Diylover
Φτιάχτε ενεργά!!!
- Reaction score
- 1.992
Τέτοιο fitting ούτε στα όνειρα μας. Απολαύστε τη διαδικασία!
Τελικά Κώστα πόσο σκέφτεσαι να τα δώσεις?Για όποιον ενδιαφέρεται πριν τα βγάλω στο κλαρί:
Πωλούνται Gaerne Stilo+White μετά από λάθος παραγγελία σε νούμερο χωρίς χρήση. Ολοκαίνουργια. Νούμερο 43. Όποιος ενδιαφέρεται στείλτε ένα pm!
Λάθη γίνονται, και τα κάνει ο Κώστας
View attachment 237410 View attachment 237411 View attachment 237412
Θα προσπαθήσω τα τα επιστρέψω με το αντίτιμο των 40 ευροπουλων με το σταυρό στο χέρι να τα δεχτούν. (μην μ πουν ότι τα πάτησα μια φορά κλπ). Σημαδια δεν έχει πουθενά εκτός από το τακούνι πίσω που φαίνεται ελάχιστα ότι ακούμπησε πάτωμα.Τελικά Κώστα πόσο σκέφτεσαι να τα δώσεις?
Πόση ώρα μπορείς να το κάνεις αυτό? Ανεξαρτήτως έντασης.Κι ότι ξεκίνησα να ετοιμάζομαι για οργανωμένη ομαδική ποδηλασία. Μας έστειλαν μήνυμα ότι αναβάλλεται λόγω αναμενόμενων σφοδρότατων ανέμων.
Εμπρός καλό μου smart roller!
1.5 ώρα είναι η μέγιστη διάρκεια προπόνησης που έχω κάνει στο roller. Μεγαλύτερη διάρκεια δεν έχω επιχειρήσει.Πόση ώρα μπορείς να το κάνεις αυτό? Ανεξαρτήτως έντασης.
Κι αυτό τρομερό μου φαίνεται, μέχρι τώρα μέχρι ½ ώρα μπορώ. Το βρίσκω πολύ βαρετό για περισσότερο. Ουσιαστικά προσπαθώ να κάνω 3 σέσιονς των 10-15χλμ την ημέρα.1.5 ώρα είναι η μέγιστη διάρκεια προπόνησης που έχω κάνει στο roller. Μεγαλύτερη διάρκεια δεν έχω επιχειρήσει.
Κάνεις δομημένες προπονήσεις με το TrainerRoad ή όχι; Ρωτάω γιατί το λογισμικό έχει προπονήσεις οι οποίες εξαντλούν οποιαδήποτε διάρκεια έχοντας αρκετή ποικιλία για να μην βαριέται ο αναβάτης. Και για το Zwift αυτό ισχύει, με το πλεονέκτημα, για κάποιους, των γραφικών (=CGI) διαδρομών. Group rides υποστηρίζουν και τα δύο λογισμικά - το TrainerRoad μόνο σε PC και iMac, για το Zwift δεν ξέρω.Κι αυτό τρομερό μου φαίνεται, μέχρι τώρα μέχρι ½ ώρα μπορώ. Το βρίσκω πολύ βαρετό για περισσότερο. Ουσιαστικά προσπαθώ να κάνω 3 σέσιονς των 10-15χλμ την ημέρα.
Προς το παρόν μόνο το bkool χρησιμοποιώ, μου έδωσε 3 μήνες δωρεάν το προπονητήριο (έχω βάουτσερ και για άλλα λογισμικά αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα). Επιλέγω 2-3 διαδρομές που μπορώ (δηλαδή μικρές κι εύκολες) κάθομαι μπροστά στην οθόνη και ποδηλατώ. Αν δεν ήταν διαδραστικό αποκλείεται να το χρησιμοποιούσα, τουλάχιστο τώρα βλέπω τη διαδρομή (σε πρώτο πρόσωπο σαν γκοουπρο) και όλα τα στατιστικά (ταχύτητα, κλίση, ένταση, θερμίδες κ.α.). Είναι λίγο σαν παιχνίδι δλδ. Όταν (κι άμα) δυναμώσω και συνηθίσω ίσως πάω στο ζουίφτ για αγώνες, και στο bkool έχει κλαμπς κι αγώνες αλλά όχι τόσους χρήστες.Κάνεις δομημένες προπονήσεις με το TrainerRoad ή όχι; Ρωτάω γιατί το λογισμικό έχει προπονήσεις οι οποίες εξαντλούν οποιαδήποτε διάρκεια έχοντας αρκετή ποικιλία για να μην βαριέται ο αναβάτης. Και για το Zwift αυτό ισχύει, με το πλεονέκτημα, για κάποιους, των γραφικών (=CGI) διαδρομών. Group rides υποστηρίζουν και τα δύο λογισμικά - το TrainerRoad μόνο σε PC και iMac, για το Zwift δεν ξέρω.
Εξαρτάται, βέβαια, από τις ιδιαίτερες συνθήκες που αντιμετωπίζει ο καθένας. Για παράδειγμα, εγώ δεν μπορώ να κάνω 3 προπονήσεις την ημέρα - έστω και 30 λεπτά η μία, εσύ μπορείς. ΟΚ.
Specialized sworks 7 ειδική έκδοση για μένα με το ονοματεπώνυμο μου πάνω σε χρυσό (γράφουν δλδ peter sagan στο πλάι)Κύριος Σάκης ποιο παπουτσάκι έχετε εσείς?
Το είχαμε ξανά πει αυτό, δεν υπάρχει τίποτα πχιο βαρετό από τις προπονήσεις στους 4 τοίχους, εκτός από τους αθλητές που δεν πρέπει και δεν θέλουν να χάσουν προπονήσεις.Κι αυτό τρομερό μου φαίνεται, μέχρι τώρα μέχρι ½ ώρα μπορώ. Το βρίσκω πολύ βαρετό για περισσότερο. Ουσιαστικά προσπαθώ να κάνω 3 σέσιονς των 10-15χλμ την ημέρα.
Ναι, επίσης έχεις αυτοκίνητα, λεωφορεία, μηχανάκια, φανάρια, ταμπέλες STOP, ζωάκια, ζώα και "ζώα", σπασμένα γυαλιά και χίλιους δυο άλλους αστάθμητους παράγοντες που μπορούν να καταστήσουν τη βόλτα ή την προπόνηση μπελά (στην καλύτερη των περιπτώσεων). Ενώ στο σπίτι, είσαι εσύ, το trainer και το ποδήλατο, τέλος. Προπονείσαι μια ώρα "γεμάτη" κι είναι σαν να ήσουν έξω για 3 ώρες.Είναι πχιο ολοκληρωμένη, και τίποτα να μη γνωρίζεις από προπόνηση θα βγει μια σχεδόν πλήρης προπόνηση που θα έχει τα πάντα μέσα, διαλλειματικές, αντοχή, σπριντ κλπ.
Ναι αλλά έφτασα σπίτι σε 70 λεπτά σύνολο.Ντιπ βλαμμένος όμως....