- Reaction score
- 22.002
Αυτό που πρότεινε το παιδί εδώ πέρα, το είδατε;View attachment 235283 Kongen av Bastøy 7/10.
Αυτό που πρότεινε το παιδί εδώ πέρα, το είδατε;View attachment 235283 Kongen av Bastøy 7/10.
Έχει μπει στο πρόγραμμα, κάποια στιγμή θα παίξει.Αυτό που πρότεινε το παιδί εδώ πέρα, το είδατε;
Ναι,πριν πολλά χρόνια.Σκληρή ταινία,απ οσο θυμάμαι….Αυτό που πρότεινε το παιδί εδώ πέρα, το είδατε;
Μη μου λέτε τέτοια, θα πάει άκλαφτη στον κάδο..Ναι,πριν πολλά χρόνια.Σκληρή ταινία,απ οσο θυμάμαι….
Η τριλογία της εκδίκησης, μούφα; Πώς θα ήταν δυνατόν! Αλλά δεν κάνει για σένα. Aυτές εδώ να δεις...Και?
Λέει?
Είναι μούφα?
Δεν βοηθάς..
Α πα πα, εχω την στάμπα του "ρηχού" τώρα?Η τριλογία της εκδίκησης, μούφα; Πώς θα ήταν δυνατόν! Αλλά δεν κάνει για σένα. Aυτές εδώ να δεις...
Το Baby Driver γαμεί και δέρνει.
ελα τωρα... μεταξυ μας;;; αφου το baby driver σε εχει ξετρελανει...Α πα πα, εχω την στάμπα του "ρηχού" τώρα?
True, true...ελα τωρα... μεταξυ μας;;; αφου το baby driver σε εχει ξετρελανει...
Όχι. Πρέπει να ακούς και Duran Duran...Α πα πα, εχω την στάμπα του "ρηχού" τώρα?
φυσικα! ειναι wild boy....Όχι. Πρέπει να ακούς και Duran Duran...
Νομίζω ότι κατα την δική σας ΕΣΣΟ έκαναν τις επιτυχίες τους.Όχι. Πρέπει να ακούς και Duran Duran...