- Reaction score
- 8.639
Αυτό που βλέπεις είναι ο ατμός από τον πύργο ψύξης.
Και ο Σορον το ίδιο. Βασικά λάθος μου. Ο Μοργκοθ στην ΑνγκμπαντΑυτό που βλέπεις είναι ο ατμός από τον πύργο ψύξης.
Στο lidl πόσα έδωσες ;
Σαφώς. Εδώ στον Βόλο, υπάρχει συχνά ένα λεπτό στρώμα από τσιμεντόσκονη στα πάντα. Φαντάζομαι ότι η καρβουνόσκονη στην Πτολεμαΐδα δεν θα παλεύεται. Αλλά αυτό που δείχνουν στις φωτό για μόλυνση είναι νερό...Η αδερφή μου έμεινε 5 χρόνια εκεί και ξέρω. Ναι μεν αυτό είναι ατμός αλλά η σκόνη είναι παρούσα.
Ο ear το ερευνά ενδελεχώς. Σε κάθε πόλη/οδό όπου υπάρχει δωρεάν, θα ποστάρεται αμέσως. Μείνετε συντονισμένοι. Διαρκής ενημέρωση.Έχει και εδώ τέτοια;
Διαρκής, εννοείται. Αφού είμαι μέσα στην ηλεκτροκίνηση, τα μαθαίνω πρώτος.Μείνετε συντονισμένοι. Διαρκής ενημέρωση.
Ε ποιόν ντε; Κρυφό είναι;Ο ανταγωνισμός αρχίζει να λειτουργεί, έχουμε ήδη επίσημα χρέωση 22c/kWh από γνωστό παροχο σε 11-ρηδες ac.
δεν φτάνει για όλουςΕ ποιόν ντε; Κρυφό είναι;
Η τελευταία γενιά είναι όντως τραγική. Όμως η συγκεκριμένη μούρη είναι πολύ "μούρη". Είναι φτιαγμένη από πλαστικό και έχει κάποιες δυνατότητες self healing.σοβαρά τώρα το αγοράζουν αυτό το αυτοκίνητο με αυτήν την μούρη;