bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 50.155
Δεν μιλώ σε αγνώστουςΝαι, και να τον προλάβαιναν (με μηχανή 1100) σιγά μην καθόταν να απαντήσει!
Δεν μιλώ σε αγνώστουςΝαι, και να τον προλάβαιναν (με μηχανή 1100) σιγά μην καθόταν να απαντήσει!
Αντιλαμβάνομαι τη διαφορά στο σχήμα. Κατά τη διάρκεια της ποδηλασίας, ποια είναι η διαφορά μεταξύ της flat έκδοσης κι αυτής με ανασηκωμένο το πίσω μέρος; Δηλαδή, ΟΚ, αλλάζει η τοποθέτηση/θέση του αναβάτη, τι είναι αυτό που γίνεται αντιληπτό από την αλλαγή;Τη βγάζει σε δγιό εκδόσεις, σχεδόν φλάτ και με ανασηκωμένο το πίσω μέρος.
Αυτό είναι το σημαντικό Σώτο, η στήριξη στις πολύωρες προπονήσεις, αν η σέλα δεν είναι μια στιβαρή κατασκευή από τη αρχή τα προβλήματα δεν αργούν να έρθουν.Κι εγώ μάλλον θέλω μία σελίτσα για το MTB, όμορφη αυτή που έχει, αλλά κάπου με ενοχλεί μετά από κάποια ώρα...
Οι κοντές σέλες με ανασηκωμένα τα φτερά σε τοποθετούν σε ένα σημείο και έχεις συνήθως ελευθερία στις πλευρικες κινήσεις.Αντιλαμβάνομαι τη διαφορά στο σχήμα. Κατά τη διάρκεια της ποδηλασίας, ποια είναι η διαφορά μεταξύ της flat έκδοσης κι αυτής με ανασηκωμένο το πίσω μέρος; Δηλαδή, ΟΚ, αλλάζει η τοποθέτηση/θέση του αναβάτη, τι είναι αυτό που γίνεται αντιληπτό από την αλλαγή;
Και αυτό, βοηθάνε στη απόλυτη θέση όταν είσαι σε κλίσεις του δρόμου για να μπαίνει πιο αποδοτικά η δύναμη στα πεντάλη σηκωμένη θυμάμαι μας είχε πεί ότι είναι για στήριξη σε ανηφόρες όταν κάθεσαι
Έχει κακές κριτικές. Γιατί δεν παίρνεις της Garmin;
Αυτή έχω, παρέα με τον αισθητήρα της garmin.
για δύο λόγουςΈχει κακές κριτικές. Γιατί δεν παίρνεις της Garmin;
Τι διάολο, τοξικό ιδρώτα έχετε;!;!;!; Η προηγούμενη ζώνη της Garmin που είχα, όταν άρχισαν να μην ανταποκρίνονται τα ηλεκτρόδια, έβαζα πάνω τους λίγο gel ηλεκτροκαρδιογραφημάτων κι "έπαιζε" jet.έχει αρχίσει να φθείρεται στα ηλεκτρόδια η δικήμ