Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Θες να μου πεις ότι όλοι αυτοί εκεί έξω, μετά τις 10 το πρωί, είναι λαϊκοί μεροκαματιάρηδες που πάνε με το αυτοκίνητο στη δουλειά;Ρε συ , μήπως κάποιοι πάνε για μεροκάματο;
Όχι λες εεε..
Σοβαρά τώρα.... σίγουρα όχι όλοι αλλά κάμποσοι ναι.Θες να μου πεις ότι όλοι αυτοί εκεί έξω, μετά τις 10 το πρωί, είναι λαϊκοί μεροκαματιάρηδες που πάνε με το αυτοκίνητο στη δουλειά;
Κι άντε και πήγαν. Πώς θα γυρίσουν; Θα ζητήσουν έξοδα διανυκτέρευσης μετά;
Από την αρχή ήμουν μαζί σου στο σχόλιο που έκανα αλλά σε έπιασαν τα ταξικά.Σοβαρά τώρα.... σίγουρα όχι όλοι αλλά κάμποσοι ναι.
Πάρε για παράδειγμα το εμπόριο.
Τα σούπερ μάρκετ και γενικότερα ότι έχει σχέση με τρόφιμο , λειτουργούν εννιά με εννιά. Η υπόλοιπη λιανική , δέκα με εννιά. Σε αυτές τις έντεκα ή δώδεκα ώρες , υπάρχουν τουλάχιστον δύο βάρδιες και αν σκεφτείς πως η κύρια εργασιακή σχέση σε αυτό τον κλάδο είναι μερικής απασχόλησης ,με εξάωρα και τετράωρα ,οι βάρδιες γίνονται ακόμα περισσότερες ,σε διάφορες ώρες της ημέρας. Οπότε ναι , αρκετοί πάνε για δουλειά . Το πώς θα φύγουν το βράδυ , μια και ρωτάς , ουδόλως απασχολεί τους εργοδότες τους.
Ε ας κάνουν κανένα zoom ή κανένα teams μήτινγκ στο ενδιάμεσο...Διαβάζω ότι αρκετοί ήταν αυτοί που περίμεναν να μην πάνε στη δουλειά λόγω κακοκαιρίας για να πάνε "εκδρομή" στα χιόνια.
Ο Μητσοτάκης μου είπε ότι ίσως κηρυχθεί η αυριανή ημέρα αργία για τους εργαζόμενους λόγω της κακοκαιρίας.Διαβάζω ότι αρκετοί ήταν αυτοί που περίμεναν να μην πάνε στη δουλειά λόγω κακοκαιρίας για να πάνε "εκδρομή" στα χιόνια.
Δε λείπει, δεν έχει!Ο Αλέξης:
Από το βιογραφικό του λείπει οποιαδήποτε αναφορά σε επαγγελματική δραστηριότητα!