότι είσαι εξωγήινη μπάμια!Οχι, απλά δεν είμαι κοινός θνητός...
Παρενέργειες από τις μπαμιες , τις τσουκνίδες, …..Οχι, απλά δεν είμαι κοινός θνητός... View attachment 242863
Όταν κοιμάμαι οι μέσοι παλμοί πέφτουν στους 35.
Το ρολόι έχει αλαρμ χαμηλών και υψηλών καρδιακών παλμών ανάλογα τη φυσική κατάσταση που βρίσκεται ο χρήστης.
Το όριο που έχει βάλει ως κατώτατο η garmin είναι οι 40 hr.
Το πρώτο βράδυ με ξύπνησε με ήχο και δόνηση επειδή νόμιζε πως πέθανα...
Το σημαντικό είναι να καθορίσεις τι ζητάς από το έξυπνο ρολόι.
Αν ζητάς να καταγράφει την άσκηση το σημαντικό είναι οι αισθητήρες , η δυνατότητα να δει εξωτερικούς και η μπαταρία να μην χρειάζεται φόρτιση κάθε 3 μέρες.
Τα Fenix και τα forerunner είναι εξαιρετικά στα δύο πρώτα και ανάλογα την γενιά καλά έως πολύ καλά στο 3ο .
Τα Samsung , Huawei κλπ έχουν τρομερά γραφικά , μπαταρία για 15 έως 20 μέρες ,μπλιμπλικια κλπ αλλά σαν activity trackers είναι γτπ, μέχρι περπάτημα. Δεν βλέπουν εξωτερικούς αισθητήρες τον βασικό δηλαδή ζώνη καρδιακών παλμών και βασίζονται μόνο στον οπτικό που για άσκηση είναι σχεδόν άχρηστος .
Όλα τα άλλα πχ AMOLED ασύρματη φόρτιση κλπ είναι άνευ ουσίας, μόνο για καθημερινή χρήση.
Πολύ συνηθισμένο πρόβλημα για όσους κάνουμε σκληρή χρήση, το έχω πάθει 4-5 φορές σε 2 GMT, I και II.είμαι κάτοχος ενός Rolex sea dweller που φοράω ανελλιπώς τα τελευταία 16 χρόνια με μόνο σέρβις πριν 6 χρόνια στην rolex όταν είχε αρχίσει να κάνει περίεργο θόρυβο και να κουρδίζεται μόνο μηχανικά. Τα τελευταία 2 χρόνια πάλι σταμάτησε το αυτόματο κούρδισμα και το δούλευα μηχανικά μέχρι που πριν ένα μήνα έπαθε κοκομπλόκο. Να επισημάνω ότι το ρολόι δεν το έβγαζα ποτέ από το χέρι, ούτε όταν δουλεύω κομπρεσέρ ούτε όταν χρησιμοποιώ ηλεκτροσυγκόλληση (έχει μέχρι και στίγματα από αυτήν!!!).
Γνωρίζει κάποιος να μου συστήσει κάποιον για αξιόπιστο service και καλλωπισμό πέραν τις αντιπροσωπείας?
Καλέ, τα αυτοματα δεν ειναι G-Shock.Πολύ συνηθισμένο πρόβλημα για όσους κάνουμε σκληρή χρήση, το έχω πάθει 4-5 φορές σε 2 GMT, I και II.
Εύκολη η λύση, "κάρφωμα" του αυτόματου μα δεν έχω δυστυχώς να προτείνω κάποιον εκτός αντιπροσωπείας πιά.
Αν το βάρος του ρολογιού επηρεάζει τις επιδόσεις σου, μάλλον δεν φταίει το ρολόι φταίει η φυσική σου κατάσταση.ναι ωραίο αλλά βαρύ (για τρέξιμο)
Ισχύει αυτό που λες με τον όγκο και εγώ θα το ήθελα πιο μικρό. Αλλά αυτο που έχουν πετύχει, το συνδυασμό δηλαδή διάρκεια μπαταρίας (6 μέρες με always on οθόνη και 1.5 ώρα ασκηση τη μέρα) με καταπληκτική οθόνη το έκαναν εκμεταλευομένοι το χώρο. Λογικά κάποια στιγμή πρέπει να δούμε και εξελίξεις στο τομέα της μπαταρίας, έχουμε μείνει πίσω λίγο.αι μαρή που θα με πεις για την υπερφυσική μου κατάσταση
δεν μου αρέσει η αίσθηση βάρους του ρολογιού, με νευριάζει πλέον για αυτό και έστειλα σε ένα συρτάρι κάτι omega , tag heuer κλπ που είχα κατα καιρούς. ξανάβαλα ρολόι στο χέρι μου δοκιμαστικά το vivoactive 3 music και το κράτησα λόγω του οτι δεν με βαραίνει καθόλου (ή μαλλον με βαραίνει ανεκτά) σκάρτα 40 γρ. Θα πήγαινα στα 60 πχ για κάτι μου ουσιαστικά καλύτερους αισθητήρες και αυτονομία (πχ fenix 7) αλλά μέχρι εκεί.
και σαν όγκος θα προτιμούσα κάποια στιγμή να λεπτύνουν αλλά αυτό το βλέπω να αργεί.
μνάρα πάντως το epix δεν μπορώ να πω.
Σκληρή χρήση εννοείς (φαντάζομαι) το χάιδεμα των σκλιων ή το τηλεχειριστήριο ;Πολύ συνηθισμένο πρόβλημα για όσους κάνουμε σκληρή χρήση, το έχω πάθει 4-5 φορές σε 2 GMT, I και II.
Εύκολη η λύση, "κάρφωμα" του αυτόματου μα δεν έχω δυστυχώς να προτείνω κάποιον εκτός αντιπροσωπείας πιά.
Τι ακριβώς ενοείς με τι λύση κάρφωμα του αυτόματου?
Πιό χτυπημένα αυτόματα ρολόγια απ' τα δικά μου δεν νομίζω να υπάρχουν αφού έκανα ανέκαθεν τα πάντα μ' αυτά.Σκληρή χρήση εννοείς (φαντάζομαι) το χάιδεμα των σκλιων ή το τηλεχειριστήριο ;
Πιο σκληρή ….. πεθαίνεις.