Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
19.940
Καλωσήρθες πίσω Μαέστρο. Κοίτα πως πέσανε πάνω σου όλοι οι άντε μη τους χαρακτηρίσω (οι ύαινες). χα χα

Κανονικά εαν μπορείς και εσυ και ο κος Μάρκου μοιραστείτε (κρυπτογραφικά πάντα) ότι δύνασθε απο τις ακροάσεις σας. Εντάξει όχι και ριβιού χα χα. Μεσες ακρες και πάντα με χιούμορ.

Reaction score
19.940
με εσας που εμπλεξα θα φυγω ρε μεταλοφρικουλα θα παω στους συναδελφους στην ζιμπαπουε;)
Δεν χρειάζεται. Εδω στη Ζιμπαμπουε είσαι , δε το έχεις καταλάβει ακόμη χα χα. Ακόμα χειρότερα γιατί έχουμε και μια επίφαση πολιτισμού. :D Κάτσε να ελέγξω πλάκα πλάκα το ranking (σειρά κατάταξης) του Πανεπιστημίου αυτού συγκριτικά με τα Ελληνικά. Δε θα εκπλαγώ να μας ξεπερνάει χα χα.

¨Ασε που κάνουν καλυτερες ηχογραφήσεις εκει , απο ότι έχω ακούσει χα χα (Αυτό πες του να τον "στειλεις") και είναι και αλήθεια ...... να μας το εξηγησει, μάλλον εχουν μεγάλους χωρους και τζάμπα και δεν έχουν πλάγκινς πολλά χα χα

Last edited:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.951
να βαλω δυο μουσικα τεμαχια που μου αρεσουν παρα πολυ να επανελθει η ακοη μου, μετα απο το λιγο που ακουσα- διοτι εβγαζε σπιθες το σεταπιον-απο την ηχορυπανση του τρανσμεταλοφρικουλα WNET:gamer::errwhat::drinks:

Reaction score
19.940
να βαλω δυο μουσικα τεμαχια που μου αρεσουν παρα πολυ να επανελθει η ακοη μου, μετα απο το λιγο που ακουσα- διοτι εβγαζε σπιθες το σεταπιον-απο την ηχορυπανση του τρανσμεταλοφρικουλα WNET:gamer::errwhat::drinks:
ΩΩΩ , τι του έβαλες τώρα χα χα .... τον έστειλες χα χα

Reaction score
19.940
Για το μαέστρο. Και όλους εμάς που έχουμε κόρες και τις καμαρώνουμε

Μη βάζεις τέτοια, γιατί τα παίρνει στα σοβαρά ο Σταύρος ως υψηλή τέχνη και κάνει κριτική στις φωνές των τραγουδιστριών.

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.376
Members
38.310
Νεότερο μέλος
Ewa