Sugah
Ζαχαρούλης
- Reaction score
- 3.326
Λογικά με απενεργοποίηση του HDMI CEC όσον αφορά το power on κομμάτι του
Λογικά και μόνο από το shield αν το κόψει φτάνει. Θα μπορεί να το χρησιμοποιεί από άλλες πηγές που δεν έχουν αντίστοιχη συμπεριφορά όπως htcpΚαι εν συνεχεία κατάργηση της εντολής για τηλεχειρισμό και power on του anthem.
Εγώ έχω άπειρα video στο Synology. Εγκατέστησα την εφαρμογή DSVideo στο Shield και τα παίζει όλα μια χαρά.Ένα Synology DS218 πήρα, οπότε δεν είναι κι από τα πιο δυνατά. Προτιμώ το server να είναι στο shield, γιαυτό ρωτάω αν χρειάζεται έξτρα αποθηκευτικός χώρος. Αλλά αν κατάλαβα καλά στα βιντεάκια που βλέπω, δεν πρέπει να χρειάζεται από την στιγμή που θα έχω κάνει mount το nas.
Έχει settings το Shield στο CEC για να του πείς τι να κάνει και τι όχι.Μπα δεν θα κάνει τίποτα.
Το sheild είναι λίγο μαλακισμένο, κάθε φορά που ανάβω σύστημα από τον ασφαλειοδιακόπτη του σταθεροποιητή μου ανάβει κι αυτό. Δλδ βρίσκεται χωρίς τάση , και μόλις πάρει τάση ανάβει. Κατά συνέπεια μου ανάβει και τον denon λόγω cec που δεν έχω καταργήσει.
Η περιοχή έχει θέματα γενικά. Οι πτώσεις τάσης δεν γίνονται μόνο στο δικό μου σπίτι αλλά σε όλη την περιοχή. Έχω μιλήσει με τους γείτονες πολλές φορές για να δω αν συμβαίνει μόνο σε μένα.Τα apc σε προστατεύουν απο κρουστικες υπερτάσεις.
Ο σταθεροποιητης τάσης ίσως σου κάνει δουλειά αν η πτώση τάσης είναι στα πλαίσιο που μπορεί να αντέξει ο σταθεροποιητης χρονικά
Ίσως όμως ο επιτήρησης κάνει τη ζημιά. Μήπως όταν αυτός βλέπει πτώση τάσης η υπέρταση κόβει το ρεύμα και ανοίγει το shield μόλις επανελθει η ταση;
Το αντικεραυνικο πάλι δε θα σε βοηθήσει σε αυτό το θέμα.
Γενικά έχεις τόσο θέμα με το ρεύμα; Λαγονήσι έχεις πει είσαι ε;
Το δίκτυο θέλει συντήρηση και no money no honey.Αφού έχει μιλήσει μαζί τους από που προέρχεται το προβλημα;
Σίγουρα κάνει δουλειά ο σταθεροποιητής. Είναι απαραίτητος.Και γω νόμιζα μόνο εγώ είχα θέμα στη περιοχή μου... Είμαι πιο κάτω από σένα. Δεν είναι στον ιδιο βαθμό που περιγράφεις εσύ αλλά υπάρχει πρόβλημα με πτώσεις τάσης όταν δεν έχει καλό καιρό... Φέτος πχ το καλοκαίρι μια φορά κόπηκε το ρεύμα για καμιά ώρα σε όλη τη σεζόν. Βέβαια δε μένω μόνιμα κάτω...
Το μόνο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζω εγώ και με εκνευρίζει είναι πωςεχει χαλάσει 2 φορές το ψυγείο γι αυτο το λογο. Έχω πριζακι apc πάνω για υπέρταση αλλά το πρόβλημα,α στα ψυγεία είναι οι πτώσεις στη ταση καθώς όταν πέφτει τραβάει περισσότερα αμπερ το μοτέρ οποτε για σας.
Αφού έχει μιλήσει μαζί τους από που προέρχεται το προβλημα;
Τεσπα
Αν είναι έτσι πολύ πιθανόν ο σταθεροποιητης να δουλέψει στη πλειοψηφία των πτωσεων...
Δεν γίνεται να το σταματήσεις.Το ένα power on/off και για τα δύο με βολεύει.
Το θέμα είναι πως (και αν γίνεται) να σταματήσει να ανάβει το Shield σε πτώση τάσης.
Στον κεντρικό πίνακα υπάρχει επιτηρητής τάσης. Το καλοκαίρι θα μπει και αντικεραυνικό Reycap. Τα πολυμπριζα είναι APC. Θέλει και σταθεροποίηση τάσης;
Γενικώς στην Ανατολική Αττική.Το δίκτυο στην Νοτιοανατολική Αττική είναι για ΓΤΠΚ.