wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 21.807
Έλα ρε, μια τέχνη είναι, μάθε την, σιγά. Έχω αλλάξει σαμπρέλες σε φίλους ποδηλάτες και με κερνούσαν λεμονάδες ύστερα, ουουουου!![Smile :smile: :smile:](/forum/images/smilies/basic/smile.png)
![Smile :smile: :smile:](/forum/images/smilies/basic/smile.png)
αν θες ρώτα σε παρακαλώ, εγώ νόμιζα ότι όλα αυτά είναι το ίδιο
Ρώτησα. Επιβεβαιώνεται ότι η εν λόγω πεταλιέρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για εκγύμναση των κάτω άκρων. Έχει πρόγραμμα που κινεί τα πετάλια με μηδενική ή ελάχιστη αντίσταση και πρόγραμμα (ή προγράμματα) εκγύμνασης με μεταβλητή αντίσταση. Επίσης, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα σταθερότητας - αρκεί, βεβαίως, ο χρήστης να μην κάνει "ταρζανιες".@melina: ΟΚ φίλε, θα ρωτήσω αύριο και θα σου πω.
ω, ευχαριστώ πολύ! μήπως έχει στη διάθεση σου και το μοντέλο;Ρώτησα. Επιβεβαιώνεται ότι η εν λόγω πεταλιέρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για εκγύμναση των κάτω άκρων. Έχει πρόγραμμα που κινεί τα πετάλια με μηδενική ή ελάχιστη αντίσταση και πρόγραμμα (ή προγράμματα) εκγύμνασης με μεταβλητή αντίσταση. Επίσης, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα σταθερότητας - αρκεί, βεβαίως, ο χρήστης να μην κάνει "ταρζανιες".
Σε κάθε περίπτωση, συστήνω να μιλήσεις και με το κατάστημα για περισσότερες λεπτομέρειες.
Είναι ακριβώς αυτό στο link που έβαλα 2 σελίδες πίσω, το οποίο το βρήκα από το δικό σου (στο link που έκανες αναζήτηση για τέτοιες συσκευές).ω, ευχαριστώ πολύ! μήπως έχει στη διάθεση σου και το μοντέλο;
Είναι ακριβώς αυτό στο link που έβαλα 2 σελίδες πίσω, το οποίο το βρήκα από το δικό σου (στο link που έκανες αναζήτηση για τέτοιες συσκευές).
Edit: για να μην σε ταλαιπωρώ, είναι αυτό.
Εμ, αρχηγέ μου, το καλό πράγμα στοιχίζει!αυτό που δίνουν 300 ευρά;
πάω να γίνω η πουτινίτσα του spylab δίπλα![]()
Τι έπαθες ρε;Είμαι 2 εβδομάδες εκτός προπονήσεων λόγο σοβαρού τραυματισμού στα ποδάρια
Είχα ένα ατύχημα στη δλειά, τίποτα το σπουδαίο, έπεσα στο κενό από μεγάλη απόσταση σε πετρώδες έδαφος.Τι έπαθες ρε;
τίποτα το σπουδαίο
έπεσα στο κενό από μεγάλη απόσταση σε πετρώδες έδαφος.
κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δε θα έβαζε τα πρώτα δύο στην ίδια πρόταση και τα 3 μαζί στην ίδια παράγραφο.Δεν έσπασα τίποτα, έχω πόνους σε αρθρώσεις, μυϊκούς και σε τένοντες από τη σύγκρουση.
Με τη βοήθεια αγωγής σε μια βδομάδα ήμουν ήδη πολύ καλύτερα, εκεί όμως άρχισα να κάνω τα θκάμ και επιδείνωσα ο ίδιος τη κατάσταση.
Έτρωγα κάτι αντιφλεγμονώδες που πραγματικά έκαναν θαύματα και δεν ένιωθα πόνο, συνέχισα να κάνω τα θκάμ λοιπόν και τα αποτέλειωσα τα ποδάρια...![]()
Κροκος way ολγουειζ(με φτερα χωρις το ιδιο ειναιτι θυμήθηκες τώρα και εσύ...
αλλά όπως λέει η χρήστους, είχα τον τρόπο μου...
Περαστικα και να ειναι το τελευταίο.Είχα ένα ατύχημα στη δλειά, τίποτα το σπουδαίο, έπεσα στο κενό από μεγάλη απόσταση σε πετρώδες έδαφος.
Δεν έσπασα τίποτα, έχω πόνους σε αρθρώσεις, μυϊκούς και σε τένοντες από τη σύγκρουση.
Με τη βοήθεια αγωγής σε μια βδομάδα ήμουν ήδη πολύ καλύτερα, εκεί όμως άρχισα να κάνω τα θκάμ και επιδείνωσα ο ίδιος τη κατάσταση.
Έτρωγα κάτι αντιφλεγμονώδες που πραγματικά έκαναν θαύματα και δεν ένιωθα πόνο, συνέχισα να κάνω τα θκάμ λοιπόν και τα αποτέλειωσα τα ποδάρια...![]()
Μία χαρά φυσιολογικός νιώθω, οι άλλοι που με έδεσαν σε ένα κρεβάτι (μη ξεπορτίσω) και με έδιναν χάπια δεν είναι φυσιολογικοί...κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δε θα έβαζε τα πρώτα δύο στην ίδια πρόταση και τα 3 μαζί στην ίδια παράγραφο.
Η specialized το εχει σε καποια μοντελα της,και το ειχε ξεκινησει για τον αγωνα Παρισι-ΡουμπεΕξαιρετική πατέντα για ποδήλατο γκράβελ