- Reaction score
- 1.238
ΕDMX3 πήρα το τελευταίο απο ότι μου είπαν
Το ρελε ισχύος ακόμα να έρθει...
Μου είπε ο ηλεκτρολόγος ότι γενικά υπάρχει θέμα. Ακόμα και η Hager λέει έχει πρόβλημα στη διαθεσιμότητα σε απλά πράγματα όπως ρελέ ή κουτιά-πίνακες.ΕDMX3 πήρα το τελευταίο απο ότι μου είπαν
Τελικά δεν βρήκες λύση να μπορείς κάπως/κάπου να παίρνεις τη θερμοκρασία του νερού;Έχω βάλει κάποιες μέρες να ανάβει στανταρ ώρες ο ηλιακός για να έχω ζεστό νερό.Υπάρχει τρόπος να μπλέξω κάπως την πρόγνωση του καιρού ώστε όταν έχει ήλιο και κάποια θερμοκρασία και πάνω να μην ανάβει;
προσπάθησε να βαθμονομήσεις τον θερμοστάτη σου στην επιθυμητή τιμή.Δυστυχώς ήταν δύσκολο έως ακατόρθωτο να πάρω θερμοκρασία με τους περιορισμούς που έθετα...
Το καταλαβαίνω πως είναι περίπλοκο και θα υπάρχουν και λάθη με τον τρόπο που σκέφτηκα αλλά απο το τίποτα μια χαρά μου φαίνεται
Σε ευχαριστώ για τα link θα το δοκιμάσω
Δε το βλεπει καν...Τελικά το Sonoff δεν το έβαλες ή δεν δούλεψε;
Θερμοστάτη καλοριφερ εννοείς;προσπάθησε να βαθμονομήσεις τον θερμοστάτη σου στην επιθυμητή τιμή.
δηλαδή να τον ρυθμίσεις ώστε να ανοίγει όταν η θερμοκρασία ανέβει πάνω από τους 45 βαθμούς.
Ποιός δεν βλέπει τι;Δε το βλεπει καν...
Το χάρισα σε φίλο
Έβαλα το καλώδιο στο broadlink απλά για δοκιμή.Δουλεύει πολύ καλά μπορώ να πω αλλά πρέπει να γεμίσω broadlink το σπίτι...Θα βρω κάτι άλλο
Θερμοστάτη του ηλιακού.Θερμοστάτη καλοριφερ εννοείς;
Δεν έχω δει πουθενά να λέει η Netatmo πως βλέπει τα Sonoff. Πώς θα το δει;Δεν βλέπει το netatmo το sonoff
Ενώ υποτίθεται πως είναι zigbee και συμβατά μεταξύ τους απο τη λίστα που έχω ανεβάσει
Έχει μια ''ειδική'' διαδικασία ώστε να τα παντρέψεις μεταξύ τους.
Πολύ πιθανόν να μη παίζει με τπτ άλλο...
Εδώ άλλοι μπλέκουν με πολυκάναλα, τι πιο απλό, από ένα ηχείο όλα. Και τα γραμμόφωνα έτσι ξεκίνησανΣαν να μου φαίνεται ότι έχετε χαθεί μέσα στους αυτοματισμούς .
Τι πιο απλό , από το γύρισες από τρέξιμο , ανάβεις θερμοσίφωνο , σε μισή .ωρα έτοιμος.
Αυτό δεν το έχω ζήσει ποτέ την τελευταία δεκαετία. Ούτε δίπλα, ανάλογα και την εξωτερική θερμοκρασία.σε μισή .ωρα έτοιμος
Τον συγκεκριμένο ηλιακό τον θυμάμαι εδώ τουλάχιστον 25 χρόνια, οπότε είναι παραπάνω. Εκτός του ότι είναι παμπάλαιος, είναι εκτός κτηρίου (περίπου 4m μακριά και άλλα 3m-3,5m σε ύψος), και δεν έχω ιδέα αν η σωλήνωση έχει μόνωση. Τα δεδομένα λένε ότι δεν υπάρχει τίποτα, οπότε θα αλλάξουν όλα, μαζί και η σωλήνωση μέχρι να φτάσει στο κτηρίου. Σκέφτομαι να βάλω τη σωλήνωση μέσα σε άλλη μεγάλη πλαστική σωλήνα και μέσα extra μόνωση. Δεν τον έχω ρωτήσει για αυτό.Βάλε μόνωση στους σωλήνες παροχής του ζεστού σου ή σου έχουν διαλέξει ρυθμίσει χαμηλή θερμοκρασία για οικονομία Που και να έχεις δηλαδή πάλι δεν είναι φυσιολογικό