Δημητρης 777
Spendorious
- Reaction score
- 21.825
Απογορευεται απο τον ΚΟΚ να ακους το Speedway At Nazareth στο αυτοκινητο.Δόκτορα, ως γνωστόν διαθέτεις μια τρομερή δισκοθήκη, τόσο σε βινύλιο όσο και σε ασημένιους.
Θα ήθελα να μάθω αν έχεις εσύ (ή οποιοσδήποτε άλλος συλλέκτης μουσικής) τα 4 κομμάτια μουσικής που άκουσα ξεκινώντας από το σπίτι για να πάω στη δουλειά, να δω ποιος συλλέκτης τα έχει όλα, φωτογραφία παρακαλώ.
Ξεκίνησε με αυτό:
View attachment 252345
Το οποίο άκουγα στο σπίτι χθες. Εξαιρετική ηχογράφηση, τόσο οι φωνές, όσο κιθάρα, τύμπανα και βιολί, πάρτε μια γεύση αν θέλετε
View attachment 252341
Μετά έπαιξε τούτο
View attachment 252342
Χαλαρωτικό, το άλλο ήταν διεγερτικό
Μετά πήγαμε στο σκύλο του Παύλου
View attachment 252343
Που τον είχα και σε βινύλιο, από πολύ παλιά λέμε, και τέλος έπαιξε νέα βερσιόν αγαπημένου δίσκου κι αγαπημένου κομματιού.
View attachment 252344
Ορίστε συλλέκτες μου, αυτές τις εκδόσεις, ποιος τις διαθέτει όλες;
Εγώ πάντως ένα κομμάτι πινκ φλοιντ έβαλα να ακούσω στο σποτιφαι, τα υπόλοιπα ήταν αυτόματα στο μενού, και ούτε νεξτ πάτησα, ούτε φαστ φόργουορντ. Θαυμάσια κομμάτια όλα.
Σα να πήγα για ψώνια και αγόρασα μουσική ήταν. Περνάω υπέροχα.![]()
Πάτα play στο κινητό και πήγαινε το δίπλα στο πικάπ.Ίσως επειδή βαριέμαι να αλλάξω δίσκο..?
Αυτή την επίδραση έχει ο δίσκος σε εμένα τώρα διαφορετική από τα digital.
Τον ακούω ολόκληρο όποτε βάζω χωρίς να με πιάνει φαγούρα να τον αλλάξω..
Δεν ''κλειδώνει'' ο εγκέφαλος (μου) έτσ' Αλέξη..Πάτα play στο κινητό και πήγαινε το δίπλα στο πικάπ.![]()
Βάλε ένα κουβά με νερό δίπλα σου, πάτα play και βουτ, μέσα.Δεν ''κλειδώνει'' ο εγκέφαλος (μου) έτσ' Αλέξη..
Τα έχω δοκιμάσει όλα αυτά..
Μετά από 30'' ξαναπιάνω κινητό ή mouse στο χέρι..
Δεν δουλεύει..
... μα δεν το βλεπω διαφορετικα ...-οτι δεν υπαρχει εν τελη καποια οξεια γελοιοτητα (και παρα πολλα ακομα) σε ολο αυτο..Ωραια.
Με 7 χιλιάδες τεμάχια στη δισκοθήκη σου, δεν έχεις τη μουσική που ακούω.
Κατάθλιψη.
Ευτυχώς έχεις σποτιφαι. Αυτά λέω. Που πας ρε μάστορα εν ετει 2022 να μου μιλήσεις για συλλογή; πόσο γελοίο είναι..![]()
Το ξερω ρε τρελό αγόρι, τα λέω για να ακούν οι άλλες.μα δεν το βλεπω διαφορετικα
τ ακουμε...Το ξερω ρε τρελό αγόρι, τα λέω για να ακούν οι άλλες.![]()
Έεεελα τώρα που δεν στερήθηκες....δε στερήθηκα μπυρα και ουίσκι σε ολα αυτα τα οποια χρονια...
Το καλο ουισκι .. ναι...
Αμ , τα ταξίδια που τα πάς ?Έεεελα τώρα που δεν στερήθηκες..
Δεν χωρούσαν κάπου καμμιά 50αριά μπουκάλες ακόμα στα τόσα χρόνια δηλ..?
Ήσουν τσίτα στα υγρά?
Δεν χωρούσε τίποτ' άλλο..?
Σίγουρα?
![]()
Εμένα το παράνομο σύρμα μου έκανε εντύπωση. χα χαλες να μη χωρανε? ειμαι πληρωθικχια θεοτρελη (μαιμουδα).![]()
Ta ιδια εχει αγορακι και το GOBUZ που παιζω....αντε γεια και τραβα παραπερα ειναι ο ηχος....και HD φυσικα ....βεβαια το εχω και σε BD 5.1 για την ολικη απολαυση και ας μην εχω τα ιδια ηχεια παντου....απλα κολαση ηχητικη μαστορα μου!!!!!!!ΥΓ. Όποιος διαθέτει τα παραπάνω άλμπουμ σε βινύλιο, παρακαλείται να έρθει σπίτι μου με τα άλμπουμ παραμάσχαλα, να διαπιστώσει (είτε με το δικό μου πικάπ είτε με όποιο πικάπ θέλει) πόσο καλύτερα παίζουν όλοι αυτοί από spotify.
Ριμαστερντ και τελευταίες εκδόσεις έχει το σποτιφαι, δε πιάνεται.
Ωραια. Πες τώρα (στο περίπου) πόσους δίσκους έχεις συνολικά.