- Reaction score
- 79.675
περιμένουν τη λύτρωση με ένα ΦΟΥΥΥΥΥΠ
Μα τι να γράψω μάννα'μ? Χωριό που φαίνεται? Ένα μιντ είναι. Μιντ της πλάκας. Κι ας τον αφτχιά να λέει. Ακόμα δεν έχει καταφέρει να απογαλακτισθεί. Ούτε κι εγώ από τα κουάντ.Εάν τα ελαττώματα είναι εξόφθαλμα σε παραστάσεις τόσο στοιχειώδεις όπως αποκρίσεις συχνότητας,τότε δεν χρειάζεται εξεζητημένη γνώση,ιδίως για όποιον δείχνει να έχει παρακολουθήσει όλα τα σχετικά θέματα στο παρόν forum...
Αναλογίσου το εξής : στο σύνδεσμο που έβαλες κάποιος από τους λιγότερο ενημερωμένους θαμώνες του ASR έγραφε σε μήνυμα ότι διαβάζοντας τις μετρητικές επιδόσεις του μικρού μετάνιωνε που είχε αποκτήσει το μεγαλύτερο μοντέλο Magnepan 1.7, το οποίο δεν επιδέχεται μομφής.Μα τι να γράψω μάννα'μ? Χωριό που φαίνεται? Ένα μιντ είναι. Μιντ της πλάκας. Κι ας τον αφτχιά να λέει. Ακόμα δεν έχει καταφέρει να απογαλακτισθεί. Ούτε κι εγώ από τα κουάντ.
Ωραία ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε την αξία του ζητούμενου σχολιασμού...To Druid καλώς ή κακώς δεν είναι το πιο ΄΄άσωτο΄΄ σε αντιπαραβολή με άλλα μέλη στην ίδια οικογένεια...
......να ανοίξει παράλληλα και άλλο θέμα , με ηχεία που πραγματικά μετρούν καλά .
.......αν τυχόν και βρεθεί κανένα θα ανοίξω σαμπάνια .
-
Μ'ευχαριστείς για κάτι που δεν θ'αναμενόταν - υποτίθεται - να βρεθεί...Δεν θα είχα πρόβλημα ν'ανοίξω νήμα όπου θα περιέχονταν παθητικές εκδόσεις JBL,ME Geithein, Revel κ.τ.τ.Ας μας κάνει την τιμή ό κ. Bhutia , να ανοίξει το αυτό ανάλογο θέμα γιά παθητικά ηχεία .
Τον Ευχαριστούμε .
Βλέπω ξύλινο δάπεδο, όπως επίσης βλέπω ότι δεν είναι laminate.
Είναι το κλασικό ξύλινο δάπεδο με "καφασωτή" βάση από κάτω όπως την λένε τα μαστόρια. Δηλαδή ξύλινο πήχη από κάτω και επειδή δημιουργεί και σαν τελάρα και κενό μπαίνει και κάτι σαν μόνωση.
Έχω το ίδιο στο σπίτι. Και έχω τα ηχεία πάνω σε γρανίτη. Δεν ξέρω πως τα κάνει αλλά κάτι κάνει. Ο ήχος είναι διαφορετικός στις χαμηλές συχνότητες με και χωρίς το γρανίτη. Δεν ξέρω αν είναι σωστό ή όχι και ούτε με ενδιαφέρει, αφού μου αρέσει περισσότερο έτσι. Ίσως και τέτοιο παίζει και εκεί.
Αν ο συνονόματός σου έγραφε στο ΑΒουσάιτΚάθε φορά που έμπαινα στο σάιτ του Αμίρ
Έψαχνα σαν τρελός τα σπινοράματα.
Και έπειτα κανονίζαμε μαζί με Ντιμιφούτ
ταξίδια σε εκθέσεις και ακροάματα.
Και χαζεύαμε τα Τζενελεκ , Άνταμ και Κλάιν Μάιν
Μα δεν υπήρχε φραγκο για να αγοράσουμε Γκειθάιν.
Ηχεία για να διαλέξεις πρέπει να είσαι ο Αϊνστάιν!
Διάβασμα ως το ξημέρωμα με Toole και Olive Sean
Έμεινα φαλακρός για το χατίρι τους.
Γέμισα την υπόγα μου ηχεία ενεργά
Θα τα πετάξω όλα και άει σιχτιρι τους!
Και χαζεύαμε τα Τζενελεκ , Άνταμ και Κλάιν Μάιν
Πχοιός συνονόματος καλέ;Αν ο συνονόματός σου έγραφε στο ΑΒουσάιτ
Αριστούργημα!Κάθε φορά που έμπαινα στο σάιτ του Αμίρ
(...)
Πχοιός συνονόματος καλέ;
Μα δε με λένε Βασίλη!
Είχα ακούσει για εξωτικά Χάι Εντ καλώδια που τα κατουράνε 14χρονες παρθένες ,στις παρυφές του όρους Κιλιμάντζαρο ,όποτε έχει πανσέληνο , αλλά βλέπω ότι υπάρχουν και ηχεία που φτιάχνονται από αμερικανες γιαγιάδες της Μινεσότα με τατού στα χέρια.Αντε, ρίξτε μια ματχιά και στο πως τα φτχιάχνουνε.
Αυτές οι γιαγιάδες φτχιάχνουνε μαγνεπαν από τότε που οι περισσότεροι εδώ μέσα φορούσαν παμπερς ή βρίσκονταν ακόμα στα μπαλάκια του μπαμπά τους.ηχεία που φτιάχνονται από αμερικανες γιαγιάδες της Μινεσότα με τατού στα χέρια
το ίδιο λένε και οι σεφ....Εσεις τι λετε;
το ίδιο λένε και οι σεφ....
αν έχεις ένα καλά στολισμένο τραπέζι....οι καλεσμένοι ξεχνάνε κ την γεύση κ την ποιότητα του φαγητού