- Reaction score
- 140.326
είναι το απολύτως καλύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που υπάρχει στο γνωστό σύμπαν.
Ομοίως το γιαρις. Στα 28,5 χιλιάρικα..Το puma σε μια νορμαρ εκδοση πλησιάζει τις 30Κ
Τυπικά, αυτό κάνουν όλοι τους, κοιτώντας απλώς την τιμή των ev.Οποίος δεν έχει οδηγήσει καλό ηλεκτρικό, παρακαλείται να μην κάνει συγκρίσεις με τα αντίστοιχης τιμής ice.
Μου προκαλεί γέλιο μέχρι δακρύων και με κοιτάει περίεργα η γυναίκα μου.
Ευχαριστώ για την συνεργασία.
Failούτε να σε τραβάνε απ'τα μαλλιά..
Όπως πάντα διαλλακτικός και μετρημένος στις εκφράσεις σου...Στα 10.000+ χλμ με ev, πρέπει να είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου για να μπεις σε θερμικό, ειδάλλως δε μπαίνεις ούτε να σε τραβάνε απ'τα μαλλιά..
Παντελώς άκυρη η σύγκριση μεταξύ μεταχειρισμένου και καινούργιου. Κι εγώ μεταχειρισμένο το πήρα το ηλεκτρικό, σχεδόν στα μισά λεφτά που έχει καινούργιο. Τι συμπέρασμα πρέπει να βγει από αυτό και με τι πρέπει να το συγκρίνω;Δηλαδή ψάχνεις δευτεροτριτο αυτοκινητο για να κα@λαντιζεις και στα 40Κ€ έχεις να επιλέξεις πχ μεταξύ Cayman μεταχειρισμενο και ηλεκτρικό καινούργιο. Τι επιλέγεις;
Χαχα, κάπως έτσι τσακωνόμαστε κι εμείς με τη γυναίκα όταν κάποιος πρέπει να πάρει το δεύτερο. Και το δεύτερο είναι BMW, όχι Hyundai i10.Στα 10.000+ χλμ με ev, πρέπει να είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου για να μπεις σε θερμικό, ειδάλλως δε μπαίνεις ούτε να σε τραβάνε απ'τα μαλλιά..
Αυτή είναι η πικρή αλήθεια και η καθημερινή πραγματικότητα σε πολλούς φίλους ηλεκτροκινητους, που έχουν ένα δεύτερο θερμικό. Κι ας είναι κορυφαίο το θερμικό, όλοι τα ίδια λένε.Χαχα, κάπως έτσι τσακωνόμαστε κι εμείς με τη γυναίκα όταν κάποιος πρέπει να πάρει το δεύτερο. Και το δεύτερο είναι BMW, όχι Hyundai i10.