Γιατί το πικάπ μου αρέσει πιο πολύ από τις υπόλοιπες πηγές μου?

Ndis

Titika
Reaction score
4.781
Μλκς εγώ με τον @Zizik περιμέναμε να μας φέρει ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΆ τα σαμπς 3,5 χρόνια ο εθνικός μας προμηθευτής ...

ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ... ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΦΕΡΕ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΚΡΙΒΥΝΕ!

ΤΟ ΚΥΡΙΌΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΈΛΟ ΤΟ 15ΑΡΗ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΚΑΙ ΒΑΡΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΝΑ ΧΑΛΒΑΔΙΑΖΟΥΜΕ ΕΝΩ ΠΕΡΙΜΈΝΑΜΕ.

Στα σοβαρά τώρα, αυτά τα γίναμε κωλοτρυπιδα για 2 χιλιάρικα είναι μαλακίες. Χίλιες φορές τιμιοτερο το δε γουστάρω τη φάτσα σου γιατί ... Έτσι !

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
81.155
ΤΟ ΚΥΡΙΌΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΈΛΟ ΤΟ 15ΑΡΗ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΚΑΙ ΒΑΡΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΝΑ ΧΑΛΒΑΔΙΑΖΟΥΜΕ ΕΝΩ ΠΕΡΙΜΈΝΑΜΕ.

Στα σοβαρά τώρα, αυτά τα γίναμε κωλοτρυπιδα για 2 χιλιάρικα είναι μαλακίες. Χίλιες φορές τιμιοτερο το δε γουστάρω τη φάτσα σου γιατί ... Έτσι !
ρε μάστορα....άντε μεγαλύτερο να το καταλάβω.....το βαρύτερο πως γίνεται να το ζυγίσς ναούμε από τη φωτό? :roflmao:

daharis666

Moderator
Reaction score
81.155
...εχω και χειροτερο αλλα ντρεπομαι.. :(
το τι μπουλινγκ εχω φαει απο τους οικειους μου δε περιγραφεται ....
κ εδώ τι νομίζεις ότι θα βρεις κ τα λες? συμπαράσταση? :biggrin:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.261
...εχω και χειροτερο αλλα ντρεπομαι.. :(
το τι μπουλινγκ εχω φαει απο τους οικειους μου δε περιγραφεται ....
Λοιπόν, μαϊμού, σου βρήκα δουλειά.
Κάτι πρέπει να σου πουλήσω εσένα, όχι δικό μου όμως, κανενός αλλουνού.

Βρες κάτι να θες από κάποιον που το έχει, να κάνω όντως το μεσαζοντα (όχι φανταστικά όπως στο τζιο), δηλαδή θα του πω να στο δώσει και θα πω σε σένα να το πάρεις (πιο πολύ ψησιμο βαργιεμαι), και μετά άνοιξε θρεντ να κλαίγεσαι. 😂😜🤣

daharis666

Moderator
Reaction score
81.155
Λοιπόν, μαϊμού, σου βρήκα δουλειά.
Κάτι πρέπει να σου πουλήσω εσένα, όχι δικό μου όμως, κανενός αλλουνού.

Βρες κάτι να θες από κάποιον που το έχει, να κάνω το μεσαζοντα, θα του πω να στο δώσει και θα πω σε σένα να το πάρεις, και μετά άνοιξε θρεντ να κλαίγεσαι. 😂😜🤣
βάλε κ μερικούς περιορισμούς.... γιατί τούτος θα ζητήσει τη γυναίκα κανενός κ θα πάει αλλού το πράμα :biggrin:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.840
εχω ετοιμους λογαριαζμους σε μαρσαλ αιλαντζ με καλο valeur...θα την κανουμε τη μπιζνα.. 🐒
θα το γυρισω σε πτωχος και μονος cowboy, θα βαλω και Low down blues θα με λυπηθουν.. :boast:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.261
βάλε κ μερικούς περιορισμούς.... γιατί τούτος θα ζητήσει τη γυναίκα κανενός κ θα πάει αλλού το πράμα :biggrin:
Και ποιο το πρόβλημα;
Άμα τη θέλει κι άμα τα βρούνε στην τιμή, εμάς τι μας κόφτει; 😜😂🤣

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.840
θυληκχιες χαλιενταδο-παντουφλες να λειπουν, ειδικα τωρα που κσεκινησα προπονησεις...:smoke: (25χρονια ειχα να πχιασω μπαλα)

daharis666

Moderator
Reaction score
81.155
χαλιενταδο-παντουφλες να λειπουν, ειδικα τωρα που κσεκινησα προπονησεις...:smoke: (25χρονια ειχα να πχιασω μπαλα)
α πουλάκι μου.....για τις παραλίες μωρέ μου ετοιμάζεσαι κ τρως αυτά τα σιχασιάρκα ?

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.840
κομματαρα.. :smoke:
α πουλάκι μου.....για τις παραλίες μωρέ μου ετοιμάζεσαι κ τρως αυτά τα σιχασιάρκα ?
...μπασκετ ! 🐒
παραλια δεν εχω προβλημα ωραιο παιδι ειμαι, αλλα ουτως ή αλλιως δεν πηγαινω εκει που εχει πολυ κοσμο.
-σιχασιαρικα τροω γιατι αποφευγω το πολυ τζανκ -
-> ελατοβρηκα, θα πουλησουμε εμενα κατευθειαν, οσο περνα η μπογια μου μπορω να πχιασω καλη τιμη. Προφανως θα με γυρισουν πισω και θα παρουμε και λεφτα απο την επιστροφη. :boast:

Last edited:

Reaction score
3.108
Όποιος αγοράζει το οτιδήποτε μεταχειρισμενο η καινούριο είναι ενήλικας και παίρνει ο ίδιος την ευθύνη. Δεν ήμαστε παιδική χαρά.
Αυτό φυσικά ισχύει αν το προϊόν είναι στην κατάσταση που του είπαν οι πωλητές.
Αν πχ λες πουλάω ένα κινητό iphone σε απίστευτη τιμή και όταν στο στείλουν είναι τούβλο μέσα τότε αυτό είναι απάτη ( μη γελάτε έχει συμβεί στην Ιταλία.. απίστευτα μαφιόζοι ορισμένοι Ιταλοι).
Να κατηγορείς το οποιονδήποτε ότι σε ψήσανε να αγοράσεις κάτι που στην τελική λειτουργεί άψογα τότε δεν είναι απάτη.
Είναι αποκλειστική ευθύνη του αγοραστή, αυτός βάζει τα λεφτά, αυτός αποκλειστικά αποφασίζει.
Και φίλε Pmc δεν γνωριζόμαστε αλλά δεν είναι σωστό να κατηγορείς ανθρώπους, τον οποιονδήποτε χωρίς αποδείξεις. Ο ίδιος λες είχες 3 επιλογές. Ή μεταχειρισμενο η καινούριο η από Ιταλία. ΕΣΥ επέλεξες, όχι ο χατζηπετρης.
Όπως προείπαν είναι συκοφαντική δυσφήμιση και είσαι τυχερός που τα παιδιά εδώ είναι ήρεμα ( ούτε που τους ξέρω προσωπικά) γιατί στην πιάτσα υπάρχουν και ατομα που να ακούσουν τα μισά από αυτά που είπες σε τρέχουν δικαστήρια ( δικομανείς) .
Αν και επιλογή σου ήταν, υπάρχει και η παράμετρος του αγορα-ζητηση και χρονική περίοδος αγοράς.
Ενα σπίτι πχ Παλαιό Φάληρο το 2011 περίπου το έβρισκες άνετα 150000 , όμορφο κι ωραίο. Τώρα αν το βρίσκεις με τα διπλά ίσως είσαι και τυχερός.
Το αν το βρει κάποιος ευκαιρία ή προσφορά δε σημαίνει ότι η ευκαιρία αυτή μετακυλίει στον επόμενο αγοραστή.
Κι εγώ που βρήκα ένα σπίτι καλή ευκαιρία 250000 τώρα αν θέλω να το πουλήσω κάνει τουλάχιστον 350000.
Είμαστε ενήλικες και μόνοι μας αποφασίζουμε.
Κανέναν δε ξερω προσωπικα και στα λέω για μελλοντική χρήση.

daharis666

Moderator
Reaction score
81.155
Όποιος αγοράζει το οτιδήποτε μεταχειρισμενο η καινούριο είναι ενήλικας και παίρνει ο ίδιος την ευθύνη. Δεν ήμαστε παιδική χαρά.
Αυτό φυσικά ισχύει αν το προϊόν είναι στην κατάσταση που του είπαν οι πωλητές.
Αν πχ λες πουλάω ένα κινητό iphone σε απίστευτη τιμή και όταν στο στείλουν είναι τούβλο μέσα τότε αυτό είναι απάτη ( μη γελάτε έχει συμβεί στην Ιταλία.. απίστευτα μαφιόζοι ορισμένοι Ιταλοι).
Να κατηγορείς το οποιονδήποτε ότι σε ψήσανε να αγοράσεις κάτι που στην τελική λειτουργεί άψογα τότε δεν είναι απάτη.
Είναι αποκλειστική ευθύνη του αγοραστή, αυτός βάζει τα λεφτά, αυτός αποκλειστικά αποφασίζει.
Και φίλε Pmc δεν γνωριζόμαστε αλλά δεν είναι σωστό να κατηγορείς ανθρώπους, τον οποιονδήποτε χωρίς αποδείξεις. Ο ίδιος λες είχες 3 επιλογές. Ή μεταχειρισμενο η καινούριο η από Ιταλία. ΕΣΥ επέλεξες, όχι ο χατζηπετρης.
Όπως προείπαν είναι συκοφαντική δυσφήμιση και είσαι τυχερός που τα παιδιά εδώ είναι ήρεμα ( ούτε που τους ξέρω προσωπικά) γιατί στην πιάτσα υπάρχουν και ατομα που να ακούσουν τα μισά από αυτά που είπες σε τρέχουν δικαστήρια ( δικομανείς) .
Αν και επιλογή σου ήταν, υπάρχει και η παράμετρος του αγορα-ζητηση και χρονική περίοδος αγοράς.
Ενα σπίτι πχ Παλαιό Φάληρο το 2011 περίπου το έβρισκες άνετα 150000 , όμορφο κι ωραίο. Τώρα αν το βρίσκεις με τα διπλά ίσως είσαι και τυχερός.
Το αν το βρει κάποιος ευκαιρία ή προσφορά δε σημαίνει ότι η ευκαιρία αυτή μετακυλίει στον επόμενο αγοραστή.
Κι εγώ που βρήκα ένα σπίτι καλή ευκαιρία 250000 τώρα αν θέλω να το πουλήσω κάνει τουλάχιστον 350000.
Είμαστε ενήλικες και μόνοι μας αποφασίζουμε.
Κανέναν δε ξερω προσωπικα και στα λέω για μελλοντική χρήση.
σωστά όλα.... μόνο που τελικά ούτε αυτά ίσχυαν
κατά τα λεγόμενα του dimifoot είχε γνώση της πιο ανεβασμένης τιμής τελικά

Τα γραπτά μένουν…..
Έκατσα και διάβασα όλα τα pm με τον @PMC
Δεν βρήκα πουθενά προτροπή για αγορά μτχ του Μιχάλη ούτε από εμένα ούτε από τον Έαρ.
Πουθενά.
Φυσικα μπορώ να τα κανω screenshot όλα και να τα δείτε αν δεν βαριέστε, έχω κάθε δικαίωμα μετά την συκοφαντική επίθεση.
Το τηλέφωνο του δεν το είχα μου το έδωσε δυο βδομαδες αφού αγόρασε τον Τρινοβ, όταν πήγα για την ρύθμιση, οπότε δεν έγινε ούτε τηλεφωνική συνομιλία.
Και αυτό screenshot με ημερομηνία αν θέλετε.

Αλλά βρήκα αυτό το ενδιαφερον

Σε πμ.
Τον trinnov δεν θα τον πάρω όσο εσείς φυσικά ... θα τον πάρω πιο ακριβά .
Γελάστε ελεύθερα.

Ξεφτίλα

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.261
θα μπορουσες ρε φιλε να μου σπρωξεις καμια 150αρια μασελες για τωρα το καλοκαιρι?
Ναι ρε, τι; το ρωτάς;
Θα σου δώσω οδηγίες και το κάνεις μόνος σου.

Λοιπόν, βάλε μια αγγελία εδώ στο avsite, γράψε τίτλο "πωλούνται hi-end κεφαλές πικαπ, μόνο σοβαρές προτάσεις από σοβαρούς βινυλιόφιλους, πληροφορίες με pm".

Όποιος σου στείλει pm, είναι πουρό, πούλα του μια μασέλα, θα τη θέλει σίγουρα πιο πολύ από κεφαλή.

Με ευχαριστείτε και οι 2 αργότερα.

ΥΓ. Και βάρα στο ψαχνό, αυτοί οι χαϊενταδες έχουν λεφτά για σκότωμα.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.460