wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 21.598
Απαντάς στον εαυτό σου και του λες ότι δεν έχεις καταλάβει τι εννοεί;
έλα μου ντε! χα χα.Απαντάς στον εαυτό σου και του λες ότι δεν έχεις καταλάβει τι εννοεί;
Δεν μπορώ. Δεν είμαι moderator.έλα μου ντε! χα χα.
σβύσε το αν γίνεται!! Λάθος
Δεν κάνεις sub integration φίλο... Το flex είναι digital XO βασικά (μάλλον καλύτερης ποιότητας από το 2X4). Συσκευές τέτοιου είδους που λείπουν πολύ από την αγορά κατά την γνώμη μου και κακώς η minidsp δεν έχει ανταγωνισμό. Έστω και χωρίς το dirac για να παραμείνει το κόστος χαμηλά, οι δυνατότητες που δίνει το sw της minidsp είναι αρκετές για να μαζέψεις "τα χοντρά" στα χαμηλά και να ενσωματώσεις τα σαμπάκια σου σαν άνθρωπος. Με το Dirac προφανώς καλύτερα. Έχουμε γεμίσει με 3 δισεκατομμύρια υπέροχα dac implementations από τους Κινέζους αλλά κανείς δεν ασχολείται σοβαρά με το θέμα 2.2.Δίκιο έχετε βέβαια όλοι σε αυτά που λέτε, απλώς δεν τα έγραψα για μένα.
Εγώ μέχρι να αποφασίσω να βάλω subs (ποτέ δηλαδή σε αυτόν τον χώρο, απλά δεν μπορώ να εκστομίσω τέτοια κουβέντα εδώ μέσα ) είμαι καλυμμένος. Με ένα παλιό PC, ένα "μεταχειρισμένο" Dirac license, ένα καλό balanced DAC (M500) και τα automations μέσω του smart home, κάνω τα ίδια και πολλά παραπάνω από αυτά που (θα) κάνει το Flex και μάλιστα με αρκετά λιγότερα χρήματα.
Ενημερωτικά το έγραψα για άλλους που δεν έχουν τις γνώσεις ή τη διάθεση να "μπλέξουν" με ένα τέτοιο στήσιμο, ή που χρειάζονται το minidsp για τα subs.
5 κατοσταρικακια για ενα super dac, στα 7 με dirac, και εισοδοι για 2 subwoofers, και σωστή ενσωμάτωση, και balanced Ι/Ο . Ολα λιγοτερο απο χιλιαρικο με μικροφωνα, τριποδα, αρχιδι@,μυδια ....Minidsp Flex Review (Audio DSP)
This is a review and detailed measurement of the Minidsp Flex audio signal processor. It was sent to me by the company and costs US $475 for unbalanced and $550 for balanced that I tested. Flex borrows the interface from SHD and puts it in a compact package. Seeing how I really liked that...www.audiosciencereview.com
Με μια γρήγορη ματιά, δεν έχει θύρα δικτύου, άρα ναι, δεν είναι streamer κι επίσης, έχει λιγότερες εισόδους/εξόδους από το SHD.Να φανταστώ η διαφορά με το SHD είναι το οτι δεν ειναι streamer?
Λιγότερο:Γύρω στο χιλιάρικο θα βγαίνει στην ευρώπη με ντιράκ.
Άρα με ντιράκ πάνω από 1000€.
Για ακόμη μία φορά, μπράβο minidsp!!!Minidsp Flex Review (Audio DSP)
This is a review and detailed measurement of the Minidsp Flex audio signal processor. It was sent to me by the company and costs US $475 for unbalanced and $550 for balanced that I tested. Flex borrows the interface from SHD and puts it in a compact package. Seeing how I really liked that...www.audiosciencereview.com