Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.943
Τώρα που είπες για hr, τις τελευταίες μέρες εδώ στη Λάρσα που κάνω προπονήσεις κάτι γίνεται με το θκόμ hr, όσο και να πιέσω δεν ανεβαίνω με τίποτα πάνω από 170hr.
Εχω μέρες που το παρακολουθώ...
Σημερινό με αρκετό πάτημα.

IMG_20220425_210043.jpg

Προχθεσινή τρίωρη, επίσης με πολύ ένταση

IMG_20220425_210206.jpg

Τις προάλλες για 1:23 τέρμα γκάζι

IMG_20220425_210344.jpg

IMG_20220425_210400.jpg

Κάτι γίνεται, ίσως να είναι θέμα ψυχολογίας, ίσως πάλι να είναι επειδής δεν έχει ντίπ κίνηση στους δρόμους και παίζει καλύτερη συγκέντρωση σε αυτό που κάνω... Δεν ξέρω!

Reaction score
4.587
Κάτι γίνεται, ίσως να είναι θέμα ψυχολογίας, ίσως πάλι να είναι επειδής δεν έχει ντίπ κίνηση στους δρόμους και παίζει καλύτερη συγκέντρωση σε αυτό που κάνω... Δεν ξέρω!
Δεν πατάς στο όριο ή απλά γερνάς και πέφτει το max HR. Δεν είναι κάτι που έχει σημασία έτσι κι αλλιώς.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.943

Reaction score
16.969
Ε... και βάρυνε ξανά επίσης! Άντε να πέσουν 7-8 κιλά πάλι... :geek: :roflmao: :gamer:

Πάντως σοβαρά, το ηλεκτρικό μπορεί να είναι η αντιστάθμιση στην αντίσταση και βάρος που έχουν τα φαρδιά λάστιχα με τακάκια ενός MTB, καθώς και η όρθια θέση οδήγησης με τόσο ανοιχτά χέρια. Κόβουν πολύ τα άτιμα, ειδικά στην ανηφόρα...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.943
Έχω ένα φίλο με ένα σαν το θκός mtb αλλά είναι sworks, στη παραλιακή που τον έχω βρει κάνα δγιό φορές πάμε παρέα με καμιά σαραντάρα χλμ, φίλος από τον ιδγιο πλανήτη :roflmao:
Είναι εντυπωσιακό πραγματικά με ένα μικρό μπροστά δίσκο, μια τεράστια πίσω κασέτα, μια τιμονάρα, ένα λάστιχο που πατάει όσο μια παλάμη στο δρόμο με τακούνια και στάση σώματος οσάν γύφτικο σκεπάρνι :roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.943
Το θέμα μου είναι που φεύγω...
Τόσα χλμ εδώ σαπάν πάτσα 3 φορές μετρημένες φρένο, δεν έβαζα καν τα δάχτυλα στις μανέτες.
Άλλη ποιότητα σε όλα τα επίπεδα!!

Reaction score
23.987
εγώ πάλι μαζί με τσι σαμπρέλες πήρα και μια 4άδα bxp να έχω.
επανέρχομαι στο θέμα , είναι καταπληκτικά και σε απόκριση και σε αντοχή.
δεν ξέρω τι ζόρι θα τραβήξει το στεφάνι αλλά εδώ μέσα τα φρένα είναι σε πρώτη ζήτηση και είναι αυτό που θέλω.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.943
Είναι είπαμε αλλά προϋποθέτουν καινούρια επιφάνεια τριβής, άπαξ και λειανθεί το στεφάνι πας στα μαύρα.
Θα το διαπιστώσεις εν καιρό

Reaction score
23.987
τα μαύρα πάντως στο καινούριο στεφάν ξαφανιστήκανε σε λίγες βόλτες (ειδικά όταν βραχήκανε , δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το νερό ή με το ότι πάταγα πιο πολύ ώρα φρένο για να στεγνώνουν).
για να δούμε, λογικό ακούγεται αυτό που λες

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.943
Εκτός από λογικό είναι και δοκιμασμένο ;)
Το μπλε σε λείο στεφάνι τρίζει πολύ άσχημα διότι δεν υπάρχει τριβή, εκτός των άλλων μπορεί να γίνει ζημιά στη δαγκάνα ή στη βάση του σκελετού που βιδώνει η δαγκάνα.
Βγάζει κάτι σαν κραδασμό ένα πράμα

Reaction score
5.446
Το θέμα μου είναι που φεύγω...
Τόσα χλμ εδώ σαπάν πάτσα 3 φορές μετρημένες φρένο, δεν έβαζα καν τα δάχτυλα στις μανέτες.
Άλλη ποιότητα σε όλα τα επίπεδα!!
Βρες μια άκρη με τη δουλειά και τράβα πάνω μόνιμα.
Μην τρως τα καλύτερα σου χρόνια στο μπουρδελο την Αθήνα...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.943
Καλά να ήμαστε Μήτσου και θα γίνει και αυτό οσονούπω... Και δεν πρόκειται να ξανά πατήσω το ποδάριμ ποτέ ξανά!

Reaction score
16.969
Έσπασε το παλουκοσέλουκο όπως φαίνεται, ή έφυγε η σέλα... Ακριβώς στον τερματισμό είχαν βάλει ένα μικρό σαμαράκι, και δεν άντεξε φαίνεται! Τα τελευταία μέτρα επίσης είναι όπως ξέρεις πάνω στις πλακούρες του λιμανιού, ανατολικά, ό,τι πρέπει για τα τελευταία μέτρα ενός τέτοιου γύρου, μία μικρή γεύση "Παρί-Ρουμπαί" :geek:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.187
Members
38.301
Νεότερο μέλος
giorgosfs90