- Reaction score
- 1.789
Από browser?
Απο browser μπαίνει απευθείας στην IP του minidsp. Το θέμα είναι οτι χάνεις όλη τη χρηστικότητα του κινητούΑπό browser?
Αυτό συμβαίνει πιθανόν επειδή το κινητό και το SHD παίρνουν IPs από διαφορετικά DHCP δίκτυα - μία IP για τη σύνδεση μέσω καλωδίου του SHD από ένα "δίκτυο" και μία ΙΡ το κινητό για τη wireless σύνδεσή του από άλλο "δίκτυο".Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δυστυχώς το volumio app (σε oneplus 6) μένει στο searching. Δοκίμασα και με καρφωτή IP να του δηλώσω το minidsp shd αλλά και πάλι τζίφος. Μένει στο searching και δε το βρίσκει ποτέ...
Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το volumio είναι κάπως προβληματικό γενικότερα.. Εχει ακόμα αρκετά bugs και προβληματάκια και δε θα έπρεπε - κατα τη γνώμη μου - να αποτελεί τη μοναδική λυση για τη συνεργασια με το shd.Αυτό συμβαίνει πιθανόν επειδή το κινητό και το SHD παίρνουν IPs από διαφορετικά DHCP δίκτυα - μία IP για τη σύνδεση μέσω καλωδίου του SHD από ένα "δίκτυο" και μία ΙΡ το κινητό για τη wireless σύνδεσή του από άλλο "δίκτυο".
Είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζω κι εγώ - στην προσπάθεια μου να χειριστώ το Volumio με φορητή συσκευή και το ανάλογο application - και δεν έχω καταφέρει να το λύσω ακόμα. Πού θα πάει όμως...
Φυσικά, θα μπορούσα να πάρω το wireless USB dongle της miniDSP, έτσι ώστε το SHD να συνδέεται στο δίκτυο ασύρματα, αλλά αυτή η λύση προϋποθέτει έξοδο (δαπάνη) και προς το παρόν θέλω να το "παλέψω" ανέξοδα.
Για πες, τι προβλήματα αντιμετωπίζεις με το Volumio;Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το volumio είναι κάπως προβληματικό γενικότερα.. Εχει ακόμα αρκετά bugs και προβληματάκια και δε θα έπρεπε - κατα τη γνώμη μου - να αποτελεί τη μοναδική λυση για τη συνεργασια με το shd.
Συμφωνώ.Νομίζω οτι στην ασύρματη σύνδεση θα χάσεις πολλά μιας και το καλώδιο είναι παντα προτιμότερο.
Ναι, το ξέρω. Κι εγώ έτσι το έχω. Αλλά και "καρφωτή" να είναι, πάλι από DHCP παίρνει διεύθυνση (address)Να συμπληρώσω οτι το shd το έχω με καρφωτή IP και όχι DHCP.
Το βασικό μου θέμα με το volumio είναι αφενώς η αρχική δυσκολία εγκατάστασης και τα συνεχή κρασαρίσματα.Για πες, τι προβλήματα αντιμετωπίζεις με το Volumio;
Συμφωνώ.
Ναι, το ξέρω. Κι εγώ έτσι το έχω. Αλλά και "καρφωτή" να είναι, πάλι από DHCP παίρνει διεύθυνση (address)
Περίμενε, τι εννοείς "δυσκολίες εγκατάστασης"; Το Volumio δεν ήρθε προεγκατεστημένο στο SHD;Το βασικό μου θέμα με το volumio είναι αφενώς η αρχική δυσκολία εγκατάστασης και τα συνεχή κρασαρίσματα.
Περίμενε, τι εννοείς "δυσκολίες εγκατάστασης"; Το Volumio δεν ήρθε προεγκατεστημένο στο SHD;
Και σε ποια "κρασαρίσματα" αναφέρεσαι;
Τα updates τα κάνεις κανονικά;
A, OK, σε προβλήματα στο κινητό αναφέρεσαι. Όπως το έγραψες στο post #306 κατάλαβα ότι αναφερόσουν στο Volumio και στο SHD.Αναφέρομαι στην εγκατάσταση στο κινητό. Με το SHD ήρθε κανονικά εγκατεστημένο και δεν αντιμετώπισα κανένα θεμα με το web interface. Τα κρασαρίσματα επίσης αναφέρονται στο κινητό.
Ολα τα updates έχουν περαστεί κανονικά
Βασικά στο ότι δε μπορώ - μέσω κινητού - να ελέγξω/χρησιμοποιήσω το SHDA, OK, σε προβλήματα στο κινητό αναφέρεσαι. Όπως το έγραψες στο post #306 κατάλαβα ότι αναφερόσουν στο Volumio και στο SHD.
Αυτό δεν γίνεται, σωστά. Μπορείς να χειριστείς τη μουσική "βιβλιοθήκη" που "βλέπει" το SHD/Volumio, αλλά όχι τη συσκευή/εφαρμογή αυτή καθ' αυτή.Βασικά στο ότι δε μπορώ - μέσω κινητού - να ελέγξω/χρησιμοποιήσω το SHD
Παιδιά:Αυτός που θα κάτσει να παρουσιάσει ένα απλό τρόπο,χωρίς ρούν, μπουμ,βρουν κτλ,αυτός θα γίνω οΑγιος των ψηφιακων μας απολαύσεων.Μέχρι τότε............Αυτό δεν γίνεται, σωστά. Μπορείς να χειριστείς τη μουσική "βιβλιοθήκη" που "βλέπει" το SHD/Volumio, αλλά όχι τη συσκευή/εφαρμογή αυτή καθ' αυτή.
Ποιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις;Παιδιά:Αυτός που θα κάτσει να παρουσιάσει ένα απλό τρόπο,χωρίς ρούν, μπουμ,βρουν κτλ,αυτός θα γίνω οΑγιος των ψηφιακων μας απολαύσεων.Μέχρι τότε............
Το WiFi usb dongle πωλείται ξεχωριστά, ως accessory.παίδες να ρωτήσω....το shd εχει wifi ενσωματωμενο ή στην συσκευασια wifi στικακι;
και πως θα το ρυθμίσεις διαφορετικά από τα αλλά;...Απορία: εφόσον οδηγώ τα 2 subwoofers από τις δύο αναλογικές XLR εξόδους, εάν βρεθώ με τρίτο subwoofer, μπορώ να το οδηγήσω από μια εκ των ψηφιακών εξόδων;