bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 50.155
Τολος καλό, όλα καλά Μάριε!
Αυτός ο μάτις μου όλα σε τετχοια πέφτει διαρκώς...
Αυτός ο μάτις μου όλα σε τετχοια πέφτει διαρκώς...
Βασικά κερδίζεις 4 ταχύτητες που τις έχανες από τους κλασσικούς συνδιασμούςΚαλή φάση, ειδικά για ποδήλατα με 1X setup, να αποκτήσουν το εύρος που χρειάζεται.
Πριν δω τη ρωγμή το είχα κάνει μια βόλτα για 50 μέτρα, στο πάτημα κατάλαβα πως κάτι δεν πάει καλά, φρόνιμο πάτημα, μη φανταστείς τίποτα δυνατό.@Diylover Να χαίρεσαι που κάποιος το πρόσεξε. Οι ρωγμές σε carbon σκελετούς είναι "κίνδυνος-θάνατος".
Τι να με κάνει μόνο μια Κατσαρόλα?Χρωστάς μια κατσαρόλα μπάμιες στον Μπρέτσο!
Για ορεκτικό, ρε, μην είσαι αχόρταγος!!!Τι να με κάνει μόνο μια Κατσαρόλα?
Πως νομίζεις βγαίνουν τα βατάκια αγαπητέ, τρώγοντας σαν τσόνι...Για ορεκτικό, ρε, μην είσαι αχόρταγος!!!
Βρε φίλε, σαν γλυπτό ειναι! Ειδικα η πρώτη φωτογραφία μου θυμηζει… starship Entrerprise εποχή voyagerΝέο cockpit κάρβουνο aero, θα σχίζω τον αέρα οσάν σαΐτα View attachment 245242
Και offset στο φακό να είναι μαζεμένος
View attachment 245243
Από τη αρχή είμαι με ένα πολύ αξιοπρεπή αλουμινένιο Ergo τιμόνι, το πρόβλημα που αντιμετώπιζα ήταν κυρίως η επιθετική θέση στα drop και το κοντό σχετικά reach στα hoods.
Με ένα σμπάρο όμως έσιαξα εκτός των άλλων και τους λιγότερους κραδασμούς που περνάνε στις πολύωρες προπονήσεις στα χέρια.
Με μια λέξη, εκπληκτικό!!
εδώ μπερδεύεται το πράμμα καθώς η pro στην σελίδα της το δείχνει για 68 ενώ στο δικό μου λινκ το 40αρι έχει 73 (και μου φαίνεται πιο λογικό να ακολουθεί το πλάτος)Το plt έχει 68 reach και επιπλέον 4° flare.