Ποδήλατο

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.787
@Diylover Να χαίρεσαι που κάποιος το πρόσεξε. Οι ρωγμές σε carbon σκελετούς είναι "κίνδυνος-θάνατος".

Χρωστάς μια κατσαρόλα μπάμιες στον Μπρέτσο!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.155
@Diylover Να χαίρεσαι που κάποιος το πρόσεξε. Οι ρωγμές σε carbon σκελετούς είναι "κίνδυνος-θάνατος".
Πριν δω τη ρωγμή το είχα κάνει μια βόλτα για 50 μέτρα, στο πάτημα κατάλαβα πως κάτι δεν πάει καλά, φρόνιμο πάτημα, μη φανταστείς τίποτα δυνατό.
Όταν το πατούσες η ρωγμή άνοιγε και έδινε μια ελαστικότητα, πως δεν σηκώθκα να ρίξω κάνα δυνατό ορθοπέταλο, θα άφηνα όλα μου τα δόντια στη Σαρωνίδα :biggrin: :lolsign:

Χρωστάς μια κατσαρόλα μπάμιες στον Μπρέτσο!
Τι να με κάνει μόνο μια Κατσαρόλα? :roflmao:

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.155
Νέο cockpit κάρβουνο aero, θα σχίζω τον αέρα οσάν σαΐτα :biggrin:
PXL_20220317_162711957.jpg

Και offset στο φακό να είναι μαζεμένος

IMG_20220319_160837.jpg

Από τη αρχή είμαι με ένα πολύ αξιοπρεπή αλουμινένιο Ergo τιμόνι, το πρόβλημα που αντιμετώπιζα ήταν κυρίως η επιθετική θέση στα drop και το κοντό σχετικά reach στα hoods.
Με ένα σμπάρο όμως έσιαξα εκτός των άλλων και τους λιγότερους κραδασμούς που περνάνε στις πολύωρες προπονήσεις στα χέρια.
Με μια λέξη, εκπληκτικό!!

Diylover

Φτιάχτε ενεργά!!!
Reaction score
1.992
Νέο cockpit κάρβουνο aero, θα σχίζω τον αέρα οσάν σαΐτα :biggrin: View attachment 245242

Και offset στο φακό να είναι μαζεμένος

View attachment 245243

Από τη αρχή είμαι με ένα πολύ αξιοπρεπή αλουμινένιο Ergo τιμόνι, το πρόβλημα που αντιμετώπιζα ήταν κυρίως η επιθετική θέση στα drop και το κοντό σχετικά reach στα hoods.
Με ένα σμπάρο όμως έσιαξα εκτός των άλλων και τους λιγότερους κραδασμούς που περνάνε στις πολύωρες προπονήσεις στα χέρια.
Με μια λέξη, εκπληκτικό!!
Βρε φίλε, σαν γλυπτό ειναι! Ειδικα η πρώτη φωτογραφία μου θυμηζει… starship Entrerprise εποχή voyager

C9B830CE-E792-4860-82FD-C41A21257DBC.jpeg

Warp speed με φέρνει:D

Reaction score
24.124
Χρήστου τι διαστάσεις έχει η τιμονάρα;
Άμα δεν βρίσκω duraace αλυσίδα να πάω Ultegra ή κάτι άλλο;

Reaction score
24.124
τώρα μάλλον έχω 42/135/80
αυτό που βλέπω είναι οτι μάλλον με βολεύει το πιο στενό , οτι ας πούμε δεν έχω μεγάλο θέμα να πιάσω τα φρένα αν και με μικρό χέρι αλλά στο ύψος που έχω το τιμόνι τώρα θα το ήθελα πιο χαμηλό στα hoods αλλά ίσως λίγο πιο ψηλό στα drops.
υποθέτω λοιπόν οτι το 135 πρέπει να μικρύνει , αλλά να πάει στο 130 ή στο 120;
το compact λένε οτι βολεύει όταν έχεις μικρά δάχτυλα (καλή ώρα)
εκεί που κολλάω περισσότερο είναι το reach υποψιάζομαι οτι το μικρότερο του 80 ίσως δε μου κάνει , αλλά ποιά θα ήταν τα κριτήρια;
έχω την υποψία οτι εδώ παίζω
40/130/73

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.155
Είναι τόσα πολλά και το φόρουμ δεν έχει ηχογράφηση...
Το plt έχει 68 reach και επιπλέον 4° flare.
Δλδ αν στο άνω μέρος είναι 40cm, στα drops θα είναι 42cm~

Αυτό είναι καλύτερο από το plt, είναι σχεδόν στα ίδια δεδομένα με εσωτερική δρομολόγηση όμως καλωδίων.
Επίσης είναι ταμάμ για μηχανικές ταχύτητες

Reaction score
17.312
Σε τέτοιο στυλ είναι το τιμόνι (Pro Lt ) που έχω εδώ και αρκετούς μήνες... πάνω 40, κάτω 42, 110 drop, και 68 reach, αλλά με flare 10°. Με έχει βολέψει αρκετά...

ΥΓ. Από ό.τι βλέπω είναι παρόμοιο σε κάποια βασικά χαρακτηριστικά, αλλά το δικό μου είναι η αλουμινένια, φθηνή έκδοση, όχι carbon.

Reaction score
17.312
Αυτά είναι σχήματα λόγου (πώς θα το ονομάσεις και κατατάξεις)... το θέμα είναι να σε βολεύει... 8-)

Reaction score
17.312
Φυσικά, ο καθένας έχει άλλες προτιμήσεις, άλλο σώμα... άλλες δυνατότητες! Με αυτό το τιμονάκι πάντως έχει έρθει σε καλό σημείο το "φιστίκινγκ" ( :roflmao: )μου πάνω στο μεγαλύτερο μέγεθος σκελετού, που ξέρεις... 8-) :geek:

Reaction score
24.124
Το plt έχει 68 reach και επιπλέον 4° flare.
εδώ μπερδεύεται το πράμμα καθώς η pro στην σελίδα της το δείχνει για 68 ενώ στο δικό μου λινκ το 40αρι έχει 73 (και μου φαίνεται πιο λογικό να ακολουθεί το πλάτος)

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.280
Members
38.293
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.