- Reaction score
- 12.785
%$@@#&!!)/*!Ναι αλλά έφτασα σπίτι σε 70 λεπτά σύνολο.
Για ρώτα και τον κουμπάρομ που είναι ακόμα Αττική οδό
%$@@#&!!)/*!Ναι αλλά έφτασα σπίτι σε 70 λεπτά σύνολο.
Για ρώτα και τον κουμπάρομ που είναι ακόμα Αττική οδό
αι ρε τί είχε ο καιρόςΗ αλήθεια είναι ότι με τέτοιο καιρό που είχε, το ποδήλατο δεν έπαιζε και μας έλειψε!
Εκεί που έχω πάει μια χαλαρή βόλτα με εντολή γιατρού λόγο γονάτου, όπως ανεβαίνω τα λιμανάκια ορθαδικο, με καλή ταχύτητα κάπου στα 18-20, με προσπερνάει με καμια δεκαριά χιλιόμετρα παραπαν ο Brets! Χρηστοοο εγώ, Μαριεεε αυτός. Ετσι λίγο στα πεταχτά τι γίνεται μην κρυώσουμε, και ξανά έφυγε με +10 Αυτά τα τυχαία είναι τα καλύτερα
Αυτο το μήνα πέρυσι μου είχε έλθει η κούρσα, και κόλλησα κορόνα. Να δούμε πως φέτος θα πάει η χρόνια, αφού είδαμε και άσπρη μερα… (ζόρικα τα πράγματα..)
Μεταξύ μας... Τη ανηφόρα στη Βάρκιζα τη πάω με δίσκο 30km/h+ σε πήρα όμως χαμπάρι και έκοψα, άρα πήγαινες με 10km/h~Η αλήθεια είναι ότι με τέτοιο καιρό που είχε, το ποδήλατο δεν έπαιζε και μας έλειψε!
Εκεί που έχω πάει μια χαλαρή βόλτα με εντολή γιατρού λόγο γονάτου, όπως ανεβαίνω τα λιμανάκια ορθαδικο, με καλή ταχύτητα κάπου στα 18-20, με προσπερνάει με καμια δεκαριά χιλιόμετρα παραπαν ο Brets! Χρηστοοο εγώ, Μαριεεε αυτός. Ετσι λίγο στα πεταχτά τι γίνεται μην κρυώσουμε, και ξανά έφυγε με +10 Αυτά τα τυχαία είναι τα καλύτερα
Ε, ναι μωρέ, δεν πονάμε! Για αυτό χτες ποδηλάτησα 20χλμ με 1 βαθμό Κελσίου κι υπό βροχή!αι ρε τί είχε ο καιρός
πονάν ωρέ τα παλικάρια;
Δεν αγοράζουμε από Αγγλία, ρε μάστορα, θα μας έρθει ο κούκος αηδόνι. Εκτός κι αν ισχύει κάτι διαφορετικό για το Wiggle.Swissstop Flash Pro Black Alloy Rim Brake Pads | Rim Brake Pads | wiggle.com
41€ για 4 παπουτσάκια, το λες ακριβό.
Γκατσούλη, όχι δεν έχουμε, έχουμε άλλους. Οι οποίοι άλλοι, παρόλο του μικρότερου ΦΠΑ εδώ, είναι σημαντικά ακριβότεροι από τον Γκατσούλη (€12 διαφορά υπέρ του Γκατσούλη). Θα το σκεφτώ, εάν βρω κάποιον να πεταχτεί να τα πάρει και να μου τα στείλει.Δεν έχετε γατσούλη εκεί για κοντινένταλ ε?
Αυτά έχω τώρα στις ζάντες μου, αλλά μάλλον "έφαγαν τα ψωμιά" τους.Υπάρχει και 4season που ίσως σου κάνει αν σκοπεύεις να βγαίνεις συχνά με βροχή.
Ποιο bike μωρέ; Μην βαριέστε να γράφετε - αφού γράφετε που γράφετε, γράψτε το ολοκληρωμένο!Γιώργο από bike ψωνίζουμε όλες αυτά τα αναλώσιμα, έχει τις καλύτερες τιμές
Swissstop Flash Pro Black Alloy Rim Brake Pads | Rim Brake Pads | wiggle.com
Δεν έχετε γατσούλη εκεί για κοντινένταλ ε?
[URL unfurl="true
Υπάρχει και 4season που ίσως σου κάνει αν σκοπεύεις να βγαίνεις συχνά με βροχή.
Στις ζάντες που δλέυω τώρα Κοίτα πόσο έχει η τετράδα στο Ελλάδα... Από όξω έχουν τριανταδγιό ευρά... Μιλάμε για τακάκια... Σκέτη κλοπή στο ΕλλάδαSwissstop Flash Pro Black Alloy Rim Brake Pads | Rim Brake Pads | wiggle.com
Δεν έχετε γατσούλη εκεί για κοντινένταλ ε?
Υπάρχει και 4season που ίσως σου κάνει αν σκοπεύεις να βγαίνεις συχνά με βροχή.
Ρε συ, μην επικεντρώνεσαι σε ποδηλασία υπό βροχή - μακάρι να ποδηλατώ υπό βροχή ή/και μετά από βροχή 1-2 φορές το χρόνο. Όπως και να έχει, θα ρίξω μια ματιά και στο bike24, να δω τι "παίζει" κι όταν διαλέξω, θα postάρω εδω πριν αγοράσω - μην κάνω καμιά πατατιά.Γιώργο από bike 24 ψωνίζουμε όλες αυτά τα αναλώσιμα, έχει τις καλύτερες τιμές.
Αν όπως λες δεν τις έχς φορτώσει χλμ τις ζάντες καλύτερα να πάρς τα Dark blue, δλέυουν ένα τσικ καλύτερα στο βρεγμένο και θα σε βγάλουν αρκετά
Ούτε που θυμάμαι, όταν πάω σπίτι θα δω και θα σου πω.Δεν με λες, τι διαστάσεις λάστιχο του βάνς το εργαλείο?
Thanks.
ΟΚ θα το έχω υπόψη μου.Δεν έχει καμία έξτρα χρέωση το wiggle, εξακριβωμένο.
Έκανες τη διόρθωση μετά το post μου.Το bike 24 λέω αρέ, αφού το διόρθωσα,
Καλά αρέ, δεν θυμάσαι τι διαστάσεις ελαστικό φοράς?Ρε συ, μην επικεντρώνεσαι σε ποδηλασία υπό βροχή - μακάρι να ποδηλατώ υπό βροχή ή/και μετά από βροχή 1-2 φορές το χρόνο.
Ούτε που θυμάμαι, όταν πάω σπίτι θα δω και θα σου πω.