Ο θάνατος του δικάναλου σετάπ, και γιατί

Reaction score
8.818
Στα πεταχτα :p
1651153571459.png

LowBeats: Κύριε Wüker, οι περισσότεροι γνωρίζουν το Dolby Atmos μόνο από τον κινηματογράφο. Το ανακάλυψες για τη μουσική σου. Πως έγινε αυτό?
Wüker: Οι άνθρωποι στο στούντιο μου έδειξαν κάποιες ηχογραφήσεις και δυνατότητες - δεν υπήρχε αμφιβολία για μένα και κατάφερα επίσης να πείσω τους διευθυντές της εταιρείας μου στη Warner. Και πως? Διοτι ακούγεται καλύτερα.
LowBeats: Πραγματικά πιστεύετε ότι το Dolby Atmos ακούγεται καλύτερα από το κλασικό στερεοφωνικό;
Wüker: Απολύτως.
LowBeats: Πού θα βλέπατε τα μεγαλύτερα ηχητικά οφέλη;
Wüker: Όλα ακούγονται πιο οργανικά, τονικά «σωστά». Πάνω από όλα, νομίζω ότι με το Dolby Atmos είναι δυνατή μια ακριβής απεικονιση και σε υψος. Η στερεοφωνια δεν μπορεί να το κάνει αυτό.

Αλλά αυτό που ακουγόταν ξεκάθαρα ήταν η ανώτερη ποιότητα ήχου της ηχογράφησης Dolby Atmos. Μετά τη μετάβαση στο στερεοφωνικό κομμάτι, η όλη δουλειά ακουγόταν περίεργα φτωχικη. Όχι μόνο κατέρρευσε η πλαστικη απεικονιση, αλλά και ο ήχος φαινόταν <<λεπτος /αραιωμένος.>> Δεν περίμενα μια τόσο έντονη διαφορά - την οποία ο Wüker αναγνώρισε με ένα πλατύ χαμόγελο
1651153598374.png

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.933
LowBeats: Πραγματικά πιστεύετε ότι το Dolby Atmos ακούγεται καλύτερα από το κλασικό στερεοφωνικό;
Wüker: Απολύτως.
Μα δε μπορεί κάν να συγκριθεί.
Η ανωτερότητα του ιμερσιβ μπρος στο παμφτωχο δικάναλο είναι τραγική και δε χρειάζονται αυθεντίες να το πιστοποιήσουν..

Όποιος συνεχίζει να θεωρεί σε τούτο το νήμα πως το dolby atmos συγκρίνεται με το δικάναλο, είναι ουρακοταγκος ανεμβολίαστος ψεκασμενος πουτινιάρης οπαδός της επίπεδης γης και τραμπουκος ναζί, για να μη πω τίποτα βαρύ (κουκουές) και παρεξηγηθούμε. 🤣😂😁😂🤣😂😁

ΥΓ. Κάτσε να βάλω κάνα βινύλιο να ακούσω, καιρό έχω, θα σκουργιάσει το ρημάδι το πικάπ μου. ❤💗💓💖💞💕

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.037
...και το πικαπ μπορει μεχρι 16 καναλια... 🐒 :biggrin:

...αν και με μια πχιο προσεκτικη ματχια , με το αυπνο ματι της μαιμους μπορεις να διακρινεις οτι...καπου ο ενας βραχιωνας πεφτει πανω στον αλλο στο τελος.. 8-)

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.332
Όποιος συνεχίζει να θεωρεί σε τούτο το νήμα πως το dolby atmos συγκρίνεται με το δικάναλο, είναι ουρακοταγκος ανεμβολίαστος ψεκασμενος πουτινιάρης οπαδός της επίπεδης γης και τραμπουκος ναζί, για να μη πω τίποτα βαρύ (κουκουές) και παρεξηγηθούμε. 🤣😂😁😂🤣😂😁
Εγώ πάντως γουστάρω μηχανάκι να ανεβαίνω σε κατσάβραχα και όχι αυτοκίνητο κι ας έχει και air-condition :p
Οι αυτοκινητάκηδες μπορούν να "γκρινιάζουν" όσο θέλουν :p

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.933
Εγώ πάντως γουστάρω μηχανάκι να ανεβαίνω σε κατσάβραχα και όχι αυτοκίνητο κι ας έχει και air-condition
Τώρα κάτι μας είπες... 🤣

Ένα θα σου πω :
Ο μπρεσιος γουστάρει μπάμιες. 💋

Κι ένας Κινέζος μαθαίνω πως παντρεύτηκε ψηφιακιά καρτουνογκόμενα. 💘

Σε τι κοζμο φέρνουμε τα παιδιά μας...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.933
Με τέτοια ηχεία, ακόμα και τα Mcμπλελαμπακια με βινύλιο ακούγονται σούπερ
Όντως.
Άρχοντας.

Εμείς τι μλκες χαλιενταδες είμεθα επί σειράς ετών στον άδικο τούτο κοζμο, με Conrad Johnson και Esoteric Audio Research, με Counterpoint και musical fidelity, με οτι θες, αλλά χωρίς ένα ζευγάρι ενεργό τζενελεκ με αντρίκιο γουφερ. Μα τι μλκες ήμασταν, δε τα τρώγαμε στις γκόμενες;

Βγάζει η τζενελεκ παθητικά;
Ντα, πιπέρι.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.037
... αυτο με τις γκομενες, πρεπει να το κατανοησω .... οσο περναει η μπογια μου... ακομα...πριν κσεσπασει ο πολεμος...οσο μπορω να πουλησω τους δισκους... 🐒
-οσο παραμενει στη παραλια η ουκρανεζα!-

Reaction score
18.982
... αυτο με τις γκομενες, πρεπει να το κατανοησω .... οσο περναει η μπογια μου... ακομα...πριν κσεσπασει ο πολεμος...οσο μπορω να πουλησω τους δισκους... 🐒
-οσο παραμενει στη παραλια η ουκρανεζα!-
Δεν ήταν Ουκρανέζα, Ρωσιδα ήταν, προπαγάνδα. :D

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.630
Εγω η αληθεια τα χω φαει στις γκομενες, αλλα εχω φαει κιολας πολυ, χαλαλι οι δισκοι κι οι λαμπες κι οι τζαζιες οι απαλες, και τα κρασακια... δε μετανιωνω.. ( ακομα..)

υγ.: μια μερα καποτε προσπαθησα και με Κακαλιο λιγο, εκει με λευκη σοκολατα και με βινσαντο , αλλα μπα, δεν, δεν ταιριαξαμε κι απο τοτε κανουμε παρεα μονο..:roflmao:8-):roflmao:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.595
Members
38.202
Νεότερο μέλος
ΜΠΟΥΡΝΑΣ ΗΛΙΑΣ