Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
20.017
Τι ωραίο συγκρότημα ήταν αυτό. 'Εχω τους τρείς δίσκους τους από τότε, 1985-86-87. Όλα ωραία, το Jamoboree το πιο καλό, νομίζω, ίσως και επειδή ήταν το πρώτο που αγόρασα.

Τώρα εγω θέλω να αγοράσω για συναισθηματικούς λόγους κιόλας το τελευταίο των The Cranberries - In the End. Έλεγα να το αγαοράσω cd αλλά θα το αγοράσω βινύλιο. Τι λέτε εσείς (αλλά και @Decembered και @christos77 ).
Κοιτάξτε χάλι (DR5 το cd / DR11 το βινύλιο / εν έτη 2022 , ήμαρτον, Μόμπι καταστάσεις χα χα) :

Guadalcanal Diary aπο το άλμπουμ Jamboree :
ΩΩ, Κλάψε παρεπιμπτόντως digital χα χα και εδω :

The Cranberries απο άλμπουμ In the End (δυο τραγούδια απο όπου φαινόταν καθαρά ...ότι αποχωρούσε αυτού του κόσμου ... κρίμα, πολύ καλή στιχουργός ..... ήταν και η επέτειος θανάτου της, τον Ιανουάριο .... η φωνή απο πρόβες προστέθηκε μετά θάνατον η μουσική και παραγωγή ....ωραία βίντεο ... εαν τα είχα ακούσει στις πρόβες θα το είχα αποτρέψει ....μέχρι τουλάχιστον την επόμενη φορά .... κρίμα τα χιλιάδες ευρώ στον ψυχολόγο, ξέρω εγω χαζό Αγγλικανό παπά και δεν ξέρω και εγώ σε όλους τους φίλους της που δε το κατάλαβαν).

Last edited:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.779
Τώρα εγω θέλω να αγοράσω για συναισθηματικούς λόγους κιόλας το τελευταίο των The Cranberries - In the End. Έλεγα να το αγαοράσω cd αλλά θα το αγοράσω βινύλιο. Τι λέτε εσείς (αλλά και @Decembered και @christos77 ).
βινυλιο ετσι για την ιεροτελεστια.. :) + RIP Dolores <3 -αυτα ταΙρλανδεζικα θυληκα ειναι μια αδυναμια μου (και βεβαια εχουν αναφερθει οχι αδικως και στο Κορτο Μαλτεζε, βλ. Banshee)
σωστοι οι Quadalcanal Diary

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.977
μρε Μαιμουμου και thva, πεζνε καλα τα νεα βινυλια;;;; δυο που πηρε ο γιος μου απ το παπλικ
δεν με αρεσαν, θα μου πειτε εσυ εισαι ''βαρυς χαιεντας'' :gamer:
δεν ξερω μπορει να υπαρχουν και της προκοπης, με αναλογικη εγγραφη βεβαιως βεβαιως
''ΚΑΤΩ'' ΟΙ τρανσμεταλοφρικουλες, εξαιρειται ο κ. Μαρκου που παταει σε τρεις βαρκες
Και συνεματζης και χαιεντας και αναλογικος και ψηφιακος με βινταζ σεταπιον:gamer::smile::drinks:

Reaction score
20.017
μρε Μαιμουμου και thva, πεζνε καλα τα νεα βινυλια;;;; δυο που πηρε ο γιος μου απ το παπλικ
δεν με αρεσαν, θα μου πειτε εσυ εισαι ''βαρυς χαιεντας'' :gamer:
δεν ξερω μπορει να υπαρχουν και της προκοπης, με αναλογικη εγγραφη βεβαιως βεβαιως
''ΚΑΤΩ'' ΟΙ τρανσμεταλοφρικουλες, εξαιρειται ο κ. Μαρκου που παταει σε τρεις βαρκες
Και συνεματζης και χαιεντας και αναλογικος και ψηφιακος με βινταζ σεταπιον:gamer::smile::drinks:
Δεν παίζουν, τα περισσότερα, Κε Χρήστο. Μια χαρά ακούς.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.779
υπαρχουν πολλες γνωμες, και υπαρχει υποκειμενικοτητα και αντικειμενικοτητα...υπαρχει ρεκορντ...και οφ δε ρεκορντ.. χιχιχι...
ας πουμε εγω τους τσοιντιβιζιον τους εχω σε cd...(Τους warsaw σε βινυλιο)-ολα βεβαια τα εχω και σε Mp3...
βεβαια θεωρω αλλες μπαντες πιο σημαντικες προσωπικα που δεν εχω κατι απο τη δισκογραφια τους σε φυσικη μορφη... 🐒
αλλα ξερω που(σε ποιον) μπορω να τους βρω σε βινυλιο...χιχιχχι.....

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.977
το PINK FLOYD THE DIVISION BEL σε Οριζμενα κομματια που τα εχω σε παλια βινυλια εχει διαφορα
στον ηχο Μαιμουμου ακουστη απο μενα που εχω Μεγαλα αυτια ΟΧΙ σαν τον χερ ντοκτορ εχει ποιο μεγαλα απο μενα :smile: και ο κ. Μαρκου τα μικροτερα;) δεν εχω τεσταρει τον κ. wnet aλλα μαλλον δεν χρειαζεται γιατι ειναι τρανσμπιτμεταλοφρικουλας:gamer:
μρε Μαιμουμου μου ηρθαν κατι περιεργα βινυλια κληρονομια θα σε πω να με πεις τι ειναι :)

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.977
ε οχι και να τον αποκληρωσω ειναι καλο παιδι μρε Μαιμουμου
ειναι λιγο αγριουλης σαν την μαμα του
ειναι ελευθερος τωρα να τον στειλω στην Αθηνα να του βρεις καμμια καλη κοπελα;; :drinks:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.425
Members
38.315
Νεότερο μέλος
chr85sot