- Reaction score
- 99.350
Συμφωνώ σε όλα, εκτός από τα subs. Πιθανόν να είναι αρκετά για τις 4-5 πρώτες σειρές, αλλά στην 12η που ήμουν ήθελε κι άλλο. Λογικό, αφού ο όγκος που πρέπει να γεμίσουν είναι χαοτικός.
Εικόνα super. Τα subs βαράνε καλά. Λεπτομέρειες για ήχο δεν έχει καθώς με ρούφηξε η ταινία. Και τι σημαίνει αυτό, θα έλεγε ένας μαστεράς;
Ότι ο ήχος ήταν απλά εξαιρετικός. Σε σημείο που δεν ψάχνεις, απλά βλέπεις. Είσαι εκεί.
Αυτή είναι μια καλή immersive μίξη.
Αυτά. Να την δείτε.
Υγ: άρεσε και στο στεφάνι, κόρη πιλότου αφού.
Τα είπες όλα σε λίγες λέξεις.Δεν ξέρω για τη μίξη και το mastering, όμως ήταν ταινιάρα από τις λίγες, που είχαμε χρόνια να δούμε (στο είδος της πάντα, μην παρεξηγηθώ).
Εννοείται καλογυρισμένη και άρτια τεχνικά, σχετικά σφιχτό σενάριο χωρίς πολλές μπαρούφες (δεν τις απέφυγε εντελώς, αλλά σε πολύ καλό επίπεδο για περιπέτεια), με πολλή ένταση αλλά και ευχάριστες/χιουμοριστικές στιγμές. Όλα τόσο-όσο.
Το πιο σημαντικό όμως για μένα είναι πως, πέρα από το τεχνικό κομμάτι προφανώς, είναι ταινία "μιας άλλης εποχής" (θα μπορούσε κάποιος να πει και "ωδή", σε αρκετά σημεία, στην εποχή αυτή). Back to basics, χωρίς κορεκτίλες, χωρίς "μαυρίλα", χωρίς αχρείαστους κοινωνικούς προβληματισμούς, ταυτόχρονα όμως ούτε εντελώς mindless ή επιφανειακή. Απλώς ειλικρινής.
Και πραγματικά νομίζω πως δεν θα υπάρξει άλλη τέτοια μεγάλη (και τόσο καλή) παραγωγή που να το καταφέρνει αυτό. Και με αυτή την έννοια, για μένα οι τίτλοι τέλους της ταινίας ήταν ταυτόχρονα και τίτλοι τέλους της εποχής αυτής. Που για τους περισσότερους από εμάς εδώ μέσα, ήταν η δική μας εποχή. You've been warned.
Αυτή η ταινία τολμώ να πω πως είναι,.. Old School Hollywood.Τα είπες όλα σε λίγες λέξεις.
Οι νεότεροι ας ασχοληθούν με το τεχνικό σκέλος, τα μπαμ μπουμ, τα αιθουσιακά χαρακτηριστικά κ.λπ. Δικαιολογημένο.
Οι μεγαλύτεροι ας αναλογιστούμε πού βρισκόμασταν, πού βρισκόμαστε και ποια διαδρομή διανύσαμε.
Αλήθεια, το καινούριο σποτάκι του Atmos πριν την έναρξη της ταινίας πώς σου φάνηκε;Πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να την ξαναδώ πριν κατέβει από την Sphera
Μπέρδεμα. Θα έλεγα πως δεν το χαρακτηρίζει. Μπορεί να είχε κάποια κατεύθυνση ανα σημεία, αλλά στο γενικό σύνολο δεν με ψήνει για installation.Αλήθεια, το καινούριο σποτάκι του Atmos πριν την έναρξη της ταινίας πώς σου φάνηκε;
καλέ άλλα ηχεία δεν είχαν αυτοί?Κάνουν και immersive mastering αυτοί;
Δικάναλοι δεν είναι;
Μοναδικός ήχος.
Μπράβο τους.
View attachment 252636
Δεν έχω πάει στου Ρέντη, δεν ξέρω.Να ρωτήσω κάτι εσάς τους 2 που πήγατε. Να πάω αίθουσα 4 ή Shpera στο Mall ή αίθουσα 4 στο Ρέντη και ποιά η διαφορά;
Να ρωτήσω κάτι εσάς τους 2 που πήγατε. Να πάω αίθουσα 4 ή Shpera στο Mall ή αίθουσα 4 στο Ρέντη και ποιά η διαφορά;
Εγώ πηγαίνω στην Μ, άντε μια πάνω-κάτω. Τη θεωρώ καλή. Δεν γεμίζει 100% το οπτικό πεδίο (έχει πολύ λίγα μαύρα δεξιά αριστερά), αλλά δεν με κουράζει.Shpera 8η σειρά είναι καλά; Εικόνα καμιά 45-50 μοίρες;
καλέ άλλα ηχεία δεν είχαν αυτοί?
ποια είναι αυτά?
Τέλεια είναι, 8η σειρά (Η) κέντρο ήμουν κι εγώ, ήταν ιδανικά.Shpera 8η σειρά είναι καλά; Εικόνα καμιά 45-50 μοίρες;