Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
19.881
Δεν κάνω καγκουριές με συνεπιβάτη.
Τι θες τώρα να πάθει κοκομπλόκο και να φήνει τα ποιήματα-άσματα μισά?
Αστο είπαμε μαγκιές με καμιά μικρή από πίσω που δεν φοβάται , και γουστάρει και ουρλιάζει , μέχρι 50 κιλά.
Αρχίζω δίαιτα να φτάσω τα 65 kg , παρακάτω δε πάει, στην ηλικία μου, θα πεθάνω :)

Μα καλά τι πατράκι μηχανή έχεις βρε συ ? Νόμιζα έχεις καμια καλή, cruising είναι ? Κάτω απο Yamaha TDM 900-άρα εποδόσεων, δεν ανεβαίνω.

Reaction score
19.881
Πως άλλαξε έτσι ο M. Jackson ? :D

Last edited:

Reaction score
19.881
Χρήστο φέρε το μαστίγιο.
Αμέρικαν μπαρ το έχουν κάνει εδώ.
Λείπει Αθήνα, δε μπορεί να μπεί και το μετατρέψαμε (λίγο) σε κολεκτίβα το νήμα για μικρό χρονικό διάστημα, μέχρι να γυρίσει. Πόσταρε ότι θες, μέχρι να επανέλθει και μαζί του και η ιεραχία. Εγω έβαλα ενα αυτοκίνητο που πυροβολεί.

Reaction score
19.881
Είσαι μεγάλος απατεώνας και το ξέρεις. :gotcha:
Που είναι ο Κος Χρήστος ??? Δε πιστεύω να του έκανες τίποτε ? Μετα την επίσκεψη σπιτί σου δεν είναι που εξαφανίστηκε ? Πρίν, πόσταρε κανονικά.

Τον στενοχώρησες τίπιτε εκεί με τις ακροάσεις ? :D

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.152
Που είναι ο Κος Χρήστος ??? Δε πιστεύω να του έκανες τίποτε ? Μετα την επίσκεψη σπιτί σου δεν είναι που εξαφανίστηκε ? Πρίν, πόσταρε κανονικά.

Τον στενοχώρησες τίπιτε εκεί με τις ακροάσεις ? :D
ωχ .. λες; θα είπε καμιά "κακιά" κουβέντα ο μανέστρος για τα Ψωράλ και θα τον έφαγε το μαύρο το σκοτάδι.....

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.950
Thva είμαι Αθήνα ακόμα δεν μπορώ να ακούσω ότι αναρτάτε δυστυχώς δεν υπάρχει σεταπιον και αυτό που είχε η κόρη μου θα το πάρω στα Γιάννενα γιατί ο μικρός είναι πολύ άγριος σαν τον κ,Μάρκου ένα πράγμα εσύ κύριε Μάρκου να μεταφράσετε το ποίημα του Μεσιέ Μπούτια για να δω τι λέει μια και δεν γνωρίζω την γλώσσα του Σεξπιρου αλλά την γλώσσα του Βολτερου και την γλώσσα του Γκαίτε του Χαιντερλιν που είμαι σίγουρος ότι τους έχεις διαβάσει😀😁😆😋😏

Reaction score
19.881
Thva είμαι Αθήνα ακόμα δεν μπορώ να ακούσω ότι αναρτάτε δυστυχώς δεν υπάρχει σεταπιον και αυτό που είχε η κόρη μου θα το πάρω στα Γιάννενα γιατί ο μικρός είναι πολύ άγριος σαν τον κ,Μάρκου ένα πράγμα εσύ κύριε Μάρκου να μεταφράσετε το ποίημα του Μεσιέ Μπούτια για να δω τι λέει μια και δεν γνωρίζω την γλώσσα του Σεξπιρου αλλά την γλώσσα του Βολτερου και την γλώσσα του Γκαίτε του Χαιντερλιν που είμαι σίγουρος ότι τους έχεις διαβάσει😀😁😆😋😏
Μην ανησυχείς, καλά να περνάς. Ειμείς εδω κρατάμε Θερμοπύλες προσωρινά. Το έχουμε μετατρέψει βέβαια λίγο σε κολεκτίβα αλλά τίποτε που δε μπορεί να διορθωθεί.

Υ.Γ.: @Decembered γιατί απέσυρες το γελάκι σου απο το πόστ μου για την κολεκτίβα ?? ε ? :D

Staff online

• spylab
    Shalom
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.352