Ποδήλατο

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.820
Δύο ώρες την ημέρα, κάθε μέρα ή 2 ώρες την ημέρα όποτε "κάτσει";

Reaction score
2.324
Η απάντηση στο πρώτο ερώτημα είναι εύκολη, 2 ώρες τη μέρα, στο trainer ο χρόνος αυτός βέβαια ελαττώνεται.
Όλα τα υπόλοιπα τα έχω υπόψιν και έχω καταλήξει στο wahoo KICKR
Για να κάνεις το επόμενο βήμα ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ένα trainer σαν το wahoo KICKR ανεξάρτητα αν βγαίνεις για ποδήλατο καθημερινά ή όχι... οι λόγοι είναι πολλοί και θα τους αναλύσουμε όταν το πάρεις και μετά. Αυτή την στιγμή είσαι στα 950 και υπολογίζεις στα έξοδα μία κασέτα ίδια με αυτή που έχει το ποδήλατο σου και ένα ant+ στικάκι δέκτη για το pc (δεν ξέρω αν στην v5 έκδοση το συμπεριλαμβάνει στην συσκευασία αυτό, στην v4 που έχω εγώ δεν υπήρχε).
FB_IMG_1646770444260.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.350
Δύο ώρες την ημέρα, κάθε μέρα ή 2 ώρες την ημέρα όποτε "κάτσει";
2 ώρες τη μέρα, κάθε μέρα,.

Το tacx NEO 1,2 της παραπάν φώτο είναι μεγάλη μουφα.
Πλαστική κατασκευή, και όλα παρουσιάζουν προβλήματα με τους ηλεκτρομαγνήτες

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.820
Για 2 ώρες την ημέρα, κάθε μέρα, αξίζει και με το παραπάνω η αγορά trainer.

Από πλευράς μου, μόνο σε Elite θα σου πρότεινα κάτι. Τα wahoo και τα TacX τα γνωρίζω μόνο ως εταιρίες στο χώρο, δεν έχω "δουλέψει" με κάποιο από τα προπονητήριά τους.

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.342
Εγώ έχω το Kickr Core.

Κατασκευαστικά πολύ καλό και στιβαρό μου φαίνεται (βέβαια δεν πατάω όπως ο Μπρέτσος) και από συνδεσιμότητα κλπ. δεν είχα ποτέ θέμα (με απλό bluetooth το συνδέω στο laptop, δεν πήρα καν ANT+ dongle).

Σαν αίσθηση κλπ. διαβάζω πως είναι καλύτερο από το Tacx (γι'αυτό το πήρα κιόλας) αλλά δεν έχω μέτρο σύγκρισης γιατί δεν έχω δοκιμάσει κάτι άλλο. ΟΚ, σαν αληθινό ποδήλατο δεν είναι, αλλά ικανοποιητικό θα το έλεγα.

Οπότε σαν προϊόν/σειρά/εταιρεία μπορώ να το προτείνω, άσχετα που εμένα δεν με τράβηξε τελικά το θέμα προπονητήριο. Δεν το μετανιώνω βέβαια γιατί ακόμα κι έτσι που κάνω μια στο τόσο, είναι πολύ καλύτερο από το τίποτα γιατί κρατάω την επαφή, σε σχέση με το να ήμουν όλο το χειμώνα off. Αλλά κατά τα άλλα περιμένω πώς και πώς να μεγαλώσει η μέρα και να φτιάξει και λίγο ο καιρός, για να μπορέσω να ξαναβγαίνω τα απογεύματα όπως και πέρυσι.

Reaction score
17.447
Δεν μας τα λες καλά όμως τώρα... Μακροπρόθεσμα σχέδια δηλαδή, μέχρι τότε θα έχουν αλλάξει 10 φορές τα μοντέλα... Τι τα συζητάμε από τώρα :geek: :gamer:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.350
Σε λέω πως νιώθω, μη νομίζεις πως μου γεννήθηκε εψές η σκέψη, εχω πάνω από 4-5 μήνες που το δλέυω στο μυαλόμ...
Εχω καταλήξει σε trainer και παρόλα αυτά δεν πατάω το κουμπί...
Αν μη τι άλλο η προπόνηση όξω έχει και τη μαγεία της.
Όπως έχω ξανά πει, όσο δυνατός και πειθαρχημενος να είσαι, είναι πολύ δύσκολο να ιδρώνεις μέσα στους 4 τοίχους...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.350
Αααα ξέχασα και κάτι πολύ σημαντικό, φοβάμαι πως με τη λύσσα που με πιάνει πάνω στη σέλα μη σπάσω κάνα σκελετό.
Το ποδήλατο μένει σταθερό και ο σκελετός καταπονείται αρκετά ως γνωστόν.

Reaction score
17.447
Βάλε έναν αλουμινένιο σκελετό, κότσαρε και έναν τροχό ό,τι βρεις μπροστά, τα άλλα λίγο πολύ τα έχεις, κι έχεις ένα ποδήλατο για το trainer...

ΥΓ. Κάπως έτσι το σκέφτομαι, μιας και το trainer που έχω τώρα ούτε βολικό είναι (να χρειάζομαι άλλο λάστιχο, ή αλλαγή τροχού κάθε φορά), και δεν είανι και σόικο δηλαδή, πολύ περιορισμένα όρια. Σε ένα direct drive θα είναι πολύ καλύτερα, αλλά με κάτι μόνιμο πάνω (αυτό τό βάλε, βγάλε, πολύ σπαστικό).

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.357