Ποδήλατο

Reaction score
16.665
Λογικά το διόρθωσα
Τα έκανα δημόσια
Σε τι ανάλυση είναι ανεβασμένα Σάκη; Συνήθως όταν ανεβαίνουν και έχει τελειώσει η αρχική επεξεργασία είναι σε πολύ χαμηλή ανάλυση, μπορεί να χρειαστεί κι ώρες το YT να τα δώσει στην φουλ ανάλυση (ειδικά αν είναι 4Κ και με μεγάλο bitrate).

Reaction score
4.587
δώσε κάνα στοιχείο, σκέφτομαι κάτι αντίστοιχο για το τρεκκινγκ μου που έχω στην αποθήκη.
Πολύ ευχαρίστως θα κάνω ίσως και μία αναλυτική περιγραφή αλλά θα ήθελα να περάσει λίγος καιρός να δω την αντοχή των εξαρτημάτων. Έχω κάνει μέχρι τώρα 200-300 χλμ με αυτό, να φτάσω τουλάχιστο στα 1000. Ο λόγος είναι πως πήρα κινέζικα πολύ φθηνά (σε σχέση με τα επώνυμα) κομμάτια και η αντοχή τους ίσως είναι ένα ζήτημα.

Reaction score
2.324
Σε τι ανάλυση είναι ανεβασμένα Σάκη; Συνήθως όταν ανεβαίνουν και έχει τελειώσει η αρχική επεξεργασία είναι σε πολύ χαμηλή ανάλυση, μπορεί να χρειαστεί κι ώρες το YT να τα δώσει στην φουλ ανάλυση (ειδικά αν είναι 4Κ και με μεγάλο bitrate).
Είναι ήδη συμπιεσμένα από messenger που μου τα έστειλαν Σώτο δυστυχώς αλλά ούτως η άλλως για να πάρουμε μια ιδέα καλά είναι

Reaction score
16.665
Εννοείται, αλλά όπως λες, όσο μένει μόνο μέσα στο κινητό... τι να το κάνεις

Reaction score
1.556
Bλέπω ο Ηλίας και η ομάδα πρώτη μούρη.:) Μπράβο σε όσους έβαλαν το χεράκι τους για να πραγματοποιηθεί μια σοβαρή διοργάνωση με διεθνές ενδιαφέρον. Τo video με προημιτελική σειρά του Κeirin είναι από εμένα (δεν το ανέβασα εγώ στο ΥοuTube ξέρω πιος βεβαία :sneaky:). Δυστυχώς ότι είχε Grand Prix πίστας στο ΟΑΚΑ όλη μέρα χθές πέρασε στα ψηλά, είναι τεράστιο κρίμα με ποδηλατοδρόμιο μέσα στα πόδια μας με διακρίσεις στην πίστα σε διεθνές επίπεδο να μην γίνονται διοργανώσεις επιπέδου στην πίστα, να διαφημίζονται ανάλογα και να γεμίζει ο χώρος.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.262
Bλέπω ο Ηλίας και η ομάδα πρώτη μούρη.:) Μπράβο σε όσους έβαλαν το χεράκι τους για να πραγματοποιηθεί μια σοβαρή διοργάνωση με διεθνές ενδιαφέρον. Τo video με προημιτελική σειρά του Κeirin είναι από εμένα (δεν το ανέβασα εγώ στο ΥοuTube ξέρω πιος βεβαία :sneaky:). Δυστυχώς ότι είχε Grand Prix πίστας στο ΟΑΚΑ όλη μέρα χθές πέρασε στα ψηλά, είναι τεράστιο κρίμα με ποδηλατοδρόμιο μέσα στα πόδια μας με διακρίσεις στην πίστα σε διεθνές επίπεδο να μην γίνονται διοργανώσεις επιπέδου στην πίστα, να διαφημίζονται ανάλογα και να γεμίζει ο χώρος.

Παρακολούθησα το μεγαλύτερο τμήμα των αγώνων στο ποδηλατοδρόμιο. Αν το ήξερα θα κανόνιζα να βρεθούμε όσα μέλη ασχολούμαστε.

Reaction score
2.324
Περάσανε όλοι μαζί Αμφίκλεια και Παλαιοχώρι, κατέβηκαν παλιό Μπράλο και στο Κόμμα μπροστά πριν 5 λεπτά 2 στο ξεκόλλημα... περνάνε Λαμία μέσα τώρα και πάμε ανηφόρα μετά
Ρο φουταντζ μόλις μπορέσω

Reaction score
23.870
απίστευτη εξέλιξη στη τελευταία στροφή με τους 9-10 πρώτους αναβάτες να πέφτουν, ποδήλατα κομμένα στη μέση, σπασμένα παλουκόσελα το έλα να δεις
και στην αναμπουμπούλα ο Περικλής 3ος στον τερματισμό!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.262
απίστευτη εξέλιξη στη τελευταία στροφή με τους 9-10 πρώτους αναβάτες να πέφτουν, ποδήλατα κομμένα στη μέση, σπασμένα παλουκόσελα το έλα να δεις
και στην αναμπουμπούλα ο Περικλής 3ος στον τερματισμό!
Το Pinarello κόπηκε στη μέση σαν φρυγανιά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.032
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic