Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.318
Θεματάκι αυτό... είχες 10 νομίζω όμως πριν, σωστά; Την έχεις, την πούλησες; Τι 10 τι 11 στο trainer...
Τα έχω όλα, μόνο εσωτερική καλωδίωση χρειάζομαι και ένα λαιμό τιμονιού.
Οι μανέτες είναι στραπατσαρισμενες από το τροχαίο, αλλά πχιός χεστηκε...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.318
Η μπαταρία είναι ένα θέμα για εμένα, οι 100 ώρες μου πέφτουν λίγες
Και εξηγούμε για αυτό.
Βάση εμπειρίας έχει αποδειχτεί πως μόνο η μπαταρία duracell βγάζει αυτή τη αυτονομία, όλες οι υπόλοιπες διαρκούν λίγο έως πολύ λιγότερο, ας πούμε μια renata που δοκίμασα παίζει να μη έβγαλε ούτε 40 ώρες.
Μία no name ούτε 4-5 προπονήσεις.
Το σπαστικό της υπόθεσης είναι πως ο αισθητήρας του βατόμετρου έχει παρέα και το cadence δλδ 2 πολύ σημαντικούς δείκτες για εμένα, με hr & cadence κάνω μια ολοκληρωμένη προπόνηση, με βατόμετρο & hr επίσης, χωρίς λοιπόν με ένα από τα δύο, πάω στα τυφλά...
Θα πει κανείς εντάξει μωρέ, πρόσεξε πόσο σπαστική είναι η φάση.
Μπαταρία βατόμετρο
Μπαταρία gps
Μπαταρία μπρός & πίσω φωτακίων
Μπαταρία ηλεκτρονικής
Μπαταρία εδώ, εκεί και παραπέρα

#*@ >:( *@ :mad: #

Ps
Μπαταρία αισθητήρα ταχύτητας
Μπαταρία hr ζώνης

Last edited:

Reaction score
17.403
Πρώτος, από άλλους περίμενα την παρουσίαση... 8-)

Εγώ τελευταία έχω θεματάκι με την μπαταρία του Edge 530 (έκλεισε δύο χρόνια τον Ιανουάριο), αδειάζει σχετικά γρήγορα, αλλά το θέμα ότι φαίνεται να χάνει ακόμα σε sleep ή και τελείως κλειστό κάποιο ποσοστο, πάνω από αυτό που μπορεί να δικαιολογηθεί.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.318
Καλά αυτό που έκανε ο μπάρμπας δεν το λες και παρουσίαση, μας είπε τι λέει ο κατασκευαστής.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.318
Θα πάρει λίγο καιρό για πιο ολοκληρωμένο review, αυτό που έχει σημασία αρχικά είναι αν η μέτρηση είναι σωστή.
Αν όντως είναι αλήθεια αυτό με τις 800 ώρες, ψήθκα άσχημα.
Να φανταστείς όταν κάνω δλειές, καθαρισμούς, το πρώτο πράμα που κάνω είναι να αφαιρέσω τη μπαταρία του 4iiii, αυτό το πράμα ξεκινά να λειτουργεί τη ώρα που θα πιάσεις το ποδήλατο, δεν χρειάζεται να περιστρεψεις το βραχίονα, το έχεις προσέξει?

Reaction score
17.403
Δεν το έχω προσέξει, πολύ πιθανόν να είναι έτσι... θα κάνω μία δοκιμή 8-)

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.682
Κοιτάξτε νούμερα που έκανε ο Filippo Ganna, παγκόσμιος πρωταθλητής ατομικής χρονομέτρησης 20,21, στο πρώτο ΕΤΑΠ του Tirreno Adriatico.

Screenshot 2022-03-11 102515.png
Screenshot 2022-03-11 102846.png

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.814
Συμφωνώ. Ο Μπρέτσος τον "έχει για πρωινό", χωρίς να φάει μπάμιες. Άμα φάει και μπάμιες, ούτε τη σκόνη του δεν θα δει ο φλώρος.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.682
Κοιτάξτε νούμερα που έκανε ο Filippo Ganna, παγκόσμιος πρωταθλητής ατομικής χρονομέτρησης 20,21, στο πρώτο ΕΤΑΠ του Tirreno Adriatico.

View attachment 244042 View attachment 244043
Τελευταίος (167ος) ήταν ο σπρίντερ Caleb Ewan που δεν τον ενδιαφέρει η γενική. Τερμάτισε 2:51 πίσω από τον Ganna με 46 km/h μέση ταχύτητα.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.682
Δεν πρέπει να είναι βέβαια και πολύ καλά πληροφορημένος... ό,τι δεν πάει σε καύσιμο, πάει σε άλλα έξοδα για το ποδήλατο... :gamer:
Όλα σχετικά είναι αρκεί να ικανοποιούν το θυμικό και τις απαιτήσεις μας.

Εγώ το αμάξι δεν το αφήνω κι ας πάει η βενζίνη 5€. Άσε που θα κυκλοφορούν λιγότεροι.

Diylover

Φτιάχτε ενεργά!!!
Reaction score
1.992
Κύριοι, να κάνετε άλλη κατηγορία για το κλειστό ποδηλατικό προπονητήριο σας, εδώ είναι κατηγορία ποδήλασιας, βόλτας, εξόδου και χαράς. :download::bigboss:

Reaction score
5.614
Και εξηγούμε για αυτό.
Βάση εμπειρίας έχει αποδειχτεί πως μόνο η μπαταρία duracell βγάζει αυτή τη αυτονομία, όλες οι υπόλοιπες διαρκούν λίγο έως πολύ λιγότερο, ας πούμε μια renata που δοκίμασα παίζει να μη έβγαλε ούτε 40 ώρες.
Μία no name ούτε 4-5 προπονήσεις.
Το σπαστικό της υπόθεσης είναι πως ο αισθητήρας του βατόμετρου έχει παρέα και το cadence δλδ 2 πολύ σημαντικούς δείκτες για εμένα, με hr & cadence κάνω μια ολοκληρωμένη προπόνηση, με βατόμετρο & hr επίσης, χωρίς λοιπόν με ένα από τα δύο, πάω στα τυφλά...
Θα πει κανείς εντάξει μωρέ, πρόσεξε πόσο σπαστική είναι η φάση.
Μπαταρία βατόμετρο
Μπαταρία gps
Μπαταρία μπρός & πίσω φωτακίων
Μπαταρία ηλεκτρονικής
Μπαταρία εδώ, εκεί και παραπέρα

#*@ >:( *@ :mad: #

Ps
Μπαταρία αισθητήρα ταχύτητας
Μπαταρία hr ζώνης
Δεν γνωριζω τι μπαταριες φορανε τα εξαρτήματα σου,αλλα αν παιρνουν ΑΑ καποια απο αυτα δοκιμασε τις Panasonic eneloop pro.
Ειναι με διαφορα οι καλυτερες επαναφορτιζόμενες που εχω χρησιμοποιήσει.

Reaction score
17.403
Τίποτα από αυτά δεν παίρνει μπαταρίες ΑΑ. Κάποιες συσκευές από αυτές έχουν ενσωματωμένη, άλλες έχουν εξειδικεύμενη μπαταρία (αφαιρούμενη όμως), ειδικά για την κάθε συσκευή, και άλλες παίρνουν μπαταρίες CR2032.

Μόνο τα πίσω φωτάκια ίσως παίρνουν κάποια συνηθισμένου τύπου μπαταρία, όχι αναγκαστικά ΑΑ, μπορεί και ΑΑΑ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.345
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent