Ποδήλατο

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.697
παρε πικαπ... καθε 20 λεπτα σηκωνεσαι και αλλαζεις πλευρα (και 3-5 λεπτα στα 7ιντσα)... ξερεις τι σωμα εχω κανει... 🐒
προαλες-πανε κατι μηνες- εβαλα μια σειρα στη δισκοθηκη μου... 8 ωρες μου πηρε...ποναγα μια βδομαδα...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.335
Σώτο είσαι θεός, ήλιος καλοκαιρινός ☀
Τι ιδέα ήταν τώρα αυτή!!
Έχω το σκελετό από το κίτρινο που είναι και νταμάρι!!

Reaction score
17.442
παρε πικαπ... καθε 20 λεπτα σηκωνεσαι και αλλαζεις πλευρα (και 3-5 λεπτα στα 7ιντσα)... ξερεις τι σωμα εχω κανει... 🐒
προαλες-πανε κατι μηνες- εβαλα μια σειρα στη δισκοθηκη μου... 8 ωρες μου πηρε...ποναγα μια βδομαδα...

Τι FTP έχεις φτιάξει; :roflmao:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.722
Αααα ξέχασα και κάτι πολύ σημαντικό, φοβάμαι πως με τη λύσσα που με πιάνει πάνω στη σέλα μη σπάσω κάνα σκελετό.
Το ποδήλατο μένει σταθερό και ο σκελετός καταπονείται αρκετά ως γνωστόν.
Δεν πρόκειται. Αντέχει. Οι επαγγελματίες τον χειμώνα κάνουν πολλές ώρες σε trainer. Αν είχε συμβεί κάτι θα είχε διαρρεύσει.

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.339
Αααα ξέχασα και κάτι πολύ σημαντικό, φοβάμαι πως με τη λύσσα που με πιάνει πάνω στη σέλα μη σπάσω κάνα σκελετό.
Σωστά, γι'αυτό και εγώ όταν είπες αρχικά ψάχνεις για trainer φαντάστηκα ότι θα κοιτούσες για roller.
Είναι πιο ακριβά βέβαια συν ότι θα θες και λάστιχα. Αλλά δεν έχεις αυτό το θέμα της καταπόνησης.

Από την άλλη το Kickr έχει και αυτή τη μ@λ@κία το AXIS που βοηθάει λίγο υποτίθεται, αφού επιτρέπει κάποιες πλευρικές κινήσεις.

Ή, όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, απλώς άλλον σκελετό.

Reaction score
17.442
Σώτο είσαι θεός, ήλιος καλοκαιρινός ☀
Τι ιδέα ήταν τώρα αυτή!!
Έχω το σκελετό από το κίτρινο που είναι και νταμάρι!!
Σωστός, αφού είναι δοκιμασμένο, τόσα χιλιόμετρα κι ισχύ, μια χαρά θα είναι!

Παρεμπιπτόντως, είδα έναν στο strava από το Ηράκλειο (Κρήτης) κι είχε τον ίδιο ακριβώς σκελετό! Μόνο πηρούνι είχε αλλάξει.. 8-)
αστα τα ντιτζιταλ.... αυτα δεν μπαινουν σε σειρα.. 🐒
Δεν μιλάω πάντως για FTP server :roflmao: :geek:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.335
Δεν πρόκειται. Αντέχει. Οι επαγγελματίες τον χειμώνα κάνουν πολλές ώρες σε trainer. Αν είχε συμβεί κάτι θα είχε διαρρεύσει.
Έχουν συμβεί πολλά Αλεξ.
Υπάρχουν βέβαια λύσεις αλλά εκτοξεύσουν πάρα πολύ το κόστος.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.819
Ε, πάρε rollers!
Βάλε έναν αλουμινένιο σκελετό, κότσαρε και έναν τροχό ό,τι βρεις μπροστά, τα άλλα λίγο πολύ τα έχεις, κι έχεις ένα ποδήλατο για το trainer...

ΥΓ. Κάπως έτσι το σκέφτομαι, μιας και το trainer που έχω τώρα ούτε βολικό είναι (να χρειάζομαι άλλο λάστιχο, ή αλλαγή τροχού κάθε φορά), και δεν είανι και σόικο δηλαδή, πολύ περιορισμένα όρια. Σε ένα direct drive θα είναι πολύ καλύτερα, αλλά με κάτι μόνιμο πάνω (αυτό τό βάλε, βγάλε, πολύ σπαστικό).
Βαριέσαι που ζεις κι εσύ!:p
Σωστά, γι'αυτό και εγώ όταν είπες αρχικά ψάχνεις για trainer φαντάστηκα ότι θα κοιτούσες για roller.
Είναι πιο ακριβά βέβαια συν ότι θα θες και λάστιχα. Αλλά δεν έχεις αυτό το θέμα της καταπόνησης.
Ό,τι λέει ο Σίμος! Για training tyres σου χαρίζω τα δικά μου!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.722
Έχουν συμβεί πολλά Αλεξ.
Υπάρχουν βέβαια λύσεις αλλά εκτοξεύσουν πάρα πολύ το κόστος.
Το trainer δεν είναι για όρθιο σπριντ με κούνημα δεξιά-αριστερά. Μπορείς να τα δίνεις όλα με το στιλ που παρατηρούμε στους ποδηλάτες πίστας πάνω σε rollers.

Reaction score
17.442
Ε, πάρε rollers!

Βαριέσαι που ζεις κι εσύ!:p
Λίγο, από τη μια ο καιρός που δεν ήταν και ο καλύτερος φέτος το χειμώνα για εξόδους (για τα γούστα μου, δεν με ενοχλεί ιδιαιτερα το κρύο, βροχή, αλλά μου τη σπάει το συνεχόμενο), κάποια έργα στους δρόμους και η τροχαία στην Εθνική που με έχει σταματήσει, και δεν πήγαινα ανατολικά, ψιλοβαρέθηκα τις ίδιες διαδρομές όλο αυ΄το το διάστημα, γύρω, γύρω σαν χάμστερ. Πήρα πρόσφατα βέβαια ένα MTB, και έχω αλλάξει κάποιες από αυτές, αφού στο χώμα υπάρχουν αρκετές.

Αλλά και ένα trainer καλό, χρειάζεται (για το τέλος του χρόνου τουλάχιστον).

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.335
Το trainer δεν είναι για όρθιο σπριντ με κούνημα δεξιά-αριστερά. Μπορείς να τα δίνεις όλα με το στιλ που παρατηρούμε στους ποδηλάτες πίστας πάνω σε rollers.

Στα σμαρτ trainer χρειάζεται γιατί έρχονται και ανηφοριές

Μία ακόμα λύση είναι και αυτό

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.722
Εγώ έχω συνηθίσει και δεν σηκώνομαι ποτέ. Το "ρυθμίζω" με πιο ελαφρύ πάτημα.

Σκέψου όμως ότι κάνω ποδήλατο μόνο σε trainer εδώ και 7 χρόνια. Με κάποια on/off.

Reaction score
17.442
Εγώ ούτε στον δρόμο καλά καλά δεν σηκώνομαι. ακόμα και στις πιο απότομες ανηφόρες καθιστός, εκτός και αν δεν γίνεται αλλιώς...

Μία ακόμα λύση είναι και αυτό

Αυτό το πήρα πρέφα πρόσφατα, και είδα το βίντεο, παρουσίαση, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει η φάση, διάφοροι συμβιβασμοί για να δουλέψει σωστά (πέρα από το ότι χρειάζεται να έχεις ήδη ένα power meter στο ποδήλατο, καλά αυτό το έχουμε).

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.335
Εγώ ούτε στον δρόμο καλά καλά δεν σηκώνομαι. ακόμα και στις πιο απότομες ανηφόρες καθιστός, εκτός και αν δεν γίνεται αλλιώς...
Είχα πάει πριν πολλά χρόνια στο πρεβέτ Αττικής, όμορφα και ωραία με καλή παρέα.
Λίγο πριν το Σούνιο στις ανηφόρες του χάρακα εμένα πάντα με πιάνει λύσσα, εχω μαζέψει φόρα και σφίγγοντας δυνατά τα drops τις ανεβαίνω με δίσκο περνώντας κόσμο.
Στο κοντρόλ του ναού είχαν μαζευτεί 5-6 και κοιτούσαν το ποδήλατό μου, πάω και εγώ κοντά και τότε με λέει ένας "έχει τελειώσει η μπαταρία της di2"?
Του λέω "όχι"
"νόμιζα με λέει πως σε τελείωσε η μπαταρία γιαυτό ανεβαίνεις έτσι τις ανηφόρες'
Και τότε άρχισα τα θκάμ, ξέρς, περί μπάμιας ο λόγος :roflmao:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.722
Εγώ έχω συνηθίσει και δεν σηκώνομαι ποτέ. Το "ρυθμίζω" με πιο ελαφρύ πάτημα.

Σκέψου όμως ότι κάνω ποδήλατο μόνο σε trainer εδώ και 7 χρόνια. Με κάποια on/off.

Να προσθέσω ότι περισσότερο φοβάμαι μην κάνω ζημιά όταν ανεβαίνω/κατεβαίνω στο ποδήλατο παρά όταν κάνω.
Είμαι ~95 κιλά και ο "μοχλός" που δημιουργείται σε κάθε άγαρμπη κίνηση είναι αρκετός για ζημιά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.355
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent