- Reaction score
- 4.817
Πες ότι δεν έχεις δυνατότητα για μπετο .
Υπάρχει τρόπος για εντοιχισμο ;
Η τσάμπα ονειρεύομαστε ;;;
Υπάρχει τρόπος για εντοιχισμο ;
Η τσάμπα ονειρεύομαστε ;;;
Θα στείλεις κανένα λινκ ;Εντοιχισμο με τσιμεντο, αδρανες, στιβαρο και συμπαγες υλικο δε λεω, δεν εχω δει πουθενα. Οτι εχω δει ειναι με ξυλεια, γυψοσανιδες και τζαμι.
Μπα, δε νομίζω. Αυτό μου φαίνεται αφρός, πολύ ελαφρύ.Alpha Block ;
Οι τίτλοι τύπου "Ο θάνατος του δικάναλου . . ." απαιτούν ψηφοφόρους για να δικαιωθούνΣου είπε κανείς πως ψάχνουμε ψηφοφόρους να γίνουμε κυβέρνηση;
Καλά εντάξει, ο,τι πειςΠροσωπικά αν με γύριζαν στο δικαναλο, έστω και σούπερ ντούπερ, με αέρα δηλαδή , θα προτιμούσα να τα βροντήξω όλα και να βλέπω NBA σε μια 85αρα.
Και για μουσική Sonos που λέει και ο @dapost.
Από που προκύπτει το "αντικειμενικά" παρακαλώ;. . .
Αυτό που γράφω είναι το τι είναι καλύτερο. Αντικειμενικά.
Ε ναι μάλλον για αυτό που θες να κάνειςΜπα, δε νομίζω. Αυτό μου φαίνεται αφρός, πολύ ελαφρύ.
Είμαι πάντα αντικειμενικόςΑπό που προκύπτει το "αντικειμενικά" παρακαλώ;
Καλά τα λες. Πάσχουν οι μελέτες τους σε πολλά, αλλά αυτές έχουμε, με αυτές πορευόμαστε.Δεν είσαι αντικειμενικός λοιπόν, είσαι πιστός.
Και αυτή η υπογραφή/φράση του Toole (και σχεδόν όλη η υπόλοιπη εργασία του) είναι στην πραγματικότητα μία όσο γίνεται ακριβής απεικόνιση του μέσου όρου των υποκειμενικών εντυπώσεων των συμμετεχόντων στα τεστς του.
Μεγάλη η αξία της, αλλά το σωστό από μέρους μας θα'ταν η εμβάθυνση στις δοκιμές αυτές πριν αποφασίσουμε οτι συμβαδίζουμε πλήρως με τον μέσο όρο:
Πόσοι παρέκκλιναν του "μέσου όρου"; Πόσο; Ελέγχθηκε με πρόσθετα τεστς η επαναληψιμότητα των αποκλισεών τους;
Εχεις κάνει τέτοια εμβάθυνση; (ούτε εγώ)
Σοβαρά τώρα; Πιωμένος πας στο Μέγαρο;"spaciousness of big venues". και πράσινα άλογα.
Εχετε ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο live σε live ορχήστρα , σε οτιδήποτε τέλος πάντων σχήμα που παίζει μουσική?
ΟΧΙ.
Ο αέρας που λέγαμε; Μετριέται;Και εδώ αυτόματα ξεπετάγεται το υποκειμενικό πόσο το έχει ανάγκη αυτό ο κάθε ακροατής. Ποσοτικά! Λίγο, πολύ, ή καθόλου; Μετριέται αυτό αντικειμενικά;