- Reaction score
- 24.124
Σουγα πως γενεν αυτό;
Race Light είναι; Αυτές χρησιμοποιώ τους τελευταίους μήνεςΠολύ πιθανόν, είναι και πολύ λεπτή η σαμπρέλα
Αυτά τα βυσματάκια ίσως, αφήνουν κάποιο κενό, και με το να είναι τόσο λεπτή η σαμπρέλα, με τόση πίεση χώνεται κάπου εκεί μέσα, και τσουπ. Την είχα πατήσει παλιότερα με την ταινία, φαινόταν οκ, αλλά μόλις φούσκωνες από μία πίεση και πάνω υποχωρούσε στις τρυπες... πάρε τρύπημα. Κι αυτό σε νορμάλ σαμπρέλα, όχι σε τόσο λεπτή.Κάτι έγινε και από τη πίεση έσκισε σαν κιλοτάκι
Τάπωσε τες καλά εμένα μου πήρε 2 ώρες σχεδόν... αυτό που λέει ο Σώτος με το κενό έπαιξε ή την τσίμπησες στο βάλσιμο κάτι διόλου απίθανο με αυτά τα τσιγαρόχαρταΑυτό σκέφτηκα και εγώ Σώτο, θα δοκιμάσω με τη λίγο πχιο χοντρή σαμπρέλα και βλέπουμε.
Και με αυτό το κόλπο είχα καταφέρει να είναι 1kg ακριβώς ο μπροστά τροχός, κομπλέ.
Αυτό το βάρος με 50mm προφίλ τροχού ήταν πολύ ικανοποιητικό
Από μακριά και η γρουσουζιά σου τρυπάει σαμπρέλες, φαντάς τι θα θα με συμβεί στη αντάμωση....(σου φυλάω άλλο χουνέρι εσένα , άμα βρεθούμε από κοντά ρε κιορατά)
Σάκη, όπως είδες αυτά τα πράματα όσο καλά και να τα πατήσεις μέσα στις οπές με τα χέρια δεν θα κάτσουν απόλυτα σωστά.Τάπωσε τες καλά εμένα μου πήρε 2 ώρες σχεδόν... αυτό που λέει ο Σώτος με το κενό έπαιξε ή την τσίμπησες στο βάλσιμο κάτι διόλου απίθανο με αυτά τα τσιγαρόχαρτα
Θέλουν λάστιχα προπόνησης. Είναι εντελώς λεία και δεν κάνουν για δρόμο, μόνο για rollers.Αυτά τα ρολλερ θέλουν λάστιχο άλλο ή παίζουν και με το gp5000 (χωρίς να γεμίσει το σπίτι λάστιχο)
Πόσο ζυγίζει η κασέτα σου? Έχουν βγάλει οι κινέζοι κάποιες ultralight αντίγραφα των sram σε "λογικές" όμως τιμές (κάπου στη μισή τιμή). Εσένα ίσως να σε ενδιαφέρει.Σάκη, όπως είδες αυτά τα πράματα όσο καλά και να τα πατήσεις μέσα στις οπές με τα χέρια δεν θα κάτσουν απόλυτα σωστά.
Τώρα εγώ μετά τη τοποθέτηση πήγα και έβαλα τη πολύ λεπτή σαμπρέλα και μέχρι να κάτσουν σωστά πάει, πέταξε το δεκάευρω...
Σήμερα μετά τη race που τη φούσκωσα και τη άφσα όλο το βράδυ ήταν όλα τα VeloPlugs πίτα.
Έχουμε όμως πλέον το επιθυμητό αποτέλεσμα
Ο πίσω 1.300g με κασέτα, λάστιχο κομπλέ View attachment 244259