wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 21.810
Direct drive το trainer, Σώτο.Στο trainer μην τα βάλεις μόνο αυτά τα λάστιχα... δεν θα κρατήσουν πολύ.
Direct drive το trainer, Σώτο.Στο trainer μην τα βάλεις μόνο αυτά τα λάστιχα... δεν θα κρατήσουν πολύ.
Τη επόμενη φορά θα είναι σίγουρα πιο εύκολα τα πράματα, θα πατηθεί η ταινία, θα ανοίξει ελάχιστα το ελαστικό, το ελπίζω τουλάχιστον...Εμ, είδες που το έλεγα... οκ, θέλει τον τρόπο τους, αλλά είναι και περιπτώσεις συνδυασμών που σε γ@μ@νε!![]()
![]()
Μήπως τη τσίμπησες τη ώρα που έβαζες το λάστιχο?
Οι σαμπρέλες δοκιμάζονται πριν συσκευαστουν, προσωπικά δεν μου έχει τύχει ποτές από το κουτί αστοχία σε σαμπρέλα
Ρε σεις, εντάξει, είπαμε, μπορεί να είμαι άσχετος, δεν είμαι άχρηστος! Η τρύπα (τρυπίτσα) ήταν ολοστρόγγυλη, δεν ήταν "σκίσιμο".Έτσι, συνήθως τις πιάνει η αστοχία, αφού τις έχεις τοποθετήσει... χωρίς την απαιτούμενη προσοχή![]()
Μεγάλος μπελάςΓιατί όχι tubeless?
Χρησιμοποιείς λεβιεδακια για τη τοποθέτηση?Ρε σεις, εντάξει, είπαμε, μπορεί να είμαι άσχετος, δεν είμαι άχρηστος! Η τρύπα (τρυπίτσα) ήταν ολοστρόγγυλη, δεν ήταν "σκίσιμο".
Δεν είναι απαραίτητο να κάνει σκίσιμο, μια τρυπίτσα άνετα την κάνει αν πιαστεί η σαμπρέλα ανάμεσα στο λάστιχο και στη ζάντα, ή αν την τσιμπήσει το λεβιεδάκι (εφόσον χρησιμοποιείς, όπως λέει κι ο Χρήστος).Ρε σεις, εντάξει, είπαμε, μπορεί να είμαι άσχετος, δεν είμαι άχρηστος! Η τρύπα (τρυπίτσα) ήταν ολοστρόγγυλη, δεν ήταν "σκίσιμο".
Είναι πολλά περισσότερα ως μπελάς από αυτο Σώτο.Εγώ ακόμα και για το MTB το σκέφτομαι, αν αξίζει τον κόπο να το γυρίσω σε tubeless, που είναι και κάτι πολύ πιο συνηθισμένο στa ΜΤΒ. Και μόνο να δω το υγρό να πετάγεται γύρω γύρω και να τα κάνει κ@λ@ς, ή να στεγνώσει στη ζάντα, θα φρικάρω...
Σε βάρος δεν κερδίζεις αλλά κερδίζεις σε κύλιση (όπως λένε) και σε σιγουριά πως δε θα πάθεις λάστιχο. Η διαφορά σε κόστος δεν είναι μεγάλη αφού εσείς έτσι κι αλλιώς λάστιχο κάτω από 50€ το κομμάτι ούτε να το δείτε.Είναι πολλά περισσότερα ως μπελάς από αυτο Σώτο.
1. Ακριβότερα ελαστικά.
2. Σε περίπτωση μεγάλης τρύπας δεν επισκευαζεται στο δρόμο, έτσι και κόψει τα λινά δεν επισκευαζεται γενικώς.
3. Χάνουν αέρα και θέλουν συνέχεια συμπλήρωμα.
4. Δεν κερδίζεις σχεδόν τίποτα από βάρος.
5. Η κόλλα τα κάνει όλα μ@υνι μέσα στο τροχό.