- Reaction score
- 99.923
Ας ελπίσουμε ότι θα έχουν μεγαλύτερη επιτυχία από εκείνα τα φωτοβολταϊκά στα χωράφια ....
Με το μπαρδόν αλλά τι άκυρη σύγκριση είναι αυτή; Δηλαδή ένα X3 στα ίδια χρήματα θα έφερνε το ίδιο σχόλιο;Με 43κ αγοραζεις δυαρι στα Πετραλωνα και το νοικιαζεις σε εταιρια διαχειρισης ακινητων με 6-7κ τον χρονο.
Ακριβως το ιδιο μονο που θα επαιρνα περισοτερα σπιτια.Με το μπαρδόν αλλά τι άκυρη σύγκριση είναι αυτή; Δηλαδή ένα X3 στα ίδια χρήματα θα έφερνε το ίδιο σχόλιο;
Τότε να μπούμε τα σπίτια μας και να πάμε για καφέ, ποτό, βόλτα διακοπές.Ακριβως το ιδιο μονο που θα επαιρνα περισοτερα σπιτια.![]()
αλλο θελω να πω. για να δινεις τοσα χρηματα για αυτοκινητο πρεπει να εχεις λυμενο το οικονομικο και να μην χρειαζεσαι αλλο εισοδημα.Τότε να μπούμε τα σπίτια μας και να πάμε για καφέ, ποτό, βόλτα διακοπές.![]()
Αυτό εννοείται. Αλλά όποιος έχει να δώσει αυτά τα χρήματα για αυτοκίνητο προφανώς έχει λυμένα και τα 5-6 χιλιάρικα απόδοσης.αλλο θελω να πω. για να δινεις τοσα χρηματα για αυτοκινητο πρεπει να εχεις λυμενο το οικονομικο και να μην χρειαζεσαι αλλο εισοδημα.
Προφανωςαλλο θελω να πω. για να δινεις τοσα χρηματα για αυτοκινητο πρεπει να εχεις λυμενο το οικονομικο και να μην χρειαζεσαι αλλο εισοδημα.
Και τι ποσοστό Ελλήνων έχει τέτοιο εισόδημα;αλλο θελω να πω. για να δινεις τοσα χρηματα για αυτοκινητο πρεπει να εχεις λυμενο το οικονομικο και να μην χρειαζεσαι αλλο εισοδημα.
Ωραία, βρες το σπίτι που με 43Κ σου βγάζει 6-7 τον χρόνο καθαρά (απόσβεση σε 7 χρόνια max δηλαδή), το αγοράζω εγώ, εσύ μου δίνεις 5Κ τον χρόνο και τα υπόλοιπα τα κρατάς. Deal;Με 43κ αγοραζεις δυαρι στα Πετραλωνα και το νοικιαζεις σε εταιρια διαχειρισης ακινητων με 6-7κ τον χρονο.
ελαχιστο, οι πιο πολλοι δεν εχουν χρηματα για βενζινη. βεβαια τωρα με τα ηλέκτρικα, αν εχουν κοινωνικο τιμολογιο δεη, μπορει να φορτιζουν μερικες ημερες τον μηνα.Και τι ποσοστό Ελλήνων έχει τέτοιο εισόδημα;
Απιστευτο ακουγεται αλλα ειναι αληθινο.Ωραία, βρες το σπίτι που με 43Κ σου βγάζει 6-7 τον χρόνο καθαρά (απόσβεση σε 7 χρόνια max δηλαδή), το αγοράζω εγώ, εσύ μου δίνεις 5Κ τον χρόνο και τα υπόλοιπα τα κρατάς. Deal;
Ειδικά δε εφόσον θα το διαχειρίζεται και εταιρεία, εσύ δεν θα έχεις να κάνεις τίποτα. Everybody happy. Σωστά;
(Υ.Γ. Με συμβόλαιο όμως)
Στην πολύ μικρή πόλη που μένω 2 ΔΥ αγόρασαν το ίδιο Tuscon το οποίο κοστίζει σχεδόν 40 "χήνες". Δεν ξέρω σαν υβριδικό τι επιδότηση μπορεί να έχει.Και τι ποσοστό Ελλήνων έχει τέτοιο εισόδημα;
Παρτο,ξήλωσε τα ipad που έχει μπροστά,φτιάξε μια τέτοια κονσολιτσα και εισαι οκ
Καλέ όχι. Να βάλουμε εκεί το κασετόφωνο που μόλις αγόρασες.Παρτο,ξήλωσε τα ipad που έχει μπροστά,φτιάξε μια τέτοια κονσολιτσα και εισαι οκ
Γλυτωνεις και εξοδα ταπετσέρη για τα καθίσματα
View attachment 235380