Ποδήλατο

Reaction score
17.391
Έσπασαν τίποτα ακτίνες ίσως; Και με τόση ανωμαλία που έχει ο δρόμος (ας τον πούμε έτσι) και την ταχύτητα που πάνε...

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.807
Εμ, όλοι οι άσχετοι πάνε και τρέχουν σε αγώνες πάνω σε κατσαβραχα με τροχούς ό,τι να 'ναι! Δεν ρωτάνε τον μπάμια με τους Scribe! :roflmao: Μελετημένα πράγματα!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.309
Οι τροχοί όλων αυτών μετά το τέλος της διαδρομής πάνε κατευθείαν για συντήρηση-επισκευή και κάποιοι για πέταμα, carbon στεφάνια στα κατσάβραχα...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.309
Έσπασαν τίποτα ακτίνες ίσως; Και με τόση ανωμαλία που έχει ο δρόμος (ας τον πούμε έτσι) και την ταχύτητα που πάνε...
Τα κάρπον στεφάνια δεν έχουν ντίπ ελαστικότητα στις κάθετες δυνάμεις, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να περνά όλους τους κραδασμούς στα καψούλια, αυτά με τη σειρά τους χαλαρώνουν τις ακτίνες από το διαρκές κοσκίνισμα και εντέλει μένει το στεφάνι χωρίς υποστήριξη.
Έχουν βγάλει κάτι ειδικά καψούλια για αυτή τη δλειά αλλά και αυτά σε αυτό το θεσμό δεν αντέχουν.

sapim-double-square-secure-lock-alu-nipple (1).jpg

Reaction score
17.391
Τι μλκ αυτή με τους θεατές δίπλα στους ποδηλάτες... Τα ίδια και τα ίδια, με άλλα θύματα κάθε φορά...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.626
Παρακολούθησα και τις πεντέμισι ώρες του φετινού Paris Roubaix. Ήταν το πιο γρήγορο της ιστορίας, 257,2 km με 45,79 km/h μέση ωριαία.

Η πλειονότητα των αθλητών χρησιμοποίησε tubeless ελαστικά, πλάτους 30mm και πιέσεις 60-80 psi.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.309
Υπάρχει μια θεωρία πως χωρίς σαμπρέλα λειτουργούν, απορροφούν καλύτερα τους κραδασμούς τα ελαστικά, στη πράξη πραγματικά δεν ξέρω αν ισχύει.
Ενώ οι περισσότεροι τροχοί που είχα-έχω ήταν tubeless ready δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία αυτή. Κυρίως γιατί σε περίπτωση καλού φούιτ πρέπει να γυρίσεις με ταξί σπίτι...

Reaction score
17.391
Θέλει και το ξεκαβαλήκεμα με αυτό τον τρόπο την τέχνη του... δεν είμαι σίγουρος ότι θα τα κατάφερνα και πολύ καλύτερα, δεν έχω εξασκηθεί σε κάτι τέτοιο :laugh: :gamer:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.309
Εμένα Σώτο με θύμισε τα παιδάκια που ότι βλέπουν κάνουν... :roflmao:
Είναι εύκολο να το κάνεις αρκεί να νιώθεις, εδώ ο μπάρμπας δεν έχει καν κουμπωτά παπούτσια, με κουμπωτά είναι το δύσκολο.
Έτσι ξεκαβαλάω οταν μου τη πέφτουν σκλιά, δεν θυμάμαι να το έχω κάνει σε άλλη περίπτωση διότι αρπάζει ο πίσω τροχός από το ζόρι

Diylover

Φτιάχτε ενεργά!!!
Reaction score
1.992
Αυτό δεν είναι ποδήλατο, βασανισμός είναι. Ένα γκρουπ μαζοχιστων να χοροπηδούν στα κροκάλια. Gravel κατά τα αλλά. Ουστ

Reaction score
1.556
To Paris Roubaix είναι ο βασιλιάς των κλασικών διαδρομών αυτά τα 50 χιλιόμετρα στις κοτρόνες είναι από τα ποιο δύσκολα τεστ για ποδηλάτες και ποδήλατα. Μαζι με τις διαδρομές του Tour of Flanders, Milan-San Remo, Liege-Bastogne-Liege και του Giro di Lombardia είναι οι αγώνες που δε χάνω ποτέ. Eντυπωσιακά γρήγορος αγώνας παρόλο που υπήρχαν κάποιο hold back και στιγμές αναποφασιστικότητας στις επιθέσεις είδαμε πραγματικά καλούς νέους αθλητές μέχρι και "sprint" τερματισμού για τις θέσεις 2-6. Το απίστευτο με τον Lampaert είναι ότι παρόλο τη πτώση (που οφείλετε στο χέρι θεατή έλεος) κατάφερε να τερματίσει δέκατος αν και θα μπορούσε πολύ καλύτερα.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.340
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent