Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.325
Σώτο δεν είναι τίποτα αυτά, υπάρχουν και χειρότερα...

Δεν μπόρεσα να αντισταθώ στο πειρασμό, μετά από όλα αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν γίνονταν να μη τους δοκιμάσω.
Μέσα σε αυτό το κουτί ή έχουμε διαμαντάκια ή τίποτα χούσπες για ποδηλάτες του πάρκου...
PXL_20220304_134510345.jpg

Reaction score
24.189
Σώτο δεν είναι τίποτα αυτά, υπάρχουν και χειρότερα...

Δεν μπόρεσα να αντισταθώ στο πειρασμό, μετά από όλα αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν γίνονταν να μη τους δοκιμάσω.
Μέσα σε αυτό το κουτί ή έχουμε διαμαντάκια ή τίποτα χούσπες για ποδηλάτες του πάρκου... View attachment 242942
τις έβαλες ; έτοιμες; γυρνάνε; ζυγαριά;

Reaction score
17.415
Γουι γουοντ το σι γιορ πιξς ιμιντιατλι, γουι ντοντ λαικ κλιφχανγκερς... :geek: :gamer:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.325
Το ελεύθερο πάντως είναι ότι χειρότερο έχω ακούσει σε ήχο, βαρύ και απίστευτα θορυβώδες, από τους dt swiss 3 φορές χειρότερο...
Αυτό δεν με άρεσε ντίπ...

Για αλουμινένια τροχουδάκια έχουν 19mm εσωτερική και 24,3mm εξωτερική.
Τα 25mm ελαστικά θα είναι ταμάμ με αυτή τη διάσταση

Last edited:

Reaction score
17.415
Το ελεύθερο πάντως είναι ότι χειρότερο έχω ακούσει σε ήχο, βαρύ και απίστευτα θορυβώδες, από τους dt swiss 3 φορές χειρότερο...
Αυτό δεν με άρεσε ντίπ...

Για αλουμινένια τροχουδάκια έχουν 19mm εσωτερική και 24,3mm εξωτερική.
Τα 25mm ελαστικά θα είναι ταμάμ με αυτή τη διάσταση
Να φανταστείς τώρα Χρήστο ότι το ελεύθερο του MTB δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου, καλά σε σχέση με τους DT, είναι η μέρα με την νύχτα στον ήχο. Απόλαυσα ησυχία... :geek: :laugh:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.325
Αγαπώ ησυχία Σώτο, καλή η ratchet τεχνολογία επειδή έχει πολλά σημεία και αμεσότητα στη εμπλοκή, εδώ όμως η scribe του έβγαλε τα μάτια στο θόρυβο...
Αντί για ελατήριο έχει βάλει ένα εκτονωμένο έλασμα και πιέζει δυνατά το ένα γρανάζι πάνω στο άλλο.
Όσο πιο γρήγορα τόσο πχιο δυνατός ο θόρυβος, δεν έχω ξανά ακούσει τετχιο πράμα ποτές...

IMG_20220304_214059.png

Reaction score
17.415
Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που θέλουν πολύ θόρυβο, για κάτι τέτοιους τα φτιάχνουν έτσι μάλλον (θυμάμαι μερικά βιντεάκια πριν χρόνια στο yt, για το ποιο ελεύθερο κάνει τον πιο δυνατό και "ωραίο" θόρυβο"! :geek:

Reaction score
24.189
Αγαπώ ησυχία Σώτο, καλή η ratchet τεχνολογία επειδή έχει πολλά σημεία και αμεσότητα στη εμπλοκή, εδώ όμως η scribe του έβγαλε τα μάτια στο θόρυβο...
Αντί για ελατήριο έχει βάλει ένα εκτονωμένο έλασμα και πιέζει δυνατά το ένα γρανάζι πάνω στο άλλο.
Όσο πιο γρήγορα τόσο πχιο δυνατός ο θόρυβος, δεν έχω ξανά ακούσει τετχιο πράμα ποτές...

View attachment 243023
άρα;
να μην σταματάς να πεταλάς, εύκολο

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.817
γιορ ποστς αρ γιουσλες γουιδαουτ πιξ , μποουθ οφ γιου ναουμ
Γουι γουοντ το σι γιορ πιξς ιμιντιατλι, γουι ντοντ λαικ κλιφχανγκερς... :geek: :gamer:
Τι πήρες αρέ?
Καλημέρα στα ανυπόμονα φιλαράκια!

Λοιπόν:

Λάστιχα Continental 5000 και σαμπρέλες Continental, μετά από υπόδειξη του Χρήστου και του Παναγιώτη.
Conti.jpg

Με την πρώτη ευκαιρία, θα εφαρμοστούν στους τροχούς.

Φρένα SwissStop Original Black, μετά από υπόδειξη των ιδίων:
Swiss.jpg

Τα φρένα εφαρμόστηκαν ήδη στο ποδήλατο, από τον μηχανικό μου, στον οποίο πήρα το ποδήλατο για γενικό service.

Elite Direto XR-T. To νέο μου προπονητήριο - direct drive trainer. Αφαιρώ τον πίσω τροχό του ποδηλάτου, τοποθετώ το ποδήλατο στο trainer, την αλυσίδα στην κασέτα και...βρουμ, βρουμ!
Elite DXR-T.jpg

Αγόρασα το μοντέλο χωρίς κασέτα, διότι χρησιμοποίησα την κασέτα Shimano 105 την οποία είχα, μέχρι πρόσφατα στους τροχούς "προπόνησης" Shimano RS11 (οι τροχοί είναι αυτοί που είχε "φορεμένους" το ποδήλατο από την BMC). Οι τροχοί θα μπούνε στην αποθήκη μου- με ό,τι σημαίνει αυτό. ;) :)

Η πρώτη προπόνηση αναμένεται εντός των ημερών. Θα σας γράψω εντυπώσεις - αν και για τους ανυπόμονους :p υπάρχουν πάμπολα videos στο YouTube.

Reaction score
17.415
Στο trainer μην τα βάλεις μόνο αυτά τα λάστιχα... δεν θα κρατήσουν πολύ.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.348
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent