Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.155
Δεν αποκλείεται να της έπαιξα τσιμπιά όπως τη έβαζα, ως τόσο βγες στο μπαλκόνι και δες από που έρχομαι :tongue:

Reaction score
17.314
Κάτι έγινε και από τη πίεση έσκισε σαν κιλοτάκι
Αυτά τα βυσματάκια ίσως, αφήνουν κάποιο κενό, και με το να είναι τόσο λεπτή η σαμπρέλα, με τόση πίεση χώνεται κάπου εκεί μέσα, και τσουπ. Την είχα πατήσει παλιότερα με την ταινία, φαινόταν οκ, αλλά μόλις φούσκωνες από μία πίεση και πάνω υποχωρούσε στις τρυπες... πάρε τρύπημα. Κι αυτό σε νορμάλ σαμπρέλα, όχι σε τόσο λεπτή.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.155
Αυτό σκέφτηκα και εγώ Σώτο, θα δοκιμάσω με τη λίγο πχιο χοντρή σαμπρέλα και βλέπουμε.
Και με αυτό το κόλπο είχα καταφέρει να είναι 1kg ακριβώς ο μπροστά τροχός, κομπλέ.
Αυτό το βάρος με 50mm προφίλ τροχού ήταν πολύ ικανοποιητικό

Reaction score
2.324
Αυτό σκέφτηκα και εγώ Σώτο, θα δοκιμάσω με τη λίγο πχιο χοντρή σαμπρέλα και βλέπουμε.
Και με αυτό το κόλπο είχα καταφέρει να είναι 1kg ακριβώς ο μπροστά τροχός, κομπλέ.
Αυτό το βάρος με 50mm προφίλ τροχού ήταν πολύ ικανοποιητικό
Τάπωσε τες καλά εμένα μου πήρε 2 ώρες σχεδόν... αυτό που λέει ο Σώτος με το κενό έπαιξε ή την τσίμπησες στο βάλσιμο κάτι διόλου απίθανο με αυτά τα τσιγαρόχαρτα

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.155
Επέστρεψα πρωί αποφασισμενος και λίγο νευριασμένος...
Άφησα εψέ μέσα στο τροχό μια race σαμπρέλα καλά φουσκωμένη, ανοίγω και βρίσκω όλα τα VeloPlugs πρόσωπο, παίρνω βαθειά ανάσα και αποφασίζω να βάλω ξανά μια supersonic.
Έγινε Θαύμα!! :party:

Reaction score
24.129
για να μη λες για μας ρε kargioli όταν τις τρυπάμε τις race στο βάλε

"δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο"

(σου φυλάω άλλο χουνέρι εσένα , άμα βρεθούμε από κοντά ρε κιορατά)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.155
(σου φυλάω άλλο χουνέρι εσένα , άμα βρεθούμε από κοντά ρε κιορατά)
Από μακριά και η γρουσουζιά σου τρυπάει σαμπρέλες, φαντάς τι θα θα με συμβεί στη αντάμωση....
Ξούτ μωρή μαυρόγατα... :biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.155
Τάπωσε τες καλά εμένα μου πήρε 2 ώρες σχεδόν... αυτό που λέει ο Σώτος με το κενό έπαιξε ή την τσίμπησες στο βάλσιμο κάτι διόλου απίθανο με αυτά τα τσιγαρόχαρτα
Σάκη, όπως είδες αυτά τα πράματα όσο καλά και να τα πατήσεις μέσα στις οπές με τα χέρια δεν θα κάτσουν απόλυτα σωστά.
Τώρα εγώ μετά τη τοποθέτηση πήγα και έβαλα τη πολύ λεπτή σαμπρέλα και μέχρι να κάτσουν σωστά πάει, πέταξε το δεκάευρω...
Σήμερα μετά τη race που τη φούσκωσα και τη άφσα όλο το βράδυ ήταν όλα τα VeloPlugs πίτα.
Έχουμε όμως πλέον το επιθυμητό αποτέλεσμα :)
Ο πίσω 1.300g με κασέτα, λάστιχο κομπλέ
PXL_20220312_110647108.jpg

Last edited:

Reaction score
24.129
Αυτά τα ρολλερ θέλουν λάστιχο άλλο ή παίζουν και με το gp5000 (χωρίς να γεμίσει το σπίτι λάστιχο)

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.788
Αυτά τα ρολλερ θέλουν λάστιχο άλλο ή παίζουν και με το gp5000 (χωρίς να γεμίσει το σπίτι λάστιχο)
Θέλουν λάστιχα προπόνησης. Είναι εντελώς λεία και δεν κάνουν για δρόμο, μόνο για rollers.

Reaction score
4.587
Σάκη, όπως είδες αυτά τα πράματα όσο καλά και να τα πατήσεις μέσα στις οπές με τα χέρια δεν θα κάτσουν απόλυτα σωστά.
Τώρα εγώ μετά τη τοποθέτηση πήγα και έβαλα τη πολύ λεπτή σαμπρέλα και μέχρι να κάτσουν σωστά πάει, πέταξε το δεκάευρω...
Σήμερα μετά τη race που τη φούσκωσα και τη άφσα όλο το βράδυ ήταν όλα τα VeloPlugs πίτα.
Έχουμε όμως πλέον το επιθυμητό αποτέλεσμα :)
Ο πίσω 1.300g με κασέτα, λάστιχο κομπλέ View attachment 244259
Πόσο ζυγίζει η κασέτα σου? Έχουν βγάλει οι κινέζοι κάποιες ultralight αντίγραφα των sram σε "λογικές" όμως τιμές (κάπου στη μισή τιμή). Εσένα ίσως να σε ενδιαφέρει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.282
Members
38.293
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.