- Reaction score
- 4.792
Γιώργο στον ίδιο χώρο που είχα έρθει πριν χρόνια ?
για καμ του δοθε συμπεθερεΈβαλες κι άλλα καλούδια στον χώρο?
σε τι χρειάζεται, αφού υπάρχει το Μέλκο?DDC SINGXER SU-6
Only an IPod or USB Memory stick can be used on these USB inputs(naim) though. The USB connectors in the DAC prevent use of a cable to connect directly to a PC (or Mac). This is to prevent the hifi system from being contaminated by an ugly PC (or Mac!) ground plane.Απορία αδαούς
Αυτό
σε τι χρειάζεται, αφού υπάρχει το Μέλκο?
Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα σωστά. Αφορά στο συγκεκριμένο ντακ? (και σε ορισμένα άλλα ενδεχομένως)Only an IPod or USB Memory stick can be used on these USB inputs(naim) though. The USB connectors in the DAC prevent use of a cable to connect directly to a PC (or Mac). This is to prevent the hifi system from being contaminated by an ugly PC (or Mac!) ground plane.
Αντί να συνδέεται το dac απευθείας στον υπολογιστή μέσω usb, παρεμβάλεται αυτό το μηχάνημα που τροφοδοτεί το dac με ψηφιακό σήμα ( ομοαξονική, οπτική και όσες άλλες έχει ). USB interface δηλαδή. Έτσι, το dac δεν έχει καμία σχέση με τη γείωση του υπολογιστή.Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα σωστά. Αφορά στο συγκεκριμένο ντακ? (και σε ορισμένα άλλα ενδεχομένως)
Αποτελει μια πουριστικη σχεδιαστικη προσεγγιση της ΝαιμΔεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα σωστά. Αφορά στο συγκεκριμένο ντακ? (και σε ορισμένα άλλα ενδεχομένως)
Το εχω ακουσει-------δεν ειναι καλυτερο,αν και ακριβοτεροΜια ερώτηση ακόμα. Με αυτά εδώ τι παίζει?
Κάνουν την ίδια δουλειά ή το DDC SINGXER SU-6 κάνει μόνο το D/D?Review Mutec MC-3+ USB Master Clock Generator & USB Interface
Deze Mutec MC-3+ is eigenlijk gewoon onmisbaar. "Huh? Onmisbaar? Hoezo dan? En wat is zo'n klok dan? En waarom zijn er zo weinig van te koop?"www.alpha-audio.nl
Επιπλέον, έχει και το πιο ακριβό
που χρειάζεται και το αδελφάκι του για να συνδεθεί.Review Mutec REF10 master clock - alles op z'n tijd
Als we na een paar weken spelen en wennen aan de Mutec MC3+ / REF10 combinatie weer afscheid moeten nemen, is het toch wel een erg pijnlijk afscheid.www.alpha-audio.nl
Υπάρχει αντίκρισμα ή μάς δουλεύουν?
Το singxer ειναι καλυτερο σαν usb interface. Το Mutec ειναι καλυτερο σαν reclocker δηλαδη σαν μηχανισμός μείωσης του jitter. Το ιδανικό για καποιον που δεν εχει πολυ ακριβο Dac με κορυφαία υλοποίηση usb receiver ειναι ο συνδυασμος των δυο. Εγω και αλλα μέλη χρησιμοποιούσα το Singxer ξεκινώντας με usb καλωδιο απο τον εκάστοτε server και μετα εν σειρα το Mutec με την χρήση ενος ψηφιακού καλωδίου BNC η AES/EBU. Απο το Mutec έφευγε ακομα ενα ψηφιακο καλωδιο προς το Dac. Η λυση αυτη ειναι ιδανικη για Dac τα οποια λογω κοστους δεν εχουν ιδιαίτερα καλές υλοποιήσεις οσον αφορα το usb receiver τους και μπορει να απογειώσει την απόδοση ενος Dac παλιότερης τεχνολογίας.Μια ερώτηση ακόμα. Με αυτά εδώ τι παίζει?
Κάνουν την ίδια δουλειά ή το DDC SINGXER SU-6 κάνει μόνο το D/D?Review Mutec MC-3+ USB Master Clock Generator & USB Interface
Deze Mutec MC-3+ is eigenlijk gewoon onmisbaar. "Huh? Onmisbaar? Hoezo dan? En wat is zo'n klok dan? En waarom zijn er zo weinig van te koop?"www.alpha-audio.nl
Επιπλέον, έχει και το πιο ακριβό
που χρειάζεται και το αδελφάκι του για να συνδεθεί.Review Mutec REF10 master clock - alles op z'n tijd
Als we na een paar weken spelen en wennen aan de Mutec MC3+ / REF10 combinatie weer afscheid moeten nemen, is het toch wel een erg pijnlijk afscheid.www.alpha-audio.nl
Υπάρχει αντίκρισμα ή μάς δουλεύουν?
Ναι ειναι κομβικο σημειο μαζι με μερικα αλλα πραγματαΔιαβάζω ότι " μετατρέπει τα πάντα σε DSD".
Έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα αυτό ή είναι απλώς μάρκετινγκ?
Σε pdf εννοεις?-----αυτο (non magnetic design)απο τα τσιπακια της CirrusLogicΕυχαριστώ για την απάντηση. Πάντως, έχω δει αυτά τα specs. Η ερώτησή μου ήταν συγκεκριμένα για το DSD. Υπάρχει τεκμηρίωση για την ανωτερότητά του?
Eυχαριστω ΚωσταΚαλορίζικο και καλές ακροάσεις Γιώργο.