wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 21.598
Νέο software (plugin & firmware) update για συσκευές SHD - αναρτήθηκε μόλις σήμερα.
Welcome to 21st century.ως δια μαγείας, εμφανίστηκε στην καρτέλα "Music Servers" του Volumio. Επέλεξα αρχεία κι άκουσα μουσική, χρησιμοποιώντας ως συσκευή ελέγχου ένα tablet.
Κοίτα, πέραν της αναμφισβήτητης ταλαιπωρίας που προκαλείται από το άγνωστο του προβλήματος, θα χαρακτήριζα τα προβλήματα που αντιμετώπισα ως "παιδικές ασθένειες". ΟΚ, νέα συσκευή είναι, όλο και κάποιο πρόβλημα θα παρουσιάσει. Βάλε και τη δική μου απειρία με DACs (γενικά) κι αναπαραγωγή αρχείων μουσικής από συσκευές εκτός PC/laptop, ε, "έδεσε το γλυκό".Να ...............αυτα δε μπορω, θα πρεπει να γινουμε κομπιουτεραδες (για να μη πω χακερς) για να ακουσουμε μουσικη.
Ναι ρε, το ξέρω, για αυτό έκανα κι αυτό το post στο thread μου. Είπαμε, σιγά σιγά...Welcome to 21st century.
ο ζαπ μου έχει εξηγήσει οτι υπάρχει αλγόρυθμος που μπορεί να ενσωματωθεί στο shd ώστε να δημιουργήσει κεντρικό από 2 κάναλο σήμα. Έχει μια κάποια επικοινωνία με την εταιρία αλλά δεν ξέρω πλέον την εξέλιξη και που έχει κολλήσει το θέμα.
Σου χάλασε κάτι;
συγνώμη dionisp, νόμιζα η ερώτηση πήγαινε στο volumio. Αυτό έψαχνα να δω αλλαγές.Σου χάλασε κάτι;
Άρα, πλέον, το SHD "παίζει" και Roon;
Χωρίς το volumio υπάρχει τρόπος μέσω κινητού να ελέγχουμε τη συσκευή (minidsp shd) ωστε να ακουμε πχ spotify ?όχι , δε φαίνεται να χάλασε κάτι. Η αλήθεια είναι ότι δε χρησιμοποιώ το volumio.
Όχι το volumio είναι το software που τρέχει το SHD και άρα από εκεί το χειρίζεσαι. Εκτός και αν έχεις Roon, που ουσιαστικά χειρίζεσαι το Roon και το Volumio- SHD είναι endpoint.Χωρίς το volumio υπάρχει τρόπος μέσω κινητού να ελέγχουμε τη συσκευή (minidsp shd) ωστε να ακουμε πχ spotify ?
Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δυστυχώς το volumio app (σε oneplus 6) μένει στο searching. Δοκίμασα και με καρφωτή IP να του δηλώσω το minidsp shd αλλά και πάλι τζίφος. Μένει στο searching και δε το βρίσκει ποτέ...Όχι το volumio είναι το software που τρέχει το SHD και άρα από εκεί το χειρίζεσαι. Εκτός και αν έχεις Roon, που ουσιαστικά χειρίζεσαι το Roon και το Volumio- SHD είναι endpoint.